Ahmet Alp'e Ameliyat Olanlar

kubraciftci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
5
0
1
Kızlar Merhaba Ahmet Alp e ameliyat olanlar yorumlarını paylaşabilir mi ben de kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum da :)

Ahmet hocama geçen cumartesi ameliyatımı oldum yarın tamponlar çıkacak çok memnunum nefes sorunum hiç olmadı ve içime sinen burna sahip oldum şiddetle tavsiye ediyorum

Ahmet alpin burunlari gösterisli
Benim iste
Ahmet hocama geçen cumartesi ameliyatımı oldum yarın tamponlar çıkacak çok memnunum nefes sorunum hiç olmadı ve içime sinen burna sahip oldum şiddetle tavsiye ediyorum
geçmiş olsun istediğim buruna sahip olmana sevindiim ben de martta ameliyat olucam Ahmet hocaya ama nasıl bişey olucak çok merak ediyorumm

Benim iste

geçmiş olsun istediğim buruna sahip olmana sevindiim ben de martta ameliyat olucam Ahmet hocaya ama nasıl bişey olucak çok merak ediyorumm
Tşk ediyorum sanada şimdiden geçmiş olsun emin ol istediğin burna kavuşacaksın çok pozitif biri ilk görüşmemden 3 gün sonra ameliyat oldum düşün verdiği güveni

Tamponun nasıl çıktığını bile anlamadım ağrı sızı olmadı yani ameliyattan sonrada çok hafif sızlama oluyor 2 gün sadece ama rahatsız edici değil şuanda gayet rahatım çok şükür
içime su serptin şuan tampon çıkarılırken çok acıdığını söylüyordu herkes baya bir korkuyordum o yüzden

içime su serptin şuan tampon çıkarılırken çok acıdığını söylüyordu herkes baya bir korkuyordum o yüzden
Yok öyle bişey ameliyat sonrası burun bakımını iyi yaparsan kanların kuruyup tampona yapışmasına izin vermediğin sürece yağ gibi çıkıyorlar. Tamponlar çıktıkdan sonraki hafta biraz sıkıntılı yani burun içi yara oluyor kabuk bağlıyor baya bi bepanthen plus kullanıyorum yinede kabuklar çok yumuşamıyor tek sorun bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…