Selam heysenhacettepeli :)
ben telefonda görüştüm Ahmet Bey ile, ağustos ayında yüzyüze görüşmek için randevu aldım.
Öncelikle belirtmek istediğim birşey var; hasan fındığından tut, güner uysalına, nazım durakına kadar burada bahsi geçen doktorların çoğuyla birebir görüşme yaptım, büyük kısmının yaptığı işleri gördüm, üçüne de bizzat işlem yaptırdım :) o yüzden estetik doktorlarına çok hakimim diyebilirim :)
izlenimlerim:
hasan fındık - etik değerler gözeten aklı başında bir doktor. benim ısrarla istediğim işlemi yapmam dedi mesela :) işini bilmiyorum dediğim gibi yapmadı birşey

hüseyin güner - gerçekleştirdikleri, vaad ettiklerini karşılamadığından çok memnun kalmadım - ki ahmet beye yeniden aynı bölge için operasyon olmaya karar verdim. kendisi ayak bileğinden yağ alma konusnda işlem yapmıştı. bilek biraz inceldi ancak istediğim kadar etkili bir sonuç çıkarmadı o kadar konuştuğumuz halde.
güner uysal - piyasanın altında ücret alır ancak hastanın beklentilerini ve asıl ihtiyacı olanı belirleme konusnda son derece yetersiz buldum. işinden de çok memnun kalmadım açıkçası tavsie etmiyorum
tayfun türkaslan - çok ilgili ve başarılı bir doktor. işlem yaptırdım memnunum. kendisini tavsiye ediyorum.
emre ilhan - burun estetiğinde harikalar yaratıyor. kesinlike % 100 tavsiye edebileceğim bir doktor.
kısaca estetik maceram böyle. bu yüzden ahmet karacalar bacak işlemlerinde son durak diyebilirim. (6500 ile 12000 tl arasıymış işleme göre fiyat scalası) bir de şimdi aklıma geldi, oytun idil var bacak konusunda ancak kendisi ile 4 yıl önceki görüşmemde daha işlemleri anlatırken "yapamam" tarzı bir yaklaşımdaydı. bunu yapıyorlar ama çinde korede vs ... :) komikti açıkçası. gerçi benim sorunum kalın bacaklar... senin bacak implant işlemin daha farklıdır elbette.. bir görüş istersen oytun bey ile de :)
dediğim gibi yaptırmak istersen ben kesin kararlıyım ahmet beyden başksına işlem yaptırmam bacak konusunda. önemli bir de not: ben güner uysala "ucuz" diyerek yaptırdığım işlem yüzünden 3 yıldır asimetrik yanaklar ile yaşıyorum malesef

neyse ki çok belli olmuyor dışardan... yani ucuz etin yahnisi malesef her zaman güzel sonuç vermiyor

görüşmek üzere