- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
46 canımCanım annenin yaşı genç mi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
46 canımCanım annenin yaşı genç mi??
bunları hep benim evimde evime gelir giderken yaptı bir daha evime alamamAnladım orta yaş. Yani dedim çok genç ise meyletmiştr ama tabiki çok yanlış yaşının önemi yok. Dinimizce de büyük haram işliyor annen eğer şüphelerin doğruysa. Annenle konuşmamakta haklısın uzak dur ama olur ya bi gün hasta olur bakacak insanı olmaz o zaman yalnız bırakma.
annemle alakalı konu açmıştım önceden şuanda annemle konuşmuyorum.eşime karşı tuhaf hareketleri vardı eşimle yalnız kaldığı zaman farklı tavırları vardı ona karşı. daha nişanlıyken bile aynı ortamdayken geceleri çağrı atıyormuş eşime tabi eşim ayrılma korkusundan dolayı bana bunları sonradan söyledi.işte bizim eve geldiğinde eşim balkona sigara içmeye gitsin haberim olmadan hemen arkasından gidiyordu.arabada sen arkaya gel seni seveyim falan eşim hava alanında uğurlarken eşime zorla sarılıp kokusunu içine çekmeler falan ben bunları hazmedemiyorum bunları sadece eşim ben ve annem biliyor abim babam başka sebebten konuşmuyoruz diye biliyorlar.uzattım kusura bakmayın bu durumda analık hakkı olur mu benim için annem öldü bir daha kesinlikle konuşmak istemiyorum çünkü hazmedemiyorum yaptıklarını
hayır öz ama cocukluğumdan beri seni çöpten aldık biz diyorBen şokAnnen üvey mi ?
hayır öz ama cocukluğumdan beri seni çöpten aldık biz diyor
acaba intikam mı alıyor benden annem ben ufakken yabancı bir erkekle görüşüyordu kuytu köşelerde bende bunu babama anlatmıştım
eşimde annen ne yapıyorsa seni kıskandığından yapıyor diyor seni kendine rakip olarak görüyor diyorKızını kıskanan anne sendromu şok oldum . Allah sabır versin çok zor bir durum . İlk defa böyle bir şeyi duyuyorum. Bazı anneler vardır mesela kızları acı çeker kötü evlilikleri olur aynen dedikleri laf şu : Benden üstün mü bende acı çektim kızımda çeksin ama burada ki anne modeli çok ilginç geldi. Ahlaksızlık evlerimize kadar girmiş.
Bu söylediklerinizin ardından şunu gördüm ki kusura bakmayın ama annenizde ahlak yok böyle anne mi olur ya bu nasıl işacaba intikam mı alıyor benden annem ben ufakken yabancı bir erkekle görüşüyordu kuytu köşelerde bende bunu babama anlatmıştım
eşimde annen ne yapıyorsa seni kıskandığından yapıyor diyor seni kendine rakip olarak görüyor diyor
eşim bunları dediğinde anneme sordum oda kabul etti bu yaptıklarını zaten eşimle yalnızken yapmış eşim onu otagardan ya da havaalanından alıp ya da götürürken arabayı kenara çek arkaya gel dediğinde mesela doğum yapalı 7 gün olmuştu eşim onu otagardan alıp eve getiriyordu.hamileykende bize geldiğinde ben mutfakta bişeylerle uğraşırken annem oturma odasında otururken bi bakıyorum balkona eşimin yanına gitmiş evde kovalamaca oynuyorduk zaten bu anlattıklarımı benim yanımda niye yapmıyor asıl mesele buPek gözünle bir şey gördün mü ? Şok oldum hala üstümden atamıyorum
Bu anlatıklarınız ardından bence kesin olarak anneniz eşinizden hoşlanmışeşim bunları dediğinde anneme sordum oda kabul etti bu yaptıklarını zaten eşimle yalnızken yapmış eşim onu otagardan ya da havaalanından alıp ya da götürürken arabayı kenara çek arkaya gel dediğinde mesela doğum yapalı 7 gün olmuştu eşim onu otagardan alıp eve getiriyordu.hamileykende bize geldiğinde ben mutfakta bişeylerle uğraşırken annem oturma odasında otururken bi bakıyorum balkona eşimin yanına gitmiş evde kovalamaca oynuyorduk zaten bu anlattıklarımı benim yanımda niye yapmıyor asıl mesele bu
eşim bunları dediğinde anneme sordum oda kabul etti bu yaptıklarını zaten eşimle yalnızken yapmış eşim onu otagardan ya da havaalanından alıp ya da götürürken arabayı kenara çek arkaya gel dediğinde mesela doğum yapalı 7 gün olmuştu eşim onu otagardan alıp eve getiriyordu.hamileykende bize geldiğinde ben mutfakta bişeylerle uğraşırken annem oturma odasında otururken bi bakıyorum balkona eşimin yanına gitmiş evde kovalamaca oynuyorduk zaten bu anlattıklarımı benim yanımda niye yapmıyor asıl mesele bu
ilaç kullanıyor eşimin yanında bende mi çıksam evlilik programına diyor yaptıklarını bilinçli olarak yapıyor öyle olmasa bana söylememesini söylemezdi eşime yaptığının yanlış anlaşılcağını bilerek yapıyor yani ya da benim yanımda yapardı bunlarıSeni kızı olarak diilde , rakip olarak görüyor sebep bu annenin ciddi psikolojik sorunları var. Tedavi edilmesi şart. Babanla olan evliliği nasıl bilmiyorum ama babanı aldatması onu sevmediği apaçık ortada. Eşini elinden almaya çalışıyor gibi çünkü içsel olarak sana kızgın böyle yaparak egosunu besliyor ve hıncını alıyor . Ortada Ruh sağlığı yerinde bir insan göremiyorum. Bu tarz olaylar şizofrenliğin başlangıcıdır. Psikiyatriye götürün bence, annenize sırt çevirme.