ahsen23 Burun Estetiği Ameliyatı

ahsen23 kaç ay oldu ameliyat olalı?Burun derin kalınmıydı?Doktorun kimdi? :)Çok soru sordum evet.Fotolarını görsek belki seni mutlu ve umutlu edebiliriz :) En azından "ben" seni mutlu ederim gerçekten bak :)

canım neredeyse 1 sene dolacak....burun derim kalın sayılır.doktorum E.İlhan...fotolarımı şimdilik koymak istemiyorum.en son haline doktorum bakalım ne diyecek, onun yorumu da benim için önemli...İnşllah şişliklerdendir.Tek umudum ödemler artık...Ödem olmayıp da öyle kalırsa cidden çok üzülürüm...

canım neredeyse 1 sene dolacak....burun derim kalın sayılır.doktorum e.ilhan...fotolarımı şimdilik koymak istemiyorum.en son haline doktorum bakalım ne diyecek, onun yorumu da benim için önemli...inşllah şişliklerdendir.tek umudum ödemler artık...ödem olmayıp da öyle kalırsa cidden çok üzülürüm...

ne zaman gideceksin kontrole peki?

canım belki bünyeye görede değişiyodur.o kadar değişik yorumlar var ki burun ameliyatlarıyla ilgili...herşeyi zaman gösterecek..zor bi durum,hakikaten sabır istiyor.1 yılı göze almak lazım dediğin gibi.ama sonunda çekilene değsin önemli olan o..

doktorunuz kimdi isizn?

bende oldum arkadaşlar 2,5 ay oldu şişlerim iniyor yavaş yavaş az kaldı,bişey sorcam içindeki şeylerden rahatsız oluyorum o yüzden yavaş yavaş temlizliyorum pamuklu cubukla bi sorun olurmu. burun içi temizliği yaptınızmı

Back
X