Ahmet Kaya aşkım

şarkılarını sevdiğiniz kadar keşke onun özgür ruhunu da alabilseniz. o zaman bu kadar takmazdınız.
boşverin siz onları. Siz yine paylaşın güzelim şarkıları hatta bağıra bağıra eşlik edin.
NE SEN LEYLASIN NE DE BEN MECNUN!!!!!

şarkılarını sevdiğiniz kadar keşke onun özgür ruhunu da alabilseniz. o zaman bu kadar takmazdınız.
boşverin siz onları.
siz yine paylaşın güzelim şarkıları hatta bağıra bağıra eşlik edin.
NE SEN LEYLASIN NE DE BEN MECNUN!!!

Başta devrimciydi Ahmet Kaya, sonra safı değişti bu aşikar, şimdi ona devrimci demek andığımız devrimcilere haksızlık olur. Müziğini bende severim, dinlerim de ama bana bu yüzden bıdı bıdı yapacak biri varsa silerim gider, kimseye ne sevdiğimin hesabını vermem, bir kaç kendini bilmez yüzünden Arka Mahalleyi dinlemekten asla caymam :)

İlk kez ortaya çıkan görüntülerde Kaya'nın seslendirdiği şarkıların arasında iddia edildiği gibi "Dağdaki adamın paraya ihtiyacı var" şeklinde bir cümle kurmadığı ve arka planda Abdullah Öcalan'ın fotoğrafının yer almadığı görülüyor.

Paylasilan linki acip okumakta fayda var...

Keşke yaşasaydı ve yeni şarkılar söyleseydi . Çok severdim zulüm yapıldı ona

Ben görüş paylaşmyorum
ne sen yorgun ne de ben yorgun kederli bir akşam içmişiz sarhoşuz hepsi bu

arkadaşlar konu siyasete doğru gitti. zaten siyaset kokuyor. kusura bakmayın ama kapamak zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…