ahşap boyama

denizgul_71

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
21
4
38
İstanbul
henüz yeni yeni başladım bunlar da benim bardak altlıklarım:)

Eklentiler

• $64095_10151707199874043_639000111_n.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 852
  • $1001207_10151707200664043_1438381242_n.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 627
Merhaba. Bardak altlıkları çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık. Ben de ahşap boyamaya meraklı olduğum daha yeni ahşap bir tepsi ve akrilik boya aldım. Desen çizmeyi hiç düşünmedim. Bunun yerine dekupaj düşündüm. Siz gördüğüm kadarıyla desen çizip boyuyorsunuz. Deseni neyle çiziyorsunuz ve deseni boyarken ne tür boya kullanıyorsunuz. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

teşekkür ederim ama bunlar da dekupaj , peçete yani malesef bende kendim çizemiyorum...:)

teşekkür ederim ama bunlar da dekupaj , peçete yani malesef bende kendim çizemiyorum...:)
Çiziyormuşsunuz gibi geldi... Bayağı hoş duruyor. Mesela peçete yerine sticker yani etiket kullansak olmaz mı? Yani arkası yapışkanlı bir desen kullansak olmaz mı? Yapıştırsak ve üzerine tutkal geçsek ve sonra vernik geçsek. Ben de kişiye özel tasarımlar yapmaya başladım. Size face mi mesaj atarım. İşlerime bakarsınız. Ben aslında şunu yapmak istiyorum. Ahşap tepsinin içine kişinin fotoğrafını koymak veya kişinin adını yazmak istiyorum. Bunu gidip matbaaya bastırabilirim mesela. Fakat arkası yapışkanlı bastırırsam olur mu? Üzerine tutkal mı geçmeliyim yoksa direk vernik geçsem olur mu?

Sticker hakkında malesef hiç bi bilgim yok ben kullanmadım ama peçete kadar sağlıklı sonuç alamayabilirsiniz diye tahmin ediyorum ama denemekte fayda var mesajınızı yeni gördüm sitenizi merakla inceleyeceğim...

Ben tepsimi boyadım canım. Ama sticker yerine dekupaj kağıdı kullandım... Kendime yaptım. Ben grafikle ilgilendiğim için kişiye özel tasarımlarda matbaada stickera bastırıp deneyeceğim. Tepsimi paylaşıyorum. Beğenirsin umarım. Fikirlerini şimdiden merak ediyorum. :)

diğerlerini bulamadım sadce 2tanesini bulabilidm...
Çok güzel görünüyorlar canım. Ben bir tane sedefli arkadaşıma hediye yaptım. Sedefli boyalar oldukça güzel. Kendim grafikle ilgilendiğim için arkadaşımın fotoğrafını koydum ve yazıda yazdım. Bilmiyorum senin hoşuna gidecek mi ama benim çok hoşuma gitti. Bu hafta sonu arkadaşım gelecek ve ona süpriz olacak. Kişiye özel ürünler sattığım için tanıdıklar, çevre , dostlardan isteyen olursa satmayı da düşünüyorum... Tepsiyi vernikledikten sonra paylaşacağım.

Çok güzel olmuş acaba dekupaj in boyutunu tepsiye göre nasıl ayarliyorsunuz
Merhaba canım. Ben grafikle ilgilendiğim içim grafikle ilgili bilgisayar programları kullanıyorum. Kullandığım bilgisayar programlarıyla ayarlıyorum ve çıktı alıyorum. Biraz fazlalık oluncada kesiyorum.

Merhaba canım. Ben grafikle ilgilendiğim içim grafikle ilgili bilgisayar programları kullanıyorum. Kullandığım bilgisayar programlarıyla ayarlıyorum ve çıktı alıyorum. Biraz fazlalık oluncada kesiyorum.
canım ya ben grafik programlarına baktım da tam anlamadım sen hangi programı kullanıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…