Ahşap oyuncak ve önemi

bskbskbsk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
6
0
86
35
İstanbul
MERHABA arkadaşlar ben milli eğitim kurumuna bağlı bir anaokulunda öğretmenlik yapıyorum. Biliyorsunuz artık eskiye dönüş yapılmakta çocuklarımızı zehirli oyuncaklardan kurtarmak için okullarda ve evlerde ahşap oyuncaga yönlendiriyoruz velileri. Oyuncaklar sadece ahşap olmakla kalmayıp çocuklarımızın hem zihinsel hemde fiziksel gelişiminde oldukça etkili. Ahşap oyuncaklar büyük parçalar olmakla birlikte koku yapmaz eskimez ilgilenen arkadaşlar için 1 kaç parça ürünün resmini paylaşacagım detaylı ilgilenenler bana özelden mesaj atabilirsiniz. facebook sayfamızdanda bakabilirsiniz özel mesajla linki atabiliirm.
not: ürünler tamamen natüreldir.

https:/

Son düzenleyen: Moderatör:
ürünlerimiz sıfır oldugu için ambalajlıdır zaten. sayfamızdanda bakabilirsiniz. sayfamızı begenerek çekilişede katılabilirsiniz

ücretten önce nerede üretiliyor yazabilirmisiniz. mümkünse fotosunu görebilirmiyim ben de almayı düşünüyorum ama ankarada yaşıyorum burada okul öncesi malzemelerinin satıldığı bir cadde de tüm dükkanları gezdim çoğu çin malı ahşap oyuncak satıyor. boyaları tehlike saçıyor. orjinal ahşap almaya kalksak bir çıngırak 25 tl ortalama, bir ahşap araba 30 tl çok pahalı. eğitici setler 100tl den başlıyor yaşımıza uygun olanları..o yüzden emin olmak istedim üretim yeri önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…