Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende Ahmet Arslanoğlu bunu araştıriyorum .Bursa da sanırımOpdr Ahmet arslanoğluna revizyon olan var mı aranızda ? Görüşlerini bildirirse iyi/kötü çok sevinirim
siz de mi revizyon ?Merhaba bende Ahmet Arslanoğlu bunu araştıriyorum .Bursa da sanırım
Ewet revizyon İçin Ahmet bey ve Hüseyin Balikci kafama yatan iki Dr tarzlari yakınsiz de mi revizyon ?
genel olarak ahmet beyden memnunlar bi hastası da memnundu erkek ama ben burnunu yandan beğenmedim düşmüş gibiydi. genel olarak tarzını beğeniyorum . kendisine revizyon olan biriyle konusmamgerek sadeceEwet revizyon İçin Ahmet bey ve Hüseyin Balikci kafama yatan iki Dr tarzlari yakın![]()
Merhaba ben Ahmet arslanoğlu na bayadır bakıyorum burunların ucunu çok kalkık yapıyor bundan memnun musunuz sonradan normal görünüme kavuşuyor mu burunMerhaba ben yeni ameliyat oldum kendisine. Ve ameliyat olan birçok insanla tanıştım. Neyi merak ediyorsanız sorabilirsiniz. Hangi aşamayı?
merhaba ben biraz daha araştırınca vazgeçtim kendsınden. revızyon amelıyatı ıcın daha tecrubelı bi doktor olmalı kanaatındeyım.Selam ben de revizyon icin onu dusunmekteyim. Yinede cok korkuyorum ya daha kotu olursa siz oldunuzmu
Şöyle ki o gördüğünüz hali gibi olmuyor. O kalkıklık sizi korkutmasın. Ben burnumdan çok memnunum ve diğer konuştuğum herkeste öyle. Ve birgün Ahmet hocanın adını herkes duyacakMerhaba ben Ahmet arslanoğlu na bayadır bakıyorum burunların ucunu çok kalkık yapıyor bundan memnun musunuz sonradan normal görünüme kavuşuyor mu burun
Burunları çok güzel yapıyor ben tavsiye ederimSelam ben de revizyon icin onu dusunmekteyim. Yinede cok korkuyorum ya daha kotu olursa siz oldunuzmu
Niye vazgeçtiniz acaba daha deneyimli birini mi buldunuz? Bana güzel geliyor yaptığı revizyonlar da. Ama kararsızımmerhaba ben biraz daha araştırınca vazgeçtim kendsınden. revızyon amelıyatı ıcın daha tecrubelı bi doktor olmalı kanaatındeyım.
evet cok deneyimli olmadıgı ıcın ayrıca yaptıgı bir kaç burnu ilk ameliyat olmasına rağmen beğenmedim, sıkıntılar oldugunu dusundum, 2. ameliyat ıcın de guvenemedm o yüzdenNiye vazgeçtiniz acaba daha deneyimli birini mi buldunuz? Bana güzel geliyor yaptığı revizyonlar da. Ama kararsızım
Sizin de revizyon mu olacak? Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali ben de önce beğeniyorum cerrahları sonra bir iki burun kötü geliyor vazgeçiyorum. Benim primer ameliyatımı yapan doktor profesördü deneyimli diye güvenmiştim mesela ama az ilgilendi. Yani pek değişmedi şekli. Acaba diyorum isim yapmamış biri daha mı çok uğraşır hastalarını memnun edip popülerleşmek için :/evet cok deneyimli olmadıgı ıcın ayrıca yaptıgı bir kaç burnu ilk ameliyat olmasına rağmen beğenmedim, sıkıntılar oldugunu dusundum, 2. ameliyat ıcın de guveneme
öyle de dusunulebılır ama deneyimli olması gerekiyor sonuç itibariyle özellikle ikinci ameliyatlardaSizin de revizyon mu olacak? Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali ben de önce beğeniyorum cerrahları sonra bir iki burun kötü geliyor vazgeçiyorum. Benim primer ameliyatımı yapan doktor profesördü deneyimli diye güvenmiştim mesela ama az ilgilendi. Yani pek değişmedi şekli. Acaba diyorum isim yapmamış biri daha mı çok uğraşır hastalarını memnun edip popülerleşmek için :/
Merhaba Ahmet arslanopluna ameliyat Oldunuz değil mi hem görüntü hem sağlık açısından memnunmusunuz bir de fotoğrafınız varsa bakabilirmiyimMerhaba ben yeni ameliyat oldum kendisine. Ve ameliyat olan birçok insanla tanıştım. Neyi merak ediyorsanız sorabilirsiniz. Hangi aşamayı?
Merhaba ameliyat Oldunuz mu acaba Ahmet hocaya, olduysanız rica etsem fotoğrafınıza bakabilirmiyim özelden de Atarsanız sevinirimŞöyle ki o gördüğünüz hali gibi olmuyor. O kalkıklık sizi korkutmasın. Ben burnumdan çok memnunum ve diğer konuştuğum herkeste öyle. Ve birgün Ahmet hocanın adını herkes duyacak![]()
Merhaba Ahmet arslanopluna ameliyat olmuşsunuz rica etsem fotoğrafınıza bakabilirmiyim özelden atabilirsinizMerhaba ben yeni ameliyat oldum kendisine. Ve ameliyat olan birçok insanla tanıştım. Neyi merak ediyorsanız sorabilirsiniz. Hangi aşamayı?