Ahmet Hakan'ın annesi CHP'li

beyazgri

KIR ÇİÇEĞİ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
604
770
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında AK Partili annesi ile CHP'li komşusunun muhabbetini kaleme almış ve şöyle yazmıştı.
"Eve gittiğinde annesini alt kat komşusu ile sohbet ederken bulduğunu söyleyen Ahmet Hakan, "Koalisyon bizim evde kurulmuş" diyerek şu satırları yazdı;

ANNEM Kİ TİPİK AK PARTİLİ
Annem ki... Ta Milli Nizam Partisi'nden beri Milli Görüş çizgisinden sapmamış, Fazilet'in ardından AK Partili olmuş, Tayyip Bey'e sevgisi, saygısı büyük, namazında, abdestinde klasik bir muhafazakar ve tipik bir AK Partili...

GÜLSÜM HANIM Kİ LAİKÇİ TEYZE
Gülsün Hanım ki... Üç kuşaktır Halk Partili, hızlı Atatürkçü, küçük yaşta İsmet Paşa ile fotoğraf çektirmiş, babası CHP ilçe başkanlığı yapmış, engin hoşgörüsü olmasa neredeyse "laikçi teyze" diye nitelendirebileceğimiz bir hanımefendi...
KOALİSYON KURULUVERMİŞ BİLE
"Senin parti ile senin parti koalisyon kursa... Siz tamam der misiniz? Yoksa bir arıza çıkarır mısınız?" İkisi de aynı anda cevap verdi: "Kursunlar oğlum kursunlar. Ne olacak ki?" Bayıldım verdikleri cevaba... Ve içimden haykırdım: "Ey gidi Ahmet Hakan ey... İyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş... Bırak endişelenmeyi... Bak, annenin evinde koalisyon kuruluvermiş bile."
ocalan_6440.jpg

"BEN SİZİ TUTUYORDUM"
Ancak Ahmet Hakan'ın annesinin CHP'li olduğunu gösteren bir video var. Videoda Hakan'ın annesi, eşinin vefatı nedeniyle taziyeye gelen Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Ben sizi tutuyordum ama eşim tutmuyordu. Çok kavga ettik onla" diyor.
Video
http://videonuz.cdn.gostream.nl/flv/flvideo/ahmet-hakan-in-annesi-kilicdaroglu-nu-guldurdu.mp4

http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=366828

Bunların ömrü yalan hayatı yalan iftira...Bu gazete ve gazeteci müsfettelerinin söyledigi tek bir dogru yok...
Anasını bile yalanina ortak etmiş..Anasıda durumdan gayet memnun ve razı bir şekilde poz vermiş...
Erken seçim olmasından öylesine korkuyorlar ki...
Hep dedim binbir plan kuruyorlar ama ALLAH in kurdugu plani unutuyorlar...
Çok savundiklari atatürke ve atatürkçülere küfür ve hakaret eden hdp yi bile meclise soktular " sempatik sülo " diyerek sırf Erdogan ve AK parti düşmanlığından..Ama şimdi planları yine ellerinde patladı...
Şimdide aman erken seçim olmasın, AK parti cehepe ile koalisyon kursun derdindeler..Bugün ingiliz büyükelçisi cehepeyi ziyaret etti yeni emirler var galiba:KK66:
Bakın görün önümüzdeki günlerde cehepe nasıl AK partiye yanaşmaya çalışacak ama boşuna...

Yok artık inanmıyorum, nasıl olur? :KK57: Çok büyük olay hakikaten aaa rezalet.
Bencede rezillikleri diz boyu ama " aaa ne büyük olay aman amannn çok önemli" gibi şeylerle rezilliklerini, iftiralarını, karalamalarını arsızlıklarını kapatacaklarını saniyorlar...
Zamaninda savaştan yeni çıkmış ülke insanından haraç toplanarak alınan ÇANKAYA köşkünü görmezden gelip, AKSARAY çekememezliği ile daha doğrusu Erdogan çekememezliği ile bu haber gibi bin tane yalan iftira dolu haber yapiyorlar...Tükürsen suratlarina kizaracak yüz yok ki...

Bencede rezillikleri diz boyu ama " aaa ne büyük olay aman amannn çok önemli" gibi şeylerle rezilliklerini, iftiralarını, karalamalarını arsızlıklarını kapatacaklarını saniyorlar...
Zamaninda savaştan yeni çıkmış ülke insanından haraç toplanarak alınan ÇANKAYA köşkünü görmezden gelip, AKSARAY çekememezliği ile daha doğrusu Erdogan çekememezliği ile bu haber gibi bin tane yalan iftira dolu haber yapiyorlar...Tükürsen suratlarina kizaracak yüz yok ki...

Ahmet Hakan'ın annesinin Chp'li olup olmadığı ile alakalı bir haberden Çankaya köşkünün haraç ile yapıldığı ve Erdoğan'ı kimselerin çekemediğini nasıl çıkarttın hakikaten? :KK70:

Ahmet Hakan'ın annesinin Chp'li olup olmadığı ile alakalı bir haberden Çankaya köşkünün haraç ile yapıldığı ve Erdoğan'ı kimselerin çekemediğini nasıl çıkarttın hakikaten? :KK70:

Bak açık ve net konuşcam..
Gerçekten anlama kabiliyetin bu kadarsa anlarim..
Ama yok annesi kilicdarogluna " ben hep sizi turuyorum hatta rahmetli eşim sizi tutmuyodu hep tartişırdık" diyen annesini, "annem tipik AK partili" diye yalan söyleyerek, AK partinin cehepe ile koalisyon yapmasi için algı oluşturmak için kullanmasını ve bu algıyı oluşturmak için söyledigi yalanı ve yalana seve seve alet olan annesini ( resimde cok mutlu) ve bu yalan iftira karalama haberlerini günlerdir AKSARAY i ve Erdogani karalamak içinde kullanirken, haraç toplanarak alinan cankaya köşkünü görmezden gelmelerini bu tür yazılar yazarak çarpıtacağını düşünüyorsan kusura bakma ama ilerişim kurmak için seviyelerimiz farkli...

Gerçekten anlama kabiliyetin bu kadarsa anlarim..
Ama yok annesi kilicdarogluna " ben hep sizi turuyorum hatta rahmetli eşim sizi tutmuyodu hep tartişırdık" diyen annesini, "annem tipik AK partili" diye yalan söyleyerek, AK partinin cehepe ile koalisyon yapmasi için algı oluşturmak için kullanmadını ve bu çaba için söyledigi yalanı ve yalana seve seve alet olan annesini ( redimde cok mutlu) ve bu yalan iftira karalama haberlerini günlerdir AKSARAY i ve Erdogani karalamak içinde kullanirken, haraç toplanarak alinan cankaya köşkünü görmezden gelmelerini bu tür yazılar yazarak çarpıtacağını düşünüyorsan kusura bakma ama ilerişim kurmak için seviyelerimiz farkli...

Yeter artik kacaksarayi Cankaya koskuyle karsilastirdiginiz ,yeter artik su adami Ataturk ile karsilastirdiginiz.

Yeter artik kacaksarayi Cankaya koskuyle karsilastirdiginiz ,yeter artik su adami Ataturk ile karsilastirdiginiz.

Burada seni rahatsiz eden ne oldu:)
Cankaya köşkünün haraç toplanarak alinmiş olmasımı:KK66:

Çankaya kösküde haraçsaray o zaman:KK66:

Gerçekten anlama kabiliyetin bu kadarsa savunduğun şeyleri neden savunduğunu anlarim..
Ama yok annesi kilicdarogluna " ben hep sizi turuyorum hatta rahmetli eşim sizi tutmuyodu hep tartişırdık" diyen annesini, "annem tipik AK partili" diye yalan söyleyerek, AK partinin cehepe ile koalisyon yapmasi için algı oluşturma çabasını ve bu çaba için söyledigi yalanı ve yalana seve seve alet olan annesini ( redimde cok mutlu) ve bu yalan iftira karalama haberlerini günlerdir AKSARAY i ve Erdogani karalamak içinde kullanirken, haraç toplanarak alinan cankaya köşkünü görmezden gelmelerini bu tür yazılar yazarak çarpıtacağını düşünüyorsan kusura bakma ama ilerişim kurmak için seviyelerimiz farkli...

Dikkat ettim seçimden sonra akp'lilerin üzerinde genel bir gerginlik var, sinirden hakarete falan başladınız yok anlama kabiliyetin mi bu kadar yok iletişim seviyelerimiz farklı vs. Bebeğim sen, hayırdır? :KK48:

Aheuhesufdf ya bırakın Allah aşkına Akp erken seçim istiyorsa, bunu göze alıyorsa, koalisyon kurmaz olur biter. Ahmet Hakan'ın annesinin partisi ile ilgili saçma sapan haberler üzerinden aklınızca Çankaya Köşkü'nü karalayıp Aksaray'ı aklayınca baya zorlama ve komik oluyor.

Dikkat ettim seçimden sonra akp'lilerin üzerinde genel bir gerginlik var, sinirden hakarete falan başladınız yok anlama kabiliyetin mi bu kadar yok iletişim seviyelerimiz farklı vs. Bebeğim sen, hayırdır? :KK48:

Aheuhesufdf ya bırakın Allah aşkına Akp erken seçim istiyorsa, bunu göze alıyorsa, koalisyon kurmaz olur biter. Ahmet Hakan'ın annesinin partisi ile ilgili saçma sapan haberler üzerinden aklınızca Çankaya Köşkü'nü karalayıp Aksaray'ı aklayınca baya zorlama ve komik oluyor.
Ay bebegim ya Çankaya yi karalamamiza gerek yok ki zaten haraç toplanarak alinmiş bir saray neresini karalayak zaten kapkara...
Ayrica evet seçim olacak ister kırk takla atsinlar ister yan yatsinlar nafile bebegim ya..
:KK66:
Bu arada neden hakaret olsun bebegim yaziyi anlamamissin bende gercekten anlamadinmi yoksa numaraya mi yatiyorsun çarpitmak için diyorum okişş bebegim:KK53::KK14:

Haraçlamı alındı acaba okuyun isterseniz..

Atatürk Müze Köşkü olarak adlandırılan bina, Cumhurbaşkanlığı kompleksi içindeki ilk yapıdır.

Ankaralı bir Ermeni tüccar tarafından 1800'lü yılların son çeyreğinde yaptırılan ve sonrasında kentin zengin ailelerinden Bulgurzadeler'in eline geçen Kasapyan Köşkü olarak bilinen bağ evi, Ankara Müftüsü Rifat Efendi'nin gayretleriyle halk arasında toplanan 4500 lira bağış sayesinde Bulgurzade Tevfik Efendi'den alınır ve Mustafa Kemal'e hediye edilir. Mustafa Kemal, Ziraat Mektebi ve Direksiyon binasından sonra, Ankara'daki yıllarını 1921 yılında yerleştiği bu bağ evinde sürdürür.

Atatürk, bugün müze olan Köşkte, 1921 ile 1932 yılları arasında kaldı. Annesi Zübeyde Hanım ve eşi Latife Hanım da bir süre burada oturdular. Kasapyan Köşkü, 1924 yılında Mimar Vedat ve Mimar Arif Hikmet Beylerin yaptığı ilavelerle bugünkü durumuna getirildi.[2]

Müze Köşk'ün methal taşlık olarak anılan girişinden hole geçilir. Ortasında bilardo masası, tam karşı köşede piyano bulunan hole açılan üç kapıdan sağdaki ile yeşil salona, karşıdaki ile yemek salonuna, soldaki ile ise elçi kabul salonuna geçilir. Yine solda, üst kata çıkan merdivenler bulunur. Üst katta ise geniş bir sofa, çalışma odası, kütüphane, yatak odası, oturma odası ve banyo vardır.

Mustafa Kemal Atatürk, ziyaretçilerini, büyükelçileri, yerli yabancı misafirlerini, gazetecileri bu küçük Köşk'te kabul eder ve ağırlardı. Dünya'da tarihi değeri olan pek çok bina, ünlerini büyüklüklerine ve mimarlarına borçludurlar. İlk Çankaya Köşkü'nün ise maddi bir büyüklüğü olmadığı gibi, mimarı da belli değildir. Atatürk'ü izleyen Cumhurbaşkanları da Çankaya'daki yeni Pembe Köşk'te günün ihtiyaçlarından doğan küçük değişikliklerle, Atatürk'ten gelen yaşayışı sürdürmüşlerdir.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Çankaya_Köşkü

Olmamis.18 gun yetmemis sana.Sakinlesmen,kabullenmen icin en az bi 2 3 haftan daha var.Sonra tekrar gel %52ci beyazgri seniiii :KK53:
Nereye saracagini sasirdi beyazgri. Bir gorunuyor hdp ye bir gorunuyor chp 'ye salliyor ama hic cuvaldizi kendine batirmadan :) Bize de keyifle gulmek dusuyor :KK48:
Neee akp %52 alamamis mi? Inanmam :KK70:

Ay bebegim ya Çankaya yi karalamamiza gerek yok ki zaten haraç toplanarak alinmiş bir saray neresini karalayak zaten kapkara...
Ayrica evet seçim olacak ister kırk takla atsinlar ister yan yatsinlar nafile bebegim ya..
Bu arada neden hakaret olsun bebegim yaziyi anlamamissin bende gercekten anlamadinmi yoksa numaraya mi yatiyorsun çarpitmak için diyorum okişş bebegim

Bak senin yorumu sana uyarladım: senin gibilerin ömrü yalan hayatı yalan iftira...taraf olduğunu gazete ve gazeteci müsfettelerinin söyledigi tek bir dogru yok.....

akepeyi aklayacam diye nereye çamur atacağını şaşırmışsın.

Çankaya köşkü müftünün topladığı BAĞIŞlarla alındı!
....
Zengin kuyumcu ev sahibi, savaş sırasında kenti terk ederken, bağevini de eşyalarıyla birlikte Ankara’nın tanınmış ailelerinden Bulgurluzadeler’e satmıştı.
Mustafa Kemal’in bağevini beğendiğini öğrenen Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti Başkanı, Ankara Müftüsü Rıfat (Börekçi) Efendi, hemşerilerinden topladığı paralarla evi, Bulgurluzade Tevfik Efendi’den 4 bin 500 liraya satın aldı ve Mustafa Kemal’e hediye etti.
O da evi tek şartla kabul etti; bağevini Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağışlayacaktı. Aynı yıl tescil işlemi Milli Savunma Bakanlığı adına yapıldı.
Kasapyan Bağevi’nin sahibi Mehmetçik’ti. Adı "Ordu Evi" oldu, kiracısı ise Mustafa Kemal’di...
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/6196954.asp

Ahmet hakan algi yapacam diye baya terledi..hakani birakin chp nin 3lu koalisyon icin gunlerdir ne prensip ne ilke ne ataturkculugu kaldi ...zavalliligin zirvesini yasiyorlar...simdi akp bize gelsin algisindalar :)

X