Eeee tamam işte,zaten bekliyorduk,ee şaşırdıkmı lafını buradaki kızlar çok kullanıyor ya hep bende yazmak istemişimdireee şaşırdık mı tabiiki hayır.
29 yaşındaki özel güvenlikçi Uğur Adıyaman, 12 Ekim 2010 tarihinde Fatih AKP Teşkilatı'na üye olmuş. Polisteki kaydı kabarık olan Adıyaman'ın, uyuşturucu, birden fazla kişiyi tehdit, resmi belgede sahtecilik suçlarından sabıkası var.
Bu adama özel güvenlik nasıl yaptırılıyor. Özel güvenlikler işe alınırken hiç araştırılmıyor mu?
yalnız şu yazdığını ilk cümleni yani, bende bekliyordum.Haber kaynağı SOL haber
Kim inanır buna, belli neye hizmet ettiği.
Ayrıca cumhurbaşkanımızın açıklamasını bekliyorum o "evet" derse benim için Ahmet Hakan saldırıya uğramış sayılır o zamana kadar ben kendi kendini dövdürğünü düşünmeye devam ediyorum.
(cılkını çıkardın cogni demeyin, en azından ne yazacaklarını önceden kestirip yazıyorum ki bir daha aynı şeyi "zaten yazılmış ya" diyip yazmıyorlar. asdfgh)
Konu c.başkanına gelip geyiğe bağlanacak ay hepsi çok zeki ve komik neden öyle diyorsun hiç sıkılmadik.Ahmet Hakan deyince nedense yazasım gelmiyor.. Tuhaf adam. Ne olduğu ne dediği , nerde olduğu belli olmayan adam. Işınlanıyor devamlı.
..
Bunun dışında ortaya çıkmışsa gereken yapılır. Yapılmalı da. X ya da Y parti her birinden rahatsız edici tipler çıkabilir, çıkıyorda.
Tarihte onlarca defa şahit olmadık mı ?
Daha inandığı partinin başındaki kişiye bile ben yüzde yüz kefilim diyene rastlamadım.. Diyenin bile kafasında ki soru işaretlerini görmezden geldiğini düşünüyorum.
Sadece partiyi seviyor çok kişi, çoğu parti o ilk parti amacını taşımıyor.
Ak ' ın a sını duyan toplanıyor hani uç beş kelime alaya alıp muhabbet edebilir miyim diye ? Gerçi konu o olmasa da oraya geliyor bir şekilde.
Mhp Chp ve diğer partilerin konusu açıldığında bu düşmanlık hiç görünmüyor.
Bıkmadınız mı aynı cümleleri kurmaktan aynı kişilerle ?
Haber kaynağı SOL haber
Kim inanır buna, belli neye hizmet ettiği.
Ayrıca cumhurbaşkanımızın açıklamasını bekliyorum o "evet" derse benim için Ahmet Hakan saldırıya uğramış sayılır o zamana kadar ben kendi kendini dövdürğünü düşünmeye devam ediyorum.
(cılkını çıkardın cogni demeyin, en azından ne yazacaklarını önceden kestirip yazıyorum ki bir daha aynı şeyi "zaten yazılmış ya" deyip yazmıyorlar. asdfgh)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?