• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet arslanoğlu revizyon

byz99

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
81
15
8
25
Opdr Ahmet arslanoğluna revizyon olan var mı aranızda ? Görüşlerini bildirirse iyi/kötü çok sevinirim

Ewet revizyon İçin Ahmet bey ve Hüseyin Balikci kafama yatan iki Dr tarzlari yakın💜🌿💜
genel olarak ahmet beyden memnunlar bi hastası da memnundu erkek ama ben burnunu yandan beğenmedim düşmüş gibiydi. genel olarak tarzını beğeniyorum . kendisine revizyon olan biriyle konusmamgerek sadece

Selam ben de revizyon icin onu dusunmekteyim. Yinede cok korkuyorum ya daha kotu olursa siz oldunuzmu

Merhaba ben yeni ameliyat oldum kendisine. Ve ameliyat olan birçok insanla tanıştım. Neyi merak ediyorsanız sorabilirsiniz. Hangi aşamayı?

Merhaba ben yeni ameliyat oldum kendisine. Ve ameliyat olan birçok insanla tanıştım. Neyi merak ediyorsanız sorabilirsiniz. Hangi aşamayı?
Merhaba ben Ahmet arslanoğlu na bayadır bakıyorum burunların ucunu çok kalkık yapıyor bundan memnun musunuz sonradan normal görünüme kavuşuyor mu burun

Selam ben de revizyon icin onu dusunmekteyim. Yinede cok korkuyorum ya daha kotu olursa siz oldunuzmu
merhaba ben biraz daha araştırınca vazgeçtim kendsınden. revızyon amelıyatı ıcın daha tecrubelı bi doktor olmalı kanaatındeyım.

Merhaba ben Ahmet arslanoğlu na bayadır bakıyorum burunların ucunu çok kalkık yapıyor bundan memnun musunuz sonradan normal görünüme kavuşuyor mu burun
Şöyle ki o gördüğünüz hali gibi olmuyor. O kalkıklık sizi korkutmasın. Ben burnumdan çok memnunum ve diğer konuştuğum herkeste öyle. Ve birgün Ahmet hocanın adını herkes duyacak 😊😊

merhaba ben biraz daha araştırınca vazgeçtim kendsınden. revızyon amelıyatı ıcın daha tecrubelı bi doktor olmalı kanaatındeyım.
Niye vazgeçtiniz acaba daha deneyimli birini mi buldunuz? Bana güzel geliyor yaptığı revizyonlar da. Ama kararsızım

Niye vazgeçtiniz acaba daha deneyimli birini mi buldunuz? Bana güzel geliyor yaptığı revizyonlar da. Ama kararsızım
evet cok deneyimli olmadıgı ıcın ayrıca yaptıgı bir kaç burnu ilk ameliyat olmasına rağmen beğenmedim, sıkıntılar oldugunu dusundum, 2. ameliyat ıcın de guvenemedm o yüzden

evet cok deneyimli olmadıgı ıcın ayrıca yaptıgı bir kaç burnu ilk ameliyat olmasına rağmen beğenmedim, sıkıntılar oldugunu dusundum, 2. ameliyat ıcın de guveneme
Sizin de revizyon mu olacak? Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali ben de önce beğeniyorum cerrahları sonra bir iki burun kötü geliyor vazgeçiyorum. Benim primer ameliyatımı yapan doktor profesördü deneyimli diye güvenmiştim mesela ama az ilgilendi. Yani pek değişmedi şekli. Acaba diyorum isim yapmamış biri daha mı çok uğraşır hastalarını memnun edip popülerleşmek için :/

Sizin de revizyon mu olacak? Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali ben de önce beğeniyorum cerrahları sonra bir iki burun kötü geliyor vazgeçiyorum. Benim primer ameliyatımı yapan doktor profesördü deneyimli diye güvenmiştim mesela ama az ilgilendi. Yani pek değişmedi şekli. Acaba diyorum isim yapmamış biri daha mı çok uğraşır hastalarını memnun edip popülerleşmek için :/
öyle de dusunulebılır ama deneyimli olması gerekiyor sonuç itibariyle özellikle ikinci ameliyatlarda

Bende kendisine muayeneye gidicem yakın zamanda yorumlarda herkes methediyor ama revizyon biraz korkuyorum olan başka kimse yokmu açana😔

Merhaba Ahmet arslanopluna ameliyat Oldunuz değil mi hem görüntü hem sağlık açısından memnunmusunuz bir de fotoğrafınız varsa bakabilirmiyim

Şöyle ki o gördüğünüz hali gibi olmuyor. O kalkıklık sizi korkutmasın. Ben burnumdan çok memnunum ve diğer konuştuğum herkeste öyle. Ve birgün Ahmet hocanın adını herkes duyacak 😊😊
Merhaba ameliyat Oldunuz mu acaba Ahmet hocaya, olduysanız rica etsem fotoğrafınıza bakabilirmiyim özelden de Atarsanız sevinirim

Merhaba Ahmet arslanopluna ameliyat olmuşsunuz rica etsem fotoğrafınıza bakabilirmiyim özelden atabilirsiniz

Back
X