• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet Çakar: Ankara'ya Duyarsız Kalanlar, Paris İçin Dünyayı Ayağa Kaldırdı

savrukzeynep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
1.704
1.735
133
ahme-cakar-dan-fransa-katliami-yorumu-7875409_x_5852_400.jpg

Ahmet Çakar: Ankara'ya Duyarsız Kalanlar, Paris İçin Dünyayı Ayağa Kaldırdı
Ahmet Çakar, Paris'te meydana gelen terör saldırısına ilişkin "Dünya şerefsiz olmuş. Ankara katliamına duyarsız kalanlar, Paris için dünyayı ayağa kaldırıyorlar." yorumunu yaptı.
Fransa'da oynanan Fransa-Almanya hazırlık maçı sırasında stat etrafında ve çeşitli yerlerde yapılan terör eylemleri dünyanın gündemine oturdu. Her kesimden bu saldırılara tepki gelirken Ahmet Çakar'dan konuyla ilgili farklı bir yorum geldi.

"ANKARA KATLİAMINA DUYARSIZ KALANLAR, PARİS İÇİN DÜNYAYI AYAĞA KALDIRDI"

İşte Ahmet Çakar'ın yorumu; "Bu eylem Avrupa'nın 11 Eylül'üdür. Dünya şerefsiz olmuş. Ankara katliamına duyarsız kalanlar, Paris için dünyayı ayağa kaldırıyorlar. Tabi ki her türlü terörü kınıyorum. Global güçler ve büyük ülkeler bizdeki bir kısım teröre özgürlük mücadelesi dediler ve şimdi artık terörün kokusunu hissediyorlar." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE İÇİN ZAVALLI DERLERDİ"

Çakar, "Ülkemizde yaşanan bir terör sonrası sınırları kapatsaydık, Türkiye yetersiz, istihbaratı uyuyan zavallı bir ülke derlerdi, peki şimdi. Terörün yılan gibi olduğunu yine gördük. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın dersen, o yılan bir gün seni de sokacaktır, soktu da." şeklinde yorum yaptı.

ahme-cakar-dan-fransa-katliami-yorumu-7875409_1150_m.jpg

ahme-cakar-dan-fransa-katliami-yorumu-7875409_944_m.jpg

ahme-cakar-dan-fransa-katliami-yorumu-7875409_3698_m.jpg

http://m.haberler.com/ahme-cakar-dan-fransa-katliami-yorumu-7875409-haberi/

Yürü git Allah'ını seviyorsan ya. Boş konuşmakta şu kanalın üzerine tanımıyorum.
Arkadaşım siz değilmiydiniz.HDP'liler sözde barış gösterisi yapıyorlardı oh iyi oldu diyen..Sizin destekcileriniz söyledi bunları ne çabuk unuttunuz ya..
Şimdi duyarlılık mı göstermiş...Madem öyle beyefendi Gezi olaylarında neden aynı duyarlılığı göstermediniz ölen gençlerimiz Fransalımıydı.

bizim insanımız olunca medya ve cumhurbaskanı gözlüklerini takıyor, tvler akışını degıstırıyor.
başka millet olunca agıtlar yakılıyor.
hemen tvlerde ölü sayıları anında acıklanıyor.
terörün her türlüsüne lanet olsun. ama gözler açılmalı bazı şeylere!

Evet ben de ne zaman acı yarıştıracağız diyordum ki başladık yine her zamanki gibi.

Back
X