Doğuma Hazırlık AHMET mi? YUSUF mu? hangi isim daha güzel sizce arkadaşlar?Yardım istiyorum:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bademimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
227
1
46
Bolu
belki bi çoğunuza çok klasik gelecek ama biz bu iki isme takıldık.daha çok Ahmet' e yoğunlaştık hatta.sizce hangisi daha güzel? farklı önerilerinizi de alabilirim arkadaşlar.şimdiden teşekkürler hepinize :)

canım ikiside çok güzel Ahmet efendimizin gökteki ismi olarak geçiyor ikisinide çok beğeniyorsan

Ahmet Yusuf koy eğer soyadın uzun değilse çok güzel isimler düşünmüşsünüz

Allahım sağ salim kucağınızada almayı nasip etsin:emir_bebek:

benimde 3 kızım var hep derdim Allahım bir oğlum olursa ismini

Ahmet koyucam diye inşallah Allahım bu mubarek ismi koymayı bizlere nasip eder...:55:

canım ikiside çok güzel Ahmet efendimizin gökteki ismi olarak geçiyor ikisinide çok beğeniyorsan

Ahmet Yusuf koy eğer soyadın uzun değilse çok güzel isimler düşünmüşsünüz

Allahım sağ salim kucağınızada almayı nasip etsin:emir_bebek:

benimde 3 kızım var hep derdim Allahım bir oğlum olursa ismini

Ahmet koyucam diye inşallah Allahım bu mubarek ismi koymayı bizlere nasip eder...

sağol canım evet ikisi de çok güzel ama çift isim istemiyoruz soyadımız çok uzun olmamasına rağmen.anlaşılır herkesin aynısını kullandığı tek bir isim olsun istiyoruz.
Allah kızlarını sana bağışlasın gönlüne göre versin inş:)

Canim oncelikle Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim bir kizim var. Hep derdim oglum olursa adini yusuf koycam diye. Simdide diyorum,Rabbim tekrar birtanede erkek evlat nasip ederse onada yusuf ismini istiyorum.cok guzel bir isim bence.

Canim oncelikle Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim bir kizim var. Hep derdim oglum olursa adini yusuf koycam diye. Simdide diyorum,Rabbim tekrar birtanede erkek evlat nasip ederse onada yusuf ismini istiyorum.cok guzel bir isim bence.

sağol canım yorumlarınızı duymak güzel bakalım ne karar vercez.....

canım iki isimde mükemmel manevi olarak dahada güzel benim oğlumun ismide ahmet ve biz çok severek kullanıyoruz. inşallah manasınıda taşır. manası ise ziyade hamdeden demektir biliyorsundur mutlaka bence ahmet.........

ikiside cok mubarek isimler

kiyaslanamaz inan ki ... Ahmet ismi arapcadan latince ye ceviride Ahmed dir.. gunumuzde Ahmet olarak kullaniliyor

ben olsam karar veremezdim bir arkadasimiz iki ismi koy diye oneri de bulunmus bi sunneti de yerine getirmis olursunuz

sonucu merakla bekleyecegim

bencede ikiside çok güzel isimler ikisinide bi arada kullanmak güzel olur tabi siz bilirsiniz ama illaki biri derseniz ........ yusuf..........çok güzell.

Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
ama ben birisini değil de ikisini seçerdim bebeğimin ismi olarak.
birisi güzelliğine ve iffetin sembolü olan Yusuf peygamberin ismi..
Ahmet ismi ise hem peygamber efendimizin isimlerinden birisi hem de anlam itibari ile çok güzel 'Övülmeye değer,beğenilmiş,Allah'a şükreden' demek.
ama tabi yine de karar senin ve eşinin :34:

ikiside çok güzel isimler. mübarek isimler. ama şu insanlar yokmu. ben yusuf ismini çok seviyordum.oğluma koymak istedim. eşim bana ileride arkadaşları dalga geçer yusuf yusufmu oldun derler dedi. çok kişidende duymuş. sonra vazgeçtim. şu güzel isimleri nasılda aşağılıyor bu insanlarya. :20:

Son düzenleme:
Kesinlikle Ahmet sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş :nazar:

GERÇEKTEN ÇOK KARARSIZ KALIYOR İNSAN. İKİSİ DE BİRBİRİNDEN GÜZEL.
BEN :nazar:YUSUF:nazar: DİYORUM.

Back
X