• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet Kaya aşkım

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.582
3.393
168
facebookta şarkılarını ve resimlerini paylaştığım için tepki alıyorum .Bana tepkileri saçma geliyor .Silsem kendimle çelişeceğim silmesem bir sürü bıdı bıdı.Bu ne yahu

Simdi, Ahmet Kaya'nin sarkilari, sanatina diyecek bir sey yok.

Kurt olmasiyla da derdim yok.

Ama PKK ve boluculuk sempatizanligindan ben de hazzetmem.

Sadece sarki paylasiyorsaniz eyvallah, kim ne diyebilir ki zaten, adam bir sanatci. Ama ayni kafadaysaniz, siz de o ideolojiyi destekliyorsaniz ve bununla ilgli seyler de yaziyorsaniz, karsit goruste olanlar cevap verecektir; cunku boluculuk ve terorizm destekciligi tepki konulmayacak bir konu degil.

facebookta şarkılarını ve resimlerini paylaştığım için tepki alıyorum .Bana tepkileri saçma geliyor .Silsem kendimle çelişeceğim silmesem bir sürü bıdı bıdı.Bu ne yahu
Şarkıların dili dini ırkı olmaz kulak asmayın ben de çok severim Ahmet Kaya şarkılarını

Ahmet Kaya'yi ben de dinlerim, cok da severim, isteyen bidi bidi yapsin, cekmeyin, yollayin gitsinler...

Şarkıları çok güzel bunda herkes hemfikirdir zaten ancak kendisinin bu ülkeye dair görüşü de aşikar bu yüzden tepki alıyorsunuzdur. Hani Apo çok güzel şarkılar yapsa bunları dinleyip içlenen insan bana da tuhaf gelir ama beni ilgilendirmez o ayrı mesele.

Ahmet Kaya PKK yandasi falan degildi arkadaslar. Devrimciydi.
Yanlış biliyorsunuz. .
Ayrica sen milleti takma. Ben cok severim Ahmet Kaya'yi..

ahaha bende bazen gıcıklığıma siyasi olsun , kişiler olsun paylaşım yaparım, bıdı bıdı etmeleri hoşuma gidiyo bazıları siliyo beni ya bu kadar tahammülsüzler :KK48:

Sarkilari haketten güzel, tarafi iyi olmasada bende zamaninda cok dinlerdim, hala denk geldimi dinlerim... Vallah facete kabe etrafinda iki tur atinca kendini haci sananlar var, yada paylasim yaparak ülkeyi kurtaranlar, is ciddiye geldimi hepsi tisssssss... Oturduklaro yerden ahkem kesmek kolay tabii... Bosverin takmayin...:KK14:

Cahillik basa bela, Ahmet Kayayi terorist yaptiniz ya pes yani. Neyse ben bayilirim sarkilarina, ama konu sacma olmamis mi ? Niye paylasiminizi silesiniz, onlari silin arkadas listenizden sığ ve cahil olduklari icin

paylaşıma kimse karışamaz. karışan oldu zamanında. siyasete girmeyim şimdi. ama noldu. şu an yoklar

Back
X