- 23 Mayıs 2025
- 377
- 194
- 18
- 29
- Konu Sahibi elephant11
-
Ben gitmedim ama yakın arkadaşım gitmişti macun aldırıp yolluyor dedi sorunun ne neler yaşadın diye bile sormamış…yani o beğenmedim diyordu ama deneyin gebe kalan da var bence o doktordan dolayı deil diye düşünüyorum Allah kısmet ediyor kürler ve macun veriyor üç ay kullan diyormuş bu hamile kalırsan kalırsın arkadaşım da fayda etmedi belki sizde eder..Kızlar merhaba,
Diğer konularımda da bahsetmiştim. Bir kürtajım bir de kimyasal gebeliğim var. Ahmet yıldızbakana gitmeyi düşünüyorum. Önerir misin? Memnun kalan var mı?
Ben zaten hamile kalıyorum ana doğuramıyorumBen gitmedim ama yakın arkadaşım gitmişti macun aldırıp yolluyor dedi sorunun ne neler yaşadın diye bile sormamış…yani o beğenmedim diyordu ama deneyin gebe kalan da var bence o doktordan dolayı deil diye düşünüyorum Allah kısmet ediyor kürler ve macun veriyor üç ay kullan diyormuş bu hamile kalırsan kalırsın arkadaşım da fayda etmedi belki sizde eder..
Arkadaşımımda düşükleri vardı Oyüzden dedim sormamış bile yaşadıklarınıBen zaten hamile kalıyorum ana doğuramıyorum2 seferdir düşükle sonuçlanıyor
Ben ahmet hocanın hastasıydım macun banada verdi ama kullanmadım rahim filmi çekildim 4. Ayda hamile kaldım ahmet hocanın muayene ücreti çok yüksek tıp fakültesinde Hüseyin durukan var profesör kendisi oraya da gidebilirsiniz çok iyi bir doktor tıp fakültesi ücretleride makulKızlar merhaba,
Diğer konularımda da bahsetmiştim. Bir kürtajım bir de kimyasal gebeliğim var. Ahmet yıldızbakana gitmeyi düşünüyorum. Önerir misin? Memnun kalan var mı?
Nasıl randevu alacağımBen ahmet hocanın hastasıydım macun banada verdi ama kullanmadım rahim filmi çekildim 4. Ayda hamile kaldım ahmet hocanın muayene ücreti çok yüksek tıp fakültesinde Hüseyin durukan var profesör kendisi oraya da gidebilirsiniz çok iyi bir doktor tıp fakültesi ücretleride makul
Tıp fakültesini arayıp randevu alabilirsinizNasıl randevu alacağım
0 (324) 241 00 70Nasıl randevu alacağım
Çok teşekkür ederim0 (324) 241 00 70
Bu numarayı arayıp Hüseyin Durukan için özel randevu alabilirsiniz. Benim de doktorumdu, çok iyi bir doktor, çok iyi bir insan aynı zamanda.
Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsunBen ahmet hocanın hastasıydım macun banada verdi ama kullanmadım rahim filmi çekildim 4. Ayda hamile kaldım ahmet hocanın muayene ücreti çok yüksek tıp fakültesinde Hüseyin durukan var profesör kendisi oraya da gidebilirsiniz çok iyi bir doktor tıp fakültesi ücretleride makul
Merhaba hayır ahmet hoca aşırı pahalı 6 ay önce eahim filmi için 25 bin istedi bende tıp fakültesine gittim ücretsiz çektilerMerhaba gebeliğiniz hayırlı olsunAhmet hocaya gitmeyi düşünüyorum bende rahim filmini o mu çekti acaba? Ve ücreti ne kadardı?
Ben gittim hiç bir hormona kana bakmadan macunu kürü dayadı 1 ay kullandım yumurtlar oldu 2 gün sonra gel dedi gittim istediğim gibi deil dedi catlatmadi 2 güne bir ilişki dedi diğer ay gel hapı değiselim dedi bende gitmedim diyabet artı pcos hastasıyım en azından değerlerine bakabilirdi hiç bir şey yapamdi geçen sene 4. 5 bindi kurun fiyatı su an ne bilmemKızlar merhaba,
Bana tahlil bile yapamdi kız diyabet ve pcosum incir şu bu benim şeker tavanArkadaşımımda düşükleri vardı Oyüzden dedim sormamış bile yaşadıklarınıBenimd edüşüklerim oldu şuan hamileyim rahim filmi çektirdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?