Ahlâksız iş arkadaşları

Ben de kamuda öğretmenim. Zaman zaman insanlık hali geç kalındığı oluyor ama genelde tam saatimde okulda olurum. Sürekli gecikene idare tutanak tutar. Diğer memurlar çok rahat ama. Bence de ahlaksız bir iş tutuş şekli. Fakat sizde mesai saatinde olduğunuz için kahvaltı yapamıyorum diye söylenmeniz doğru değil. Erken kalkıp kahvaltı edip işinizin başında olmanız gereken saat 8se bu disiplinli çalıştığınızı değil olması gerekeni gösterir. Alkış beklememelisiniz. Diğer çalışan uyarılmalı.
Eee işini hakkıyla yapmamak ahlaksızlık değil mi? Zaten ahlaksızlığı hep belaltı bildiğimiz için bu haldeyiz zaten.

Kaç sene önceki olaylar ya.konunun bu şekilde amacından sapması hoş değil.siz değişmiyor musunuz yani? Her geçen gün insan değişiyor.hatta her 5 senede bir düşünce yapımız, alışkanlıklarınızı, hayata bakış açımız tamamen değişiyor tarzı şeyler söyleniyor.ki ben de katılıyorum.1 senede bile öyle.kendinizden düşünün yani.

Elbette gelişime açık olan her insan değişir, gelişir. 1-2 sene önce farklıydım şimdi farklıyım. Sadece sen ahlaksız halk yazdığın için dikkatimi çekti. İş ahlakının da belli maddeleri vardır. Burda mimlenmiş bir üye olduğun için eski konular yeniden karşına çıkacak bir şekilde. Eğer ki "şimdi artık öyle değilim, hastanede seks yapmıyorum,kendimi düzelttim , iş ahlakına dikkat ediyorum" diyorsan o zaman kesinlikle sana hak veririm. Onlar işe geç gelip müşteriden,iş yoğunluğundan kaytarmaya çalışıyor. Sen de kahvaltı yapamıyorum diyorsun.

İlk yorumda yazdığım gibi evinde kahvaltı yap. Gerekirse üst mevkilere şikayet et.

Kendi işim başlayana kadar demek istemiştim.yabi boş oturacağıma kahvaltı yaparim demek istedim.yoksa haklısın.

Yoo ben yine vermem.
Eczacı ve tekniker eşit değil. Üst alt ilişkisi var. Kendini onlarla denk görüp tamamen eşitlik bekliyor.
İki yıllık mezunu teknikerle 4 senelik eczacılık mezunu bir değil.

İşini hakkıyla yapan çok az kişi kaldı . Toprağın altı herkese yeter nasıl olsa .

Siz çalışanlar olarak böyleyseniz bu halk ne yapsın ki okuduklarım karşısında da şok oldum

Burda biri var akşama kadar millete begenmedım atar durur ,keyfi yeterse 3-5 kişiye yorum atar ..Bayram tatilinde ağrılarım arttı doktorum tatilde olduğu için devlet hastanesine gittim direk aldığım tepki şuydu bi daha buraya gelme sen riskli gebesin biz bakmayız sana (kadın doğum hastanesi). Bunun üzerine de burda bi üye ;

bayram dönüşü herkes hastaneyi bastı nöbetimde hiç uyuyamadım gibisinden uzunca bi saydırmış işte bayramımı beklediniz gibisinden

die paylaşım yaptı profilinde ..baktı kimse tınlamadı kendisini yada sonra kafası dank etti tepki alırım die düşündü belki de sildi

inan okurken dedim ki colugumun çocuğumun hakkından buna maaş veriliyorsa zehir zıkkım olsun zaten 2 gün evdesin .1 gun nöbete gidiyorsun onda da hastaneye gelen insanlardan uyuyamamaktan şikayet etmek nedir ? Uyumaya mı gidiyorlar gerçekten müsaitse uyusun lafım yok insandır dinlenememiştir ama hastalar var die şikayet neden ? Hastaneye kimse keyfınden gece çıkıp gelmez herhalde die düşünüyorum varsa da parmağım ağrıdı die gelen sayısı bellidir yani hepsi aynı değildir .

Asla helalleşmeyeceğim insanlar var

Kaç sene geçmiş arkadaşım.insanlar değişiyor.1 senede bile neler farkediyor.niye kişisel yorumlar yapılıyor ki.şu anki durumu anlatıyorum.bir terzi kissası vardır bilir misin? Hayatımdaki en ahlaklı ya da esaslı kişi her neyse terzimdi. Çünkü her geldiğinde ölçülerimi tekrar alıyordu.hayatımdaki geri kalan herkes önceki ölçülerimin bana uyacağini düşünüyordu diye.

Yoo ben yine vermem.
Eczacı ve tekniker eşit değil. Üst alt ilişkisi var. Kendini onlarla denk görüp tamamen eşitlik bekliyor.
İki yıllık mezunu teknikerle 4 senelik eczacılık mezunu bir değil.
Mesai saatleri açısından bir değil mi ? "Aaaa dur onlar 4 yıl okudu, istedikleri gibi iş saatlerinde cirit atabilirler vb" denebilir mi ?

Mesai saatleri açısından bir değil mi ? "Aaaa dur onlar 4 yıl okudu, istedikleri gibi iş saatlerinde cirit atabilirler vb" denebilir mi ?
Sekreterle doktorun aynı saatte mi gelmesini bekliyorsunuz?
Tekniker eczacıya yardım etmesi, onun verdiği görevleri yapması için orada.
Nasıl sekreter erken gider odayı açar, düzenler aynı ilişki burada da var

Sekreterle doktorun aynı saatte mi gelmesini bekliyorsunuz?
Tekniker eczacıya yardım etmesi, onun verdiği görevleri yapması için orada.
Kamuda mesai saatleri kişiye özel düzenlenmeye mi başladı ? Konuyu A Aysenimi değil de yeni bir üyelik açsa da aynı şeyleri mi yazacaktınız ?

Teknikerle eczacı da aynı maaşı almıyor olsa gerek ancak mesai saatleri belli.

Aysenimi seni severim bilirsin ama bu konu bana pek geçmedi yapacak bir şey yok kariyer olarak senden öndeler, haliyle daha esnek davranıyorlar. Kahvaltı için konuşup bi düzen oturtabilirsiniz ama. Hatta bence kahvaltıyı bırak burdan dana ve herkese tavsiye ediyorum kahvaltı olayı yalan acıkmadığı halde insan mecbur hissedip ağzına bir şeyler tıkıştırıyor sabahın köründe

Üyeyi eski konulardan vurma konusunda haklısın da ben olsam şeye de takılırım, ferhans ferhans tamam anladık eski nickini biliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…