Aile büyüklerinden uzak yaşamanın dezavantajları?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bsyo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yarim saat mesafe degil ki :nazar:

ben de sayacaktim bir suru dezavantaj, ben en yakin oturdugum donem aramizda 3 4 saat vardi.

yarim saatlik mesafe kesinlikle dip dibe oturmaktan daha iyi, hem hala hastalik vs gibi cok ciddi durumlarda birbirinizi kolayca destekleyebilirsiniz.

Hiç bi dezavantajı yok kendi kendine yeter para kazanıyorsan oh oh da oh oh diyeyimmmmm .

Bir kere deneyimleme şansım oldu böyle bir olayı 6 ay tadı damağımda kaldım😂

yarim saat mesafe degil ki :nazar:

ben de sayacaktim bir suru dezavantaj, ben en yakin oturdugum donem aramizda 3 4 saat vardi.

yarim saatlik mesafe kesinlikle dip dibe oturmaktan daha iyi, hem hala hastalik vs gibi cok ciddi durumlarda birbirinizi kolayca destekleyebilirsiniz.

Ay yarım saat nedir ayol 😂

Benim bulunduğum şehirde ilçeye gitmek bile daha uzun sürer .

Herkes için farklı olur bence. Mesela benim kayınvalidem sağolsun gerçekten her şeyime koşar yardım eder bi misafirim olsa yemek yapar çocuğum olsa bakar. Uzak yaşamak beni çok olumsuz etkilerdi. Sizinki sadece kırk yılda bir çocuk bakıyorsa çok da bi faydası yokmuş. Ha en kötü arabanız varsa aynı kırk yılda bi arabayla bırakırsınız acil işiniz olduğunda.

Uzaklık deyince ben gibi hem anneden hem kayınvalideden farklı şehirlerde olmak sanmıştım. Yarım saatcikmiş. Tek dezavantajı şu olur; hastaneye vs giderken çocuğunuzu bırakmanız gerektiğinde evden yarım saat daha erken çıkmanız gerekir.

Back
X