Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ahmet zeki ışık hocanın hastası var mı?
Slm, sorunu sorali 2 ay olmuş ama merak ettim sen görüştün mü? Ben görüşmeyi düşünüyorum da
mersine geldiğinde ilgileniyordu sonra izmire gitmiş bir ara yanına gitmeyi düşündük sonra vazgeçtik.acıbadem bülent tıraşa gidiyorum artık...
Ben de şimdi ona gitmeyi düşünüyordum.yazdıklarınızdan sonra kararsız kaldım.
arkadaşlar amet zeki ışıkla ilgili yorum yapacak olan var mı????![]()
Merhaba. Thorbank kim?Merhaba thorbank bende Ahmet Zeki Işık a gıtmeyı dusunuyorum. Yazını sımdı gordum gorustunmu acaba doktorla ?
Ortalama 5 bin tl.başka bir topik daha var.orda yazışıyor hanımlar.ordan daha net bilgi alabilirsin.Kızlar şu anda ahmet zeki ışık' a tüp bebek için giden var mı? Varsa ortalama ne kadar bir tutar ödenir?
Sgk anlasmalı ozel hastane.medikal park izmir hastanesi.link gonderemiyorum tlfdan.adını aklımdan kalan haliyle yazayım.googledan bulursun.medikal parkta tüp bebek tedavisi görenler gb uzun ve daha devam eden bir adı vardı.bulamazsan haber ver.Peki bu üniversite hastanesi mi yoksa özel mi? Çünkü 5 bin lira az gibi geldi. Birde o topik hangisi acaba bana linkini gönderebilir misin rica etsem.
Rica ederim.ben ayrıntılı bilmiyorum.diger topikteki hanımlar sana yardımcı olur.bulmussun da o topiği.kolay gelsin sana.umarım yavrun olur.saglıkla..Tamam çok teşekkür ederim. Yani raporun olduktan sonra sadece yumurta toplama işlemine filan ücret ödeniyor heralde anladığım kadarıyla.