• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızla erkek gerçekten arkadaş olamıyormuş

Saçma sapan bir arkadaşlıkmış. Siz her şeyi çok abartılı yaşayan bir insanmışsınız gibi geldi bana. Daha üniversite ikinci sınıfa gidiyor olmanıza rağmen 2 tane ciddi ilişkim oldu demenizden bile belli. Kaç yaşındasın da 2 tane ciddi ilişkin oldu?

Ayrıca daha 2 yıldır tanıdığınız ahmetle ailelerinizle niye tanıştınız? Birbirinize cinsel hayatınızı niye anlatıyorsunuz? 2 yılda bu kadar şeyi ne ara yaşadınız? İlişkileriniz olmuş, ayrılmışsınız, ahmet size arkadaşını bile ayarlamış, sonra siz ikiniz yakınlaşmışsınız, reddetmişsiniz falan filan.

Konu kadın ve erkeğin birbiriyle arkadaş olabilip olamaması değil. Siz herhangi bir erkekle arkadaş olamazsınız maalesef. Çünkü cidden sınır bilmiyosunuz.
her gün görüştüğüm arkadaşımla samimiyetin dozunu normal buluyorum. o benim için erkek bir arkadaş değil sadece bir arkadaştı birbirimizi bu 2.5 yıl boyuncca hiç kınamadık ve hiçbir densizliğimiz olmadı.

Bana göre erkekten bu kadar yakın arkadaş olmaz yani gidip cinsellik anlatacak kadar yakinik olmaz.Ben hiç inanmıyorum cinselligi anlattığın bi erkek arkadaşın sana sadece arkadaş olarak bakmaya devam edeceğine
ama bu kdaar her detayını bildiği halde -çok ekstrem detaylardan bahsediyorum- bana akrşı duygusal bir şey hissediyor olması tuhaf değil mi? bu bile soğutur adamı

İyi de siz de sınırlarınızı hatırlatmamışsınız ki Ahmet'e. Yeşil ışık yakmışsınız. Yalnız kaldığınız süre zarfında arkadaşlık çizgisini koruyamamışsınız o da koruyamamış. Biriniz korusa diğeriniz o adımı atmaya cüret edemezdi. Artık olmaz Ahmetten arkadaş falan.

ama bu kdaar her detayını bildiği halde -çok ekstrem detaylardan bahsediyorum- bana akrşı duygusal bir şey hissediyor olması tuhaf değil mi? bu bile soğutur adamı
Karşındaki canlı erkek diyeceklerim bu kadar daha çok küçüksün bu kadar ciddi şeyler zaten düşünme

her gün görüştüğüm arkadaşımla samimiyetin dozunu normal buluyorum. o benim için erkek bir arkadaş değil sadece bir arkadaştı birbirimizi bu 2.5 yıl boyuncca hiç kınamadık ve hiçbir densizliğimiz olmadı.
Kendi açtığınız konudan mı haberiniz yok acaba? “kadın ve erkek arkadaş olamazmış” diye başlık attığınıza göre siz de arkadaşlığınızda bir sıkıntı olduğunu düşünmüşsünüz. Ayrıca sizin erkek arkadaşlarınız laf etmese de ahmetin ciddi ilişkisi olduğu gibi sizin bu birbirinize cinsel hayatlarınızı anlatmalı arkadaşlığınız biterdi zaten. Bu zamana kadar sürmesinin sebebi ahmetin doğru düzgün sevgili yapmamış olması.

Sevgiliniz ile yaşadığınız cinselliği ne diye anlatıyorsunuz Ahmet’e?
Öyle dostluk mu olur🤢

Bir de dostumu kaybettim triplerine girmişsiniz de buradakiler yemez yani kadınız biz.
Siz sizi pohpohlayan birini kaybetmişsiniz aa öyle birini belki bulamam bir daha düşüncelerine girmişsiniz sadece.
Zira gerçek kadın-erkek dostluğu sizin anlattığınız gibi olmuyor yoksa gerçekten de var yani.

kullanilan dil ve olay yuzunden buraya birakiyorum arkadaslar kusura bakmayin 🤮 artik ahmet ve arkadasi temizler
neyinden rahatsız oldun dilinden edep akan kadın? yulecim anlat dinleyelim canım. giriyorsun kadınlar kulübünde seks etiketli şeyler okuyorsun bana ahlak polisliği yapıyorsun yemezler anam

neyinden rahatsız oldun dilinden edep akan kadın? yulecim anlat dinleyelim canım. giriyorsun kadınlar kulübünde seks etiketli şeyler okuyorsun bana ahlak polisliği yapıyorsun yemezler anam
Seks etiketli şeyler mi? Sen etikete tıklayıp konu okuduğumuzu mu sanıyorsun 😁 Bir derdim var bölümü forumun en aktif bölümü ve insanlar sadece bu bölüme girip burda açılan konuları okuyor, kimse etiketlere bile bakmıyor. Konuda seks etiketi olduğunu bile sen söyleyince öğrendim şahsen

Ahmet haklı siz yine sizi üzecek bir adam bulacaksınız kendinize.Sizi heyecanlandırmaz çünkü Ahmet gibiler.Çok heveslendim yalnız sonu güzel bitecek diye.Eğer sonu güzel bitseydi ömür boyu çok mutlu olacaktınız bana göre.Nasip.Sorunuza gelince artık Ahmet arkadaşınız olamaz.Bağlantıyı keseceksiniz mecbur
red ile nasıl çirkefleştiğini ve ilk anda sözünü tutmayıp geçmişi ile yargıladığı bölümü okumadınız sanırım.

Seviyeli bir arkadaşlığımız vardı’dan
Hatta birbirimizin cinsel hayatına kadar bilirdik cümlesine geçiş hızınız..
sanki çok da seviyeli değilmişsiniz gibi geldi bana

Çok seviyeli. O kadar seviyeli, o kadar seviyeli ki bir arkadaşlık ancak bu kadar seviyeli olabilir.

Şımarıklık bu nerde görsem tanırım.

Ahmet sizi sevmeseydi ahmetin aşkından sürünürdünüz.

Ahmet de az çok çözmüş sizi.
Özellikle cinsel hayatı anlatma kısmı en seviyeli kısım çok elit 💅🏻 +imza kaşe mühür eğer ahmet açılmayıp üstüne de bi sevgili yapsaydı aşkından ölürdü bu kız ahmet cidden bu işin kitabını yazmış reise selamlar

hanımlar selam ben üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim hazırlık yılından itibaren en yakın arkdaşım olan bir erkek var. İsmine ahmet diyelim. Ahmetle 2.5 yıldır birbirimizin gerçekten en yakın arkadaşıyız. Birbirimizin her türlü olayını biliriz hatta yerii geldiğinde hemcins arkadaşlarımdan daha rahat konuşabiliyorum özelimi onunla. bu 2.5 yıl boyunca o ve ben birbirimzi sevgilillerimizle tanıştırdık, flörtlerimizden bahsettik ve hatta birbirimizin cinsel hayatına kdar her şeyi biliyoruz. bu zmaana kadar hayatıma giren hiç kimse ahmetten rahatsız olmadı çünkü arkdaşlığımız hep seviyeliydi ve kardeş gibi olduğumuz dışardan çok belliydi. sadece etrafımızdakiler değil dışardan gören bir göz bile bizi romantik bir iliişki olarak düşünmezdi. ahmetin bana arkdaşını ayarladıpı dönemler oldu. ailelerimizle tanıştık beraber vakit geçirdik ve hiçbir zaman altında art niyet yoktu. ahmet ikili ilişkiler konusunda çok keskin fikirleri olan biriydi onun için bir arkadaşlığın sonradan sevgililiğe dönmesi gibi durumlar çok mide bulandırıcıydı hep. arkdaşlık sürecimiz boyunca ahmetin uzun süreli ya da derin ilişkileri hiç olmadı ama ben iki ciddi ilişki geçirdim ve ikisi de çok travmatik sonlandı. bu ilişkilerimle ben yurtduşuna gittim hediyeler aldım korkunç kavgalar ettim ve her olayın sonunda soluğu ahmetin yanında aldım. her türlü duygumu onunla paylaşıyordum. bu ilişkilerimden bir tanesi ayrıldığımızda bizi barıştırmaıs için ahmete yalvardı çocuk öylr bir güven veriyordu.
Gelgelelim bu sene ne olduysa oldu. Normalde kalabalık bir arkadaş grubundaki daha iyi anlaşan o ikiliyken artık sadece ikimizin kaldığı bir döneme geçtik ve bu süreçte ahmetle o kadar çok başbaşa vakit gerçirdk ki artık buluşmalarımız date gibi geçiyordu. hesap ödemeler iltifatlar ahmetten hiç beklemdiğim bir tavır görüyordum. duygusal boşlukta olduğum bu döbemde bu ilgi bana çok iyi hissettirdi artık daha farklı bir heyecanla hazırlanıyordum onunla buluşmalara. yien de durumumun farkında olduğum için ona bu hislerimden bahsetmeyi hiç aklımdan geçirmedim. zaten ahmetin bu hislerimin farkına varacapı anda benden anında uzaklaşacağına o kadar emindim ki böyle hşssettiğim için utanıyordum. bir gün yine vakiit geçirdiğimiz bir günün ardından hiç beklemediğim bir anda ahmetten ilanı aşk aldım. neye uğradığımı şaşırdım çünkü ondan hiç beklemediğim bir hamleydi hiç bunu hissettirmedi. benim dilim tutudldu ama o an hislerinin çok da karşılıksız olamdıpını söyledim. görseniz var ya çocuk gibi sevindi onu hiç böyle görmemiştim. beni çok mutlu edeceğini, bana hak ettiğim güzellikte bir ilişki yaşatacağını söyleyip durdu ki ben eminim ki yaşatırdı zaten kzı düşkünü bir tip hiç olamdı çok efendiydi her zaman. çok keyiffli bir akşam geçirdik elimi tuttu ilk kez ve zamana bırakmak istediğimize karar verdik.
her şey güzel gidiyordu ama ben onu bşr türlü arkadaşım kategorisinden çıkartamıyordum ona dokunurken tuhaf hissediyordum öpemiyordum bile çünkü bir türlü içim almıyordu ama zaten onun da bu konuda bir acelesi yoktu hep hazır olmamı bekledi. uzak kaldığımız bir akşam tüm bunları düşündüm ve ona karşı hislerimin hiçbir zaman buradan öteye evrilemeyceğine karar verdim. onunla bu düşüncelerimi paylaştığımda çok sert bir tepki aldım. neden baştan söylemedin diye beni azarladı. eski ilişkilerimden dem vurdu ve bana "seni aldatsam kıymetli olurdum" "iğrenç tiplere şans veriyorsun bana vermiyorsun" gibisinden bel altı cümleler kurdu. üstelik iki gün önce bana eski ilişkielrime bu kdaar hakim olmasının onun için problem olmadığını ve asla konusunun açılmayacağına dair sözler vermişti ama dhaa ilk kavgadan beni geçmişimden vurdu. yine de vaatler vermeye devam etti zmana bırakmak istediğini söyledi ama benim içim asla ısınmıyor çünkü ben ilişkilerimde cinselliğe ve ten uyumuna önem veriyorum ve kardeşim dediğim birine bu şekilde asla yaklaşamam.
Kesinlikle onu reddettim ve o bunun ardından çok agresifleşti çok aşırı tepkiler verdi öyle ki ben ve arkadaşlarım adına endişelendik. şu an napmam gerektiğini bilmyiroum en yakınımı kaybettim ve o çok perişan bir halde. ben de çok ağladım çok üzüldüm ama o aşk acısı çekiyor triplerindeyken ben arkdaş kaybıma üzülüyorum. bana eski sevgilisiymişim gibi davranıyor bundan da rahtszı oluyorum.
onunla arkadaşlığımı bri daha kimsede bulamam bundan sonra sizce o ne yapar ve ben napmalıyım????????????
Ahmet haklı sevmiyorsanız neden umut verdiniz? Şımarıklık başka bişey değil. Sizin duygularınız varsa onunda var. Çok bencilce geldiniz bana

Ben ahmetin haklı olduğunu veya üzülünecek bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. Hatta konu sahibini sevdiğini falan da düşünmüyorum. Sevse gidip de kıza arkadaşını ayarlamaya çalışmazdı. Ahmet bakmış ki karşısında rahat bir kız var, belki bana da ekmek çıkar diye arkadaş ayağına yanaşmış. Kızın boşlukta olduğunu görünce yürümüş ama karşıdaki daha çakal çıkınca ilgisi sömürülüp reddedilmiş.

Yani olayda herhangi bir mağdur yok. Sadece arkadaş ayağına birbirinden faydalanmaya çalışan iki tane çakal ergen var.

hanımlar selam ben üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim hazırlık yılından itibaren en yakın arkdaşım olan bir erkek var. İsmine ahmet diyelim. Ahmetle 2.5 yıldır birbirimizin gerçekten en yakın arkadaşıyız. Birbirimizin her türlü olayını biliriz hatta yerii geldiğinde hemcins arkadaşlarımdan daha rahat konuşabiliyorum özelimi onunla. bu 2.5 yıl boyunca o ve ben birbirimzi sevgilillerimizle tanıştırdık, flörtlerimizden bahsettik ve hatta birbirimizin cinsel hayatına kdar her şeyi biliyoruz. bu zmaana kadar hayatıma giren hiç kimse ahmetten rahatsız olmadı çünkü arkdaşlığımız hep seviyeliydi ve kardeş gibi olduğumuz dışardan çok belliydi. sadece etrafımızdakiler değil dışardan gören bir göz bile bizi romantik bir iliişki olarak düşünmezdi. ahmetin bana arkdaşını ayarladıpı dönemler oldu. ailelerimizle tanıştık beraber vakit geçirdik ve hiçbir zaman altında art niyet yoktu. ahmet ikili ilişkiler konusunda çok keskin fikirleri olan biriydi onun için bir arkadaşlığın sonradan sevgililiğe dönmesi gibi durumlar çok mide bulandırıcıydı hep. arkdaşlık sürecimiz boyunca ahmetin uzun süreli ya da derin ilişkileri hiç olmadı ama ben iki ciddi ilişki geçirdim ve ikisi de çok travmatik sonlandı. bu ilişkilerimle ben yurtduşuna gittim hediyeler aldım korkunç kavgalar ettim ve her olayın sonunda soluğu ahmetin yanında aldım. her türlü duygumu onunla paylaşıyordum. bu ilişkilerimden bir tanesi ayrıldığımızda bizi barıştırmaıs için ahmete yalvardı çocuk öylr bir güven veriyordu.
Gelgelelim bu sene ne olduysa oldu. Normalde kalabalık bir arkadaş grubundaki daha iyi anlaşan o ikiliyken artık sadece ikimizin kaldığı bir döneme geçtik ve bu süreçte ahmetle o kadar çok başbaşa vakit gerçirdk ki artık buluşmalarımız date gibi geçiyordu. hesap ödemeler iltifatlar ahmetten hiç beklemdiğim bir tavır görüyordum. duygusal boşlukta olduğum bu döbemde bu ilgi bana çok iyi hissettirdi artık daha farklı bir heyecanla hazırlanıyordum onunla buluşmalara. yien de durumumun farkında olduğum için ona bu hislerimden bahsetmeyi hiç aklımdan geçirmedim. zaten ahmetin bu hislerimin farkına varacapı anda benden anında uzaklaşacağına o kadar emindim ki böyle hşssettiğim için utanıyordum. bir gün yine vakiit geçirdiğimiz bir günün ardından hiç beklemediğim bir anda ahmetten ilanı aşk aldım. neye uğradığımı şaşırdım çünkü ondan hiç beklemediğim bir hamleydi hiç bunu hissettirmedi. benim dilim tutudldu ama o an hislerinin çok da karşılıksız olamdıpını söyledim. görseniz var ya çocuk gibi sevindi onu hiç böyle görmemiştim. beni çok mutlu edeceğini, bana hak ettiğim güzellikte bir ilişki yaşatacağını söyleyip durdu ki ben eminim ki yaşatırdı zaten kzı düşkünü bir tip hiç olamdı çok efendiydi her zaman. çok keyiffli bir akşam geçirdik elimi tuttu ilk kez ve zamana bırakmak istediğimize karar verdik.
her şey güzel gidiyordu ama ben onu bşr türlü arkadaşım kategorisinden çıkartamıyordum ona dokunurken tuhaf hissediyordum öpemiyordum bile çünkü bir türlü içim almıyordu ama zaten onun da bu konuda bir acelesi yoktu hep hazır olmamı bekledi. uzak kaldığımız bir akşam tüm bunları düşündüm ve ona karşı hislerimin hiçbir zaman buradan öteye evrilemeyceğine karar verdim. onunla bu düşüncelerimi paylaştığımda çok sert bir tepki aldım. neden baştan söylemedin diye beni azarladı. eski ilişkilerimden dem vurdu ve bana "seni aldatsam kıymetli olurdum" "iğrenç tiplere şans veriyorsun bana vermiyorsun" gibisinden bel altı cümleler kurdu. üstelik iki gün önce bana eski ilişkielrime bu kdaar hakim olmasının onun için problem olmadığını ve asla konusunun açılmayacağına dair sözler vermişti ama dhaa ilk kavgadan beni geçmişimden vurdu. yine de vaatler vermeye devam etti zmana bırakmak istediğini söyledi ama benim içim asla ısınmıyor çünkü ben ilişkilerimde cinselliğe ve ten uyumuna önem veriyorum ve kardeşim dediğim birine bu şekilde asla yaklaşamam.
Kesinlikle onu reddettim ve o bunun ardından çok agresifleşti çok aşırı tepkiler verdi öyle ki ben ve arkadaşlarım adına endişelendik. şu an napmam gerektiğini bilmyiroum en yakınımı kaybettim ve o çok perişan bir halde. ben de çok ağladım çok üzüldüm ama o aşk acısı çekiyor triplerindeyken ben arkdaş kaybıma üzülüyorum. bana eski sevgilisiymişim gibi davranıyor bundan da rahtszı oluyorum.
onunla arkadaşlığımı bri daha kimsede bulamam bundan sonra sizce o ne yapar ve ben napmalıyım????????????
Seviyeli arkadaşlık böyle bir şey değil. Karşı cinsten iki arkadaşın cinsellik konuşup sonra kardeş gibiydik demesi o kadar absürt ki. Ortada mahremiyet bırakmayıp sonra bana niye o gözle baktı.. e sen de bakmışsın o gözle. Kaldı ki ne kadar medeni olursak olalım içgüdü diye bir gerçek var.

Sırf ego tatmin etme konusu.kadın kişi kendisine ilgisi olduğu bariz belli bir erkek kişisini arkadaş ayağına yanına alır, daha da etkilemek için imalı imalı davranır sonra da amann da o kadar cazibeli bir kadınım ki erkeklerle arkadaş olamıyorum hemen farklı gözle bakmaya başlıyorlar diye kendini tatmin eder.sonra orada burada yaa bak bu iş olmuyor diye egoyu beslemeye devam eder.

evet edep akiyor dilimden, mahalle agziyla konusmuyorum kimseyle. ayrica konuyu etiketten gormedim, yeni mesaj alan konular one cikiyor ama insan kendinde ne varsa karsisindakini oyle bilirmis yadirgamiyorum 🤣

Kadin ve erkek cinsel cekim olmadiginda ya da bittiginde arkadas olabilir sadece ozellikle erkekler icin gecerli bi durum. Onun disinda olacagina ben de inanmiyorum.

Back
X