Tüp Bebek Merkezleri Ahmet Zeki Işık

mersine geldiğinde ilgileniyordu sonra izmire gitmiş bir ara yanına gitmeyi düşündük sonra vazgeçtik.acıbadem bülent tıraşa gidiyorum artık...

Ben de izmirdeyim;)) senin için hayirlisi olsun dilerim. Hakkında bildiklerin var mı?

canım ahmet hoca sıcakkanlı,cana yakın babacan ve devamlı pozitif olan bir hoca. zaten yüzünden de anlayabiliyorsun.en son izmirde irenbebe tüp bebekteydi hala orda mı ?para kaygısı gütmeyen bir doktor.görüşmeni tavsiye ederim canım içine sinerse başlayabilirsin tedaviye.şimdiden hayırlı uğurlu olsun...

Slm ben Ahmet Zeki Işık'ın hastasıyım fakat şimdilik :) Gebelik düşündüğüm için gittim, bazı testler yaptırdı (burda pahalı olur,devlette yaptır getir dedi),hipotroidten (haşimato hastalığı) şüphelendi endokrine git dedi, gittim ve haklı çıktı. Sonraki muayene de 1 tane 6mm ye 6.2mm lik polip'in var alalım dedi, aneztezi yapabilirim yapmayadabiliriz dedi, ama ben Miyasteni Gravis hastasıyım, aneztezi sakıncalı. Neyse, sonra ki görüşmem de MG olduğum için endişelerim var dedim ve ip koptu, ukala bi tavra büründü, zaten pek karşısındakini dinlemez bi tavrı vardı hep, abuk subuk konuştu, aneztezi madem sakıncalı git başka yerde yaptır o zaman zaten ilçe de oturuyorsun sık gelemiyorsun dedi, ben sadece endişeleniyorum ve haklıyım dedim, sonra biraz yumuşadı siz gelin yüzyüze konuşalım zaten polip tanısını da kesin yapmamışız dedi, şok oldum.Bir de aneztezi kullanmadan polip almayı demicekmiş bakcakmış eğer ben dayanamazsam bırakacakmış ikinci şoku yaşadım tabi. Şimdi çok kararsızım,soğudum,tiksindim çünkü hakettiğim ilgiyi ve saygıyı göremedim, ben "durumunuzu bir araştırayım ya da nöroloğa danışayım ya da sen nörologundan yazı getir vs" demesini bekledim ama olmadı. Bir de polip'i almadan bi gece önce bi ilaç varmış aslında mide koruyucuymuş ama düşüğe sebep olduğu için reçete ile satılmıyormuş ordan alıp kullanmam gerekiyormuş,ben MGden dolayı her ialcı kullanamam. Zaten böyle özel bi durumum olduğu için Özele gitmeyi tercih ettim. Şimdi polip'i bi kaç dr a daha göstericem hepsi alınması şart derse aldırıcam tabiki ama İrenbe'de değil.

İlk olarak Ocak 2013'te gittim.Yaklaşık 1.5 ay oldu ve 3 kere görüştük ve ben de diğer arkadaş gibi randevu saatimde giremedim.Kötü bi dr olduğunu sanmıyorum ama tarzı bana uygun değil. Sizlerde görüşlerinizi yazın lütfen, iyi günler diliyorum

Ben de şimdi ona gitmeyi düşünüyordum.yazdıklarınızdan sonra kararsız kaldım.
arkadaşlar amet zeki ışıkla ilgili yorum yapacak olan var mı????o_O

Ben de şimdi ona gitmeyi düşünüyordum.yazdıklarınızdan sonra kararsız kaldım.
arkadaşlar amet zeki ışıkla ilgili yorum yapacak olan var mı????o_O

Merhaba thorbank bende Ahmet Zeki Işık a gıtmeyı dusunuyorum. Yazını sımdı gordum gorustunmu acaba doktorla ?

Merhaba thorbank bende Ahmet Zeki Işık a gıtmeyı dusunuyorum. Yazını sımdı gordum gorustunmu acaba doktorla ?
Merhaba. Thorbank kim?
Gorüştüm.iyi bir doktora benziyor.ben tüp bebekten vazgectiğim için gitmedim bir daha.

Peki bu üniversite hastanesi mi yoksa özel mi? Çünkü 5 bin lira az gibi geldi. Birde o topik hangisi acaba bana linkini gönderebilir misin rica etsem.

Peki bu üniversite hastanesi mi yoksa özel mi? Çünkü 5 bin lira az gibi geldi. Birde o topik hangisi acaba bana linkini gönderebilir misin rica etsem.
Sgk anlasmalı ozel hastane.medikal park izmir hastanesi.link gonderemiyorum tlfdan.adını aklımdan kalan haliyle yazayım.googledan bulursun.medikal parkta tüp bebek tedavisi görenler gb uzun ve daha devam eden bir adı vardı.bulamazsan haber ver.

Tamam çok teşekkür ederim. Yani raporun olduktan sonra sadece yumurta toplama işlemine filan ücret ödeniyor heralde anladığım kadarıyla.

Tamam çok teşekkür ederim. Yani raporun olduktan sonra sadece yumurta toplama işlemine filan ücret ödeniyor heralde anladığım kadarıyla.
Rica ederim.ben ayrıntılı bilmiyorum.diger topikteki hanımlar sana yardımcı olur.bulmussun da o topiği.kolay gelsin sana.umarım yavrun olur.saglıkla..

Back
X