Gunlerdir kafami kurcalayan soru var ve lutfen yargilamadan cevap verin kizlar. 7,8 ay oncesine kadar erkek arkadasimdan ayrildim iki kere cinsel birlikteligimiz oldu zaten bekaretimi onda kaybettim ama kaybetmeden oncede arada bir makattan iliskiye girdik. Neyse bu erkek arkadasimla uc yil birlikteligimiz vardi bi ara biz ayriyken kibrisa gitmisti orada hayat kadiniyla beraber olmustu zaten bu doneme kadar bizim birlesmemiz olmamisti hic daha sonra gelince birlikte olduk. Zorla anlattirdim bana onlarin haftalik aids kontrolleri oldugunu soylemisti bende inanmistim bilmiyorum tabi korunup korunmadigini neyse alti yedi al gecti biz birlikte olduk bir alti yedi ay daha devam ettik o sure zarfinda terlemesi ayak yanmalari dudaklarda yara asiri yorgunluk hisleri hep oluyordu ve devamda etti ama bunu aksiyete hastaligina bagliyorduk hep neyse daha fazla uzatmicam icimi kemirdigi icin bir kac gun sonrasina rendevu aldim elisa testi icin hic konusmadigim halde cunku hayatimda duzgun giden bir iliskim var dayanamayip kadinla korunup korunmadigini sordum sizce aids veya hiv vurusu eski erkek arkadasima gectiyse banada gecme ihtimali var midir lutfen yardim edin.