Aile baskısı

bir de uçak masrafları vs ancak yetişiyorum.yol parası yemek vs derken .kılık kıyafet almayalı 3 yıldan fazla oldu.
İşte o kadar gel git yapmıcaksın. Param yok diceksin çok istiyorlarsa kendileri alsın biletleri. Senin paran da cebine kalsın. Hem bu kadar ilgisiz olup bu kadarda müdahaleci olmaları pes yani.

İşte o kadar gel git yapmıcaksın. Param yok diceksin çok istiyorlarsa kendileri alsın biletleri. Senin paran da cebine kalsın. Hem bu kadar ilgisiz olup bu kadarda müdahaleci olmaları pes yani.
İnanın kaç kez söyledim gelemiyorum kredim var biletler yüksek bana yardım edersiniz dedim bir kere el atmadılar oğlumu çok özlüyorum gitmek zorundayım.
gittiğimde dönerken ne bileyim her şey tabiki para maddyat değil 50 TL bile olsa insan ailesi düşünsün cebine bıraksın istiyor.
o bile yok.
Sıcak bir karşılama görmüyorum.Herkes yabancı.Ne yapsam gittiğimde göz hapsindeyim .
Çocugum olmasa sittin sene gitmem .
Bir ay gitmesem tavır surat ne halt karıştırıyosun .bize para mı veriyorsun .yardımın mı var milletin çocugu ailesine yardım ediyor o kadar okuttuk.
üste biz mi para verelim sana diyorlar

Evet ç
Evet çocuk bakmak zor çocugum benim yanımda perişan olmuştu.Bana oğlum için destek oldular oluyorlar da kılığı kıyafetini oyuncağını alıyorlar tabi başıma kakarak telefonda bin kez söyleyerek.
Ama durumum olsa zaten gönderirim.
Şimdi az da olsa biriktirdim söylemiyorum onlara.
İşten atılsam kovulsam çocugumla ortada rezil olmak var.
Utanarak sizlere yazıyorum dostlarımla bu kadar detaylı paylaşamıyorum

Back
X