Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ahmet hocama geçen cumartesi ameliyatımı oldum yarın tamponlar çıkacak çok memnunum nefes sorunum hiç olmadı ve içime sinen burna sahip oldum şiddetle tavsiye ediyorum
Ahmet hocama geçen cumartesi ameliyatımı oldum yarın tamponlar çıkacak çok memnunum nefes sorunum hiç olmadı ve içime sinen burna sahip oldum şiddetle tavsiye ediyorum
Tşk ediyorum sanada şimdiden geçmiş olsun emin ol istediğin burna kavuşacaksın çok pozitif biri ilk görüşmemden 3 gün sonra ameliyat oldum düşün verdiği güveni
Tşk ediyorum sanada şimdiden geçmiş olsun emin ol istediğin burna kavuşacaksın çok pozitif biri ilk görüşmemden 3 gün sonra ameliyat oldum düşün verdiği güveni
Tamponun nasıl çıktığını bile anlamadım ağrı sızı olmadı yani ameliyattan sonrada çok hafif sızlama oluyor 2 gün sadece ama rahatsız edici değil şuanda gayet rahatım çok şükür
Tamponun nasıl çıktığını bile anlamadım ağrı sızı olmadı yani ameliyattan sonrada çok hafif sızlama oluyor 2 gün sadece ama rahatsız edici değil şuanda gayet rahatım çok şükür
Yok öyle bişey ameliyat sonrası burun bakımını iyi yaparsan kanların kuruyup tampona yapışmasına izin vermediğin sürece yağ gibi çıkıyorlar. Tamponlar çıktıkdan sonraki hafta biraz sıkıntılı yani burun içi yara oluyor kabuk bağlıyor baya bi bepanthen plus kullanıyorum yinede kabuklar çok yumuşamıyor tek sorun bu