• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile apartmanı???

Diger yorumlari okumadim ama afferim cok iyi yapmissin demek istiyorum sana. Cok ciddiyim. Dedigin gibi, iki diger kardesi neden bosveriyormussunuz? Baba onlarinda babasi degilmi? Sana fikir soran oldu mu?

Büyük diye herseye susmak kadar sacma bisey yok. Cok güzel yapmissin. Bu tavrini koru. Sakin yelkenleri suya indirme!

haklısınız...diğer kardeşlerin payını versinler sonra ne yapıyorsa yapsınlar.. yazık günah çünkü diğer türlüsü kul hakkına girer.

mühatite versinler mütahit yapsın yapılan daireler satılıp paylaşılsın arada

Neden eşinizi bu iş bu kadar kırdınız anlayamadım doğrusu. Bir şey istiyorsanız bile sakin bir şekilde nedenlerini anlatarak istemediğinizi belirtirsiniz olur biter. Yok gerekirse seni boşarımlara girmenin çok mantığı varmış gibi gelmedi bana. Bir de bu olay eşinizin ailesinin önünde olmuş anladığım kadarıyla. Tartışma olacaksa bile bence onlar gittikten sonra olmalıydı eşiniz kızgın ve kırgın olmak da haklı bence o yüzden

Okuduğumdan tüm çabaların istemediklerin olması yönünde.. cok fevri davranmışsın cok ...
Maalesef bu kadar sert tepkine eşinden inatlaşma görebilirsin... Sonuçta ciddi bir ölçülür tartılır soru cavep şeklinde... konuşulur niyetler anlaşılır... karar verilirdi.. yapmanız gereken buydu...

Okuduğumdan tüm çabaların istemediklerin olması yönünde.. cok fevri davranmışsın cok ...
Maalesef bu kadar sert tepkine eşinden inatlaşma görebilirsin... Sonuçta ciddi bir ölçülür tartılır soru cavep şeklinde... konuşulur niyetler anlaşılır... karar verilirdi.. yapmanız gereken buydu...

Affedersiniz de, diger kardeslerine bile sormadan böyle bi karar alan adam, gelinin ne dedigini mi önemseyecek! Hiiic de sakince konusulup söylenmesi gereken bisey degil bence. Kabul etmezsen seni kv kp sikayet ederim ne demek!

Affedersiniz de, diger kardeslerine bile sormadan böyle bi karar alan adam, gelinin ne dedigini mi önemseyecek! Hiiic de sakince konusulup söylenmesi gereken bisey degil bence. Kabul etmezsen seni kv kp sikayet ederim ne demek!

canım bana bile fevri davnıyorsun şuan... bilmiyorum bu ayrıntılardan haberim yok... ben olsam orada konuşulduktan sonra eşimle oturur konuşmaların bir fizibilitesini çıkarır eşimle konuşarak haksız oldukları konularda hata yaptıklarını düşündüğüm konuları konuşur eşimi ikna eder okları kendi üzerime almadan hallederdim ki halettim.
Bak 5 yıldır evliyim. eşimin aile apartmanlarında dairesi var yaptık bitirdik ama asla eşim oraya taşınmayı düşünmüyor ama dairesini ilk bitirmeye niyet ettiğinde biter bitmez taşınacaktık.. istediğim bu olmadığı için ve arada yapılan fesat olayları eşimin gözüne soka soka benimle aynı düşünceye geldi.. şimdi benim konuşmama bile gerek yok..
anlatmak istediğim buydu...

Merhaba arkadaşlar. .
direk konuya girmek istiyorum..
eşimin babasının arsası var ama ev yaptıracak durumu yok. .
4 kardeşler eşim ile birlikte. .
1 kardeşin durumu yok. .
diğeri işsiz. .

biz ve abisi var eşimin apartman i yapabilecek durumda olan. .
abisi dün konuştu eşimle gel birlikte yapalım diye. .

eltimi ve abisini hiç sevmem aynı yerde ve aynı apartmanda da oturmak istemiyorum. . Diğer iki kardeş i bosverelim ikimiz yapalım dedi abisi eşime. . bende asla öyle bişey yapamam onların da hakkı var günah dedim. .
tartışma çıktı.. sen resmen kardeşlerini sattin bi ev için dedim sana güvenip de eve mi girerim ben dedim..
tamam o zaman arsada payını ikisine verelim fln diye geveledi. .

bende dedimki 3 kişiye de arsada payını ver kendin dik apartman ı. .
tek başına yapamam dedi. .
ben asla aynı apartman da oturmak istemiyorum ama eşim mantıklı hazır arsa var yapalım diyo. . ben yapmayalım diyorum. . tartıştık resmen onlar yüzünden evimize nifak sokup s.. olup gittiler. . benden de küsmüş ler kabul etmedim diye kV ve KP e benim kabul etmedigimi anlatacakmis beni suclayacakmis abisi. .

Bu bozdu biz yapacaktik diyecekmis. .
KP ev dedinmi dünyayı satar öyle ev meraklısı adam. . ben istemiyorum diye herkes bana cephe alacak. .
muhit olarak hiç sevmem orayı bide daire almak istemiyorum. .
bide elti ile ayni apartman da aslaaa. .
bende eşimle tartışırken şunu dedim. .
gerekirse senden bosanirim yinede aile apartman ında oturmam. .
şuan eşim de herkes de bana kızgın ve küs. .

ben mesafe yi severim kendi aileme bile aynı yerde oturmak istemem daha tatlı oluyor öyle. .

ama nerde yanlış yaptım bilmiyorum eşim çok kızgın bana abisi ile tartıştığım için. . bide güvenmiyorum sana dediğim için çok kızmış abisi bizide satarsin sen diğer iki kardeşini satdigin gibi dedim. .

fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim. ..???
Aile apartmanininda oturan biri olarak önerim kesinlikle oturma.Maddi gücünüz varsa başka bir yerden ev alın.Eşinize güzellikle sakin olduğu bir anda yeniden anlatmayı deneyin.Aile apartmanı demek herkesin herkese karışması bol kargaşa hiç gizlinin saklanın kalmaması demek ben hiç memnun değilim.

canım bana bile fevri davnıyorsun şuan... bilmiyorum bu ayrıntılardan haberim yok... ben olsam orada konuşulduktan sonra eşimle oturur konuşmaların bir fizibilitesini çıkarır eşimle konuşarak haksız oldukları konularda hata yaptıklarını düşündüğüm konuları konuşur eşimi ikna eder okları kendi üzerime almadan hallederdim ki halettim.
Bak 5 yıldır evliyim. eşimin aile apartmanlarında dairesi var yaptık bitirdik ama asla eşim oraya taşınmayı düşünmüyor ama dairesini ilk bitirmeye niyet ettiğinde biter bitmez taşınacaktık.. istediğim bu olmadığı için ve arada yapılan fesat olayları eşimin gözüne soka soka benimle aynı düşünceye geldi.. şimdi benim konuşmama bile gerek yok..
anlatmak istediğim buydu...

Kusura bakma canim, biraz gergin yazmisim evet pardon.

Ben hep benim esimin ailesiyle olsaydi bu yasananlar diye düsünüp öyle yorum yapiyorum, öyle oluncada biraz geriliyorum.

Iyi senin esin anlayisli cikmis, malesef azinlikda olan sanslilardansin.

Kusura bakma canim, biraz gergin yazmisim evet pardon.

Ben hep benim esimin ailesiyle olsaydi bu yasananlar diye düsünüp öyle yorum yapiyorum, öyle oluncada biraz geriliyorum.

Iyi senin esin anlayisli cikmis, malesef azinlikda olan sanslilardansin.

çok yıpratma kendini haklı olduğunu zaman gösterecek eşinede ama senin bu tavrın sadece eşini hırslandırır biraz sakinleş... inşallah sende en iyi şekilde sorunlarını çözersin..

çok yıpratma kendini haklı olduğunu zaman gösterecek eşinede ama senin bu tavrın sadece eşini hırslandırır biraz sakinleş... inşallah sende en iyi şekilde sorunlarını çözersin..

Konu sahibi ben degilim canim, su anda sükür bir sorunum yok

iyi de diğer kardeşlerin de hakkı var bunu nasıl göz ardı edecek ki eşin?
bu hak hukuk işleri sonra acı şekilde çıkıyor para mal mülk için değmez

Back
X