- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
- Konu Sahibi bensibelim2
Kızlar benim moralimi bozan bir konu var böyle sağda solda çıkıyor internette de yazılar çıkıyor mutlu aile adı altında kadın sussun katlansın şöyle yapsın böyle yapsın şeklinde telkinler veriliyor.. bugün bir arkadaşım da mail forward etmiş kadın fazla okumazsa üniversiteye falan gitmemiş bir kadın olursa ailelerde mutluluk artar diyor yazıda.. sözde kendisine aile danışmanı diyen kimseler bu işe ön ayak oluyorlar..
erkeklere bir şey diyen yok ama hep kadınlara, kadın sussun kadın uğraşsın kadın didinsin.. eee evlilik iki kişilik değilmi?
neden sadece biz?
bugün erkeklerle aynı eğitimi alıyorsak aynı hatta fazla para kazanıyorsak aynı hedeflerimiz varsa neden kendimizi geride tutmak zorundayız?
beyzadeler kaldıramıyor diye ben işimdenmi olacağım eğitimmi almayacağım?
bence bu tip danışmanlık adı altında kadın düşmanlığı yapanlara ciddi tepki göstermek gerekiyor.. biz susarsak bu dar görüşlü fikirler daha da palazlanır daha da artar.. ciddi psikoloji eğitimi almamış geçerli sertifikaları olmayanları ciddiye almamak gerekiyor.. mutlu aile kadın ve erkeğin denk olduğu ailedir öyle saçma roller görevler yüklemeden herkesin yaşamına saygıda bulunarak olur..
erkeklere bir şey diyen yok ama hep kadınlara, kadın sussun kadın uğraşsın kadın didinsin.. eee evlilik iki kişilik değilmi?
neden sadece biz?
bugün erkeklerle aynı eğitimi alıyorsak aynı hatta fazla para kazanıyorsak aynı hedeflerimiz varsa neden kendimizi geride tutmak zorundayız?
beyzadeler kaldıramıyor diye ben işimdenmi olacağım eğitimmi almayacağım?
bence bu tip danışmanlık adı altında kadın düşmanlığı yapanlara ciddi tepki göstermek gerekiyor.. biz susarsak bu dar görüşlü fikirler daha da palazlanır daha da artar.. ciddi psikoloji eğitimi almamış geçerli sertifikaları olmayanları ciddiye almamak gerekiyor.. mutlu aile kadın ve erkeğin denk olduğu ailedir öyle saçma roller görevler yüklemeden herkesin yaşamına saygıda bulunarak olur..