Ahlaksızlık diz boyu !

Arayıp ne diyeceksiniz polise, kamuya açık alanda öpüşen var yetişin mi? :1: Yasak olduğunu zannetmiyorum yaptıklarının.

tabiki yasak değil o yüzden bu kadar rahatlarya zaten. daha önce zina suç ken şimdi yasalardan kaldırıldı suç olmaktan çıkı ve böyle küçük yaşlara kadar düştü.. ne diyeyim herşeyden önce aile terbiyesi ve din temelleri..

Karışşsanız bitürlü karışmasanız bitürlü..şimdi bazı ailelere söylesen o ahlaksızlığı bile bile savunur olan size olur...ortalık bozuk ahlak sükutta vesselam:17:ahlaklı olanın kınandığı bir toplumda yapcak tek şey var 3 maymun... yakında yatak muhabbetini sokakta herkese aşikar yaparlarsa şaşmayın eeee modern dünya hürüz kime ne zararı var sana neeeeeeeeeee!!!:47:

hadi onlar yapıyorlar birşeylerde sonra bizede günah aldırıyorlar ve görüp uyarmadığımız zaman bizde onlar kadar suçluyuz bence. bu kadar ucuz olmamalı.. çok yazık nereye gidiyoruz :(

İğrenç!!
Mide bulandırıcı!! :20::20::20:

Bence çaktırmadan videoya çekin, tekrar yaptıklarında polisi arayın gerekirse videoyu gösterin. Rahatsız oluyrum diyin. Bu ne terbiyesizlik canım.. :20:

vallaha mı :53:

şaka mı yaptın gerçek mi anlamadım ama insanlar sokak ortasında sevişmemiş öpüşmüşler sadece bunu mu videoya çeksin ve polise göstersin? :)

polis buna gülmekten başka hiçbirşey yapmaz.tamam hoş bir durum değil ama bu kadar abartmayın artık.hayatta karşılaştığımız daha iğrneç ev terbiyesizce şeyler varken iki gencin yaptıkları sonucu neredeyse idam edilsin diyeceksiniz.

konu sahibi seni anlıyorum hoş bir şey değil.bizim evin önünede arada lisesli gençler geliyor böyle,eğer çok rahatsız olunuyorsa üst kattaki teyze balkona çıkıyor "buyrun çocuklar orda rahat edemezsiniz gelin bi çay demliyim" diyor :1:onlarda utanıp kaçıyor zaten :)

Son düzenleme:
Kesinlikle öyle..

valla ben küçücük bi ilçede yaşıyorum burda herkes birbirini tanırken böyle şeyleri çekinmeden yapanlar var büyük şehirleri hiç düşünemiyorum. böyle bi dünyada çocuk sahibi olmak bile istemiyor insan bazen

İğrenç!!
Mide bulandırıcı!! :20::20::20:

Bence çaktırmadan videoya çekin, tekrar yaptıklarında polisi arayın gerekirse videoyu gösterin. Rahatsız oluyrum diyin. Bu ne terbiyesizlik canım.. :20:

Oldu. :1:

Karşı taraf az dişli çıksın, konu sahibi iyi bir ceza alır. Ne demek başkasını izni olmadan çekmek? Bu sokak ortasında sevişmekten büyük suç.

kusura bakmayın ama iki gencin öpüşmesini mi dert edindiniz.Sizin adınıza sevindim ben.

kimsenin ahlakını veya inancını sorgulamak bize düşmez.bence kimse kimseyi yargılamasın sonuçta bizimde çocuklarımız olacak büyük konuşmaktan kaçınalım...

öpüştüler diye dinden çıkarmayacağız sanırım... herkesin özgür iradesi..

valla bizim polisimiz edeplidir böyle bişeye gülmez alır götürürler ailelerine en azından daha sonra yapamazlar korkularından

şaka mı yaptın gerçek mi anlamadım ama insanlar sokak ortasında sevişmemiş öpüşmüşler sadece bunu mu videoya çeksin ve polise göstersin? :)

polis buna gülmekten başka hiçbirşey yapmaz.tamam hoş bir durum değil ama bu kadar abartmayın artık.hayatta karşılaştığımız daha iğrneç ev terbiyesizce şeyler varken iki gencin yaptıkları sonucu neredeyse idam edilsin diyeceksiniz.

konu sahibi seni anlıyorum hoş bir şey değil.bizim evin önünede arada lisesli gençler geliyor böyle,eğer çok rahatsız olunuyorsa üst kattaki teyze balkona çıkıyor "buyrun çocuklar orda rahat edemezsiniz gelin bi çay demliyim" diyor :1:onlarda utanıp kaçıyor zaten :)

İlahi çok güldüm teyzeye :) . Bunlar öpüşmenin ilerisindeler afedersin neredeyse kızı yatıracak .....

valla bizim polisimiz edeplidir böyle bişeye gülmez alır götürürler ailelerine en azından daha sonra yapamazlar korkularından

bizde edepsiz demedik ama ülkemizde bu kadar sorun varken polisin de kalkıp yolda öpüşen çifleri toplamaya uğraşacak vakitleri olduğunu düşünmüyorum

ne yazık ki hayatta daha önemli suçlar var halledilmesi gereken

İğrenç ve mide bulandırıcı kısmında ciddiyim ama diğeri şaka tabiki :9::9: Hani bazı kadınlar her olayda kanıtı, polisi falan karıştırırlar ya o yüzden öyle yazdım. :17::17: :1::1::1:

bizde edepsiz demedik ama ülkemizde bu kadar sorun varken polisin de kalkıp yolda öpüşen çifleri toplamaya uğraşacak vakitleri olduğunu düşünmüyorum

ne yazık ki hayatta daha önemli suçlar var halledilmesi gereken

var tabiki amaa bunlara çocuk polisi bakar yahu çocuk bunlar dahaa

ben polis edepsiz mi dedim?!

eğer iki genç öpüştü diye konu sahibi video çekerse ve bunu polise gösterirse polis buna güler..çocukları yakalayıp ailesine teslim etemez.

zaten videoyu çekmek suçundan arkadaşın başı belaya girer.

İğrenç ve mide bulandırıcı kısmında ciddiyim ama diğeri şaka tabiki :9::9: Hani bazı kadınlar her olayda kanıtı, polisi falan karıştırırlar ya o yüzden öyle yazdım. :17::17: :1::1::1:

ama gördüğün gibi ciddiye alındı söylediğin ,çocuk polisine vermeye kalktılar:9::9::9::9:

ben polis edepsiz mi dedim?!

eğer iki genç öpüştü diye konu sahibi video çekerse ve bunu polise gösterirse polis buna güler..çocukları yakalayıp ailesine teslim etemez.

zaten videoyu çekmek suçundan arkadaşın başı belaya girer.

niye geriliyosun ki sen şimdi ben direkt sana bişey mi söyledim öyle dedin falan mı yazdım da ben farkında değilim

Back
X