Ahmet Zeki Işık hastaları

Benden iki tane tahlil istediler vitamin d3 ve Amh 300 tl yi geçiyordu denizlide özel hastanede 79 tl ye yaptırdım . Aradaki farka bak.
Malesef cok alıyorlar bende universitede yaptirdim çoğunu. pıhtılaşma için baktilar ve iki bini geciyordu. İmkanlarımiz var cok şükür. Olmayanlara yardim etsin Allah.

Merhaba kızlar bende Ahmet beye gitmeyi dusunuyorum sizin sonuclariniz ne oldu acaba inşallah hepiniz hamissinizdir :anneadayı::KK200:

Ben hamileyim darısı basınıza olsun inşallah:)

İnşallah canım inşallah Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah Ahmet bey nasıl ilgili bi dr mu ben sorunlu bi hastayim rahim tüberkülozu gecirmisim rahim tamamen yapisikdi yapisiklik giderildi ama tuberkulozla ilgili bisey yapılmadı hala sorun devam ediyo gibi geliyo bana 3 tane olumsuz denemem var ve çok yiprandim artık doğru bi karar vermek istiyorum bu dr un methini duydum ona gitmek istiyorum ama bide kocaelideyim yine aynı şeyler olacaksa hic başlamak istemiyorum bana dr hakkında bilgi verebilir misin biraz canım sen gittin gordun tedavinin oldun o yüzden soruyorum

İnşallah canım inşallah Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah Ahmet bey nasıl ilgili bi dr mu ben sorunlu bi hastayim rahim tüberkülozu gecirmisim rahim tamamen yapisikdi yapisiklik giderildi ama tuberkulozla ilgili bisey yapılmadı hala sorun devam ediyo gibi geliyo bana 3 tane olumsuz denemem var ve çok yiprandim artık doğru bi karar vermek istiyorum bu dr un methini duydum ona gitmek istiyorum ama bide kocaelideyim yine aynı şeyler olacaksa hic başlamak istemiyorum bana dr hakkında bilgi verebilir misin biraz canım sen gittin gordun tedavinin oldun o yüzden soruyorum
Canım Allah büyük sen yolunda bulunuyorsun ya illaki bir gün olacak Allah nasip edecek inşallah..Biz Ahmet bey den cok memnunuz tavsiye de ederim.25 yillik bir tecrübesi varmış.Ve alanina hakim bir doktor.Bizim sorunumuz sperm hareketliliği azdı ama doktor dogal olarak da hamile kalabilirsin olmaz diyemem değerleriniz kötü degil dedi.Biz beklemek istemedik.3.denememde tuttu benim de.Bence kendisiyle bir görüş durumunu anlat ona göre karar verirsin.Ama ona cevre illerden cok kisi gidiyor bunu biliyorum.Allahim en kisa zamanda size de nasip etsin.

Canım Allah büyük sen yolunda bulunuyorsun ya illaki bir gün olacak Allah nasip edecek inşallah..Biz Ahmet bey den cok memnunuz tavsiye de ederim.25 yillik bir tecrübesi varmış.Ve alanina hakim bir doktor.Bizim sorunumuz sperm hareketliliği azdı ama doktor dogal olarak da hamile kalabilirsin olmaz diyemem değerleriniz kötü degil dedi.Biz beklemek istemedik.3.denememde tuttu benim de.Bence kendisiyle bir görüş durumunu anlat ona göre karar verirsin.Ama ona cevre illerden cok kisi gidiyor bunu biliyorum.Allahim en kisa zamanda size de nasip etsin.

Amin canım amin inşallah 7 yıl oldu artık boguldum gerçekten bi goruselim bakalım gerçi ben tlfndan ulaşmıştım kendisine anlatmıştım o da benim gibi dusunuyo sorun devam edebilir rahim tüberkülozu zarar verebilen bi rahatsızlık demişti daha yüz yüze gorusmek nasip olmadı bakalım eşimle bi kaç ay için de gitmeyi dusunuyoruz hayırlısı olur inşallah Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amin canım amin inşallah 7 yıl oldu artık boguldum gerçekten bi goruselim bakalım gerçi ben tlfndan ulaşmıştım kendisine anlatmıştım o da benim gibi dusunuyo sorun devam edebilir rahim tüberkülozu zarar verebilen bi rahatsızlık demişti daha yüz yüze gorusmek nasip olmadı bakalım eşimle bi kaç ay için de gitmeyi dusunuyoruz hayırlısı olur inşallah Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah şifanız ondadır canım.Allah daha fazla bekletmeden nasip etsin inşallah.

İsler güçler derken yeni baslama surecini erteledik ve bu süreçte İzmir üniversitesi kapandığı için sgk rapor anlaşması artik yokmuş. Ahmet hoca muayene icin 350tl istiyolar. 6.500de tup bebek. Tahlillerde eklenince epey tutuyo. Biz yine ertelemek zorunda kaldık.

Merhabalar kızlar ben de Ahmet beyin hastasıyım,2 tüp bebek denemem var kendisinde negatif oldu.Şimdi histeroskopi istedi 24ünde olacam ve de genetik tahlilleri yaptırmamı istedi.

arkadaslar bildiğim kadarıyla size yardımcı olayim. hastane üniversite ikende şimdi medical park olarak da ahmet bey sgk ile hafta bakımı yok. (eskiden de yoktu şimdide yok) ahmet bey sadece ozel hastalara bakiyo en son fiyatlarında 350 muaynesi tup bebekte 6.500 idi. üniversite hasranesiyken sgk uygunsa gelen hasta raporu kendileri cikariyorlardi ve doktor suleyman bey yada funda hanim bakiyidu. simdi ise disardan baska hasraneden rapor getirirseniz kabul ediyirlar ve tahlillerden de cuzzi okarak faydalana biliyorsunuz ve yine doktor olarak suleyman veya funda yi secebiliyorsunz. sgk li olarak muayne ücreti 92 lira tup bebek 3.150 lira. belki faydam olur diye yazdim. hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.

Ben de ahmet beyin hastasıyım.350 lira odedim.tup bevek ucretinşn 5500 olduğunu soyledi kendisi.ayrıca tahlil verirken işlemlerin sgk uzerinden olup olmadığını sordular orda çalışanlar.ben de sgklıyum.benim tum testlerim yapılmıştı zaten.tek bir test istedi.o test dış labaratuarda yapıldığı için sadece 40 tl odedim.kendim bi labaratuvara gitseydim eminim daha fazla oderdim.

Merhabalar kızlar ben de Ahmet beyin hastasıyım,2 tüp bebek denemem var kendisinde negatif oldu.Şimdi histeroskopi istedi 24ünde olacam ve de genetik tahlilleri yaptırmamı istedi.
Genetik tahlilleri ben ege unv de yaptırmıştım.3 haftada sonuç çıkmıştı.ama once muayene olup kendini inferteliteye sevk ettirmen lazım.ben iki duşukten sonra yaptırmıştım.

Genetik tahlilleri ben ege unv de yaptırmıştım.3 haftada sonuç çıkmıştı.ama once muayene olup kendini inferteliteye sevk ettirmen lazım.ben iki duşukten sonra yaptırmıştım.
bende yaptırdım canım tahlilleri üniversite hastanesinde sadece 2 tanesi orada yapılmıyormuş onuda 24ünde gittiğimde medikalde yaptırmayı düşünüyorum.Erken çıkmış sonucun bana 1 ay sonra çıkar dendi.Galiba benim gibi 2-3 tüp bebek denemesine rağmen hiç gebelik yaşamayan yok(yani kimyasal ya da düşüğü bile olmayan)Benim gibi hiç bir sorunu olmadığı halde hiç gebelik elde edemeyen yokmu,merak ediyorum onlar ne yaptı.

Back
X