Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cennetteki hurileri kuran açıkça yazmış ister gözünü diker ister kolunucübbeli cennetteki hurilere gözü dikmiş
adnan oktar dünyada hurilerle beraber
sizin kafa kesmek dediğiniz ışid oluyor ki o grubun din imanla alakası yoktur ha kastetdiğiniz konu recm ise ona burada girmeyelim ikimizde banlanırızbunu siz diyorsunuz bugün sizin kafa kesmemekle itham ettiğiniz gurup sizi adnan oktar misali Müslüman görmekte nereden baktığına göre değişen bir kavaram
cübbeli cennetteki hurilere gözü dikmiş
adnan oktar dünyada hurilerle beraber
Evet cubbeli isidede saydirmistisizin kafa kesmek dediğiniz ışid oluyor ki o grubun din imanla alakası yoktur ha kastetdiğiniz konu recm ise ona burada girmeyelim ikimizde banlanırız![]()
Cancagzim inanana ayeti acip oku inan dersin inanmayan zaten o ayeti baglanaz sen kendini yorma guzellik.bende susmayı tercih ediyorum, çünkü ayetlerle açıklayıp ban yemek istemiyorum. merak eden açar bakar, arapçadan tercüme eder inandığı hocaya sorar neye inanmak isterse ona inanır, her koyun kendi bacağından..
banladın mı beniBan ban ban bann
Evet cubbeli isidede saydirmisti
Kacmaaa durrrbanladın mı beni![]()