Aile dostu otel bulamamak

anewhope

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
709
458
103
Merhaba herkese. Geçtiğimiz yıllarda aldığımız her tatilde mutlaka sinirimi bozacak bir şey oluyor. 8 yaşında oğlum var aquapark ve her şey dahil olan otellere gidiyoruz mecburen. Onlar da hep Antalya civarı. Orda da derdim akşam eğlencelerindeki rezillikler.

Geçen yaz resmen eğlence adı altında güzellik yarışması diye bir şey yapıldı. Kadınlardan seksi dans vs yapmaları istendi. Çocuk olduğu için direk kalktık. Sonraki akşamlarda da bu tarz şeyler yapıldı. Oralar ve Ruslar için normal belki ama ben böyle bir şey istemiyorum açıkçası.

Bana her şey dahil olan aquaparkı olan ve en önemlisi rezil eğlencelerin olmadığı otel tavsiye edebilecek olan var mı? Yer önemli değil bütçe 50.000 diyebilirim. Ağustos ortasında gideceğiz.

Alkollü her şey dahile gidiyoruz senelerdir, Türk gecesinde dansözde oynar, revüde çıkar. Ne bileyim rahatsız da olmam.
Rahatsız olsaydım sanırım muhafazakar otellere bakardım bahsettiğiniz gibi hem alkol olacak hem mutaassıp olacak otel de az yani.
Varsa da 50’bin olmaz

Alkollü her şey dahile gidiyoruz senelerdir, Türk gecesinde dansözde oynar, revüde çıkar. Ne bileyim rahatsız da olmam.
Rahatsız olsaydım sanırım muhafazakar otellere bakardım bahsettiğiniz gibi hem alkol olacak hem mutaassıp olacak otel de az yani.
Varsa da 50’bin olmaz

Dansöz revü vs değil derdim. Otelde konaklayanların seçilip sahneye çıkıp striptiz tarzı yarışa sokulması.

Kaç günlük bir tatil düşünüyorsunuz ki 50 bin için anca 2 günlük gibi olur

Merhaba herkese. Geçtiğimiz yıllarda aldığımız her tatilde mutlaka sinirimi bozacak bir şey oluyor. 8 yaşında oğlum var aquapark ve her şey dahil olan otellere gidiyoruz mecburen. Onlar da hep Antalya civarı. Orda da derdim akşam eğlencelerindeki rezillikler.

Geçen yaz resmen eğlence adı altında güzellik yarışması diye bir şey yapıldı. Kadınlardan seksi dans vs yapmaları istendi. Çocuk olduğu için direk kalktık. Sonraki akşamlarda da bu tarz şeyler yapıldı. Oralar ve Ruslar için normal belki ama ben böyle bir şey istemiyorum açıkçası.

Bana her şey dahil olan aquaparkı olan ve en önemlisi rezil eğlencelerin olmadığı otel tavsiye edebilecek olan var mı? Yer önemli değil bütçe 50.000 diyebilirim. Ağustos ortasında gideceğiz.
İslami şartlara uygun otellere bakacaksınız o zaman . bu arada 50 bine 2 gece belki olabilir bu tarz otellerde de şu sezonda

Arcanus Hotels Sorgun. Memnun kalmıştım çok büyük bir aqua parkı yok normal büyüklükte ama güzel hem de fiyat performans oteli olarak görüyorum.

Tamam siz yazın yine de bakayım
Kingdom Otel Antalya, sabahları yüzmeye Rixos’a servisle gidiyorsunuz ve bütün gün The Land Of Legends tema parktan istediğiniz kadar faydalanabiliyorsunuz, otelin içinde de çocuklar için akşam çok güzel gösteriler var. Sabah maşa ve koca ayı geliyor çocukları selamlıyor falan, hele 23 nisana denk gelirseniz Allaaaaah büyük şenlik harika. Ama bu çok tuzlu maalesef. Ama diyorum ya çocuklar buraya bayılıyor. Biz bayılmıştık.
İkincisini Liberty Lykia Fethiye . Burası asla vazgeçmediğimiz her sene gitmek için can attığımız otel. Bi kere koskocaman. Çocukları oyun alanına koyuyorsunuz, onlar götürüyor ormanda aktiviteler okçuluk yüzme ya neler neler, ayrıca çocuklar için denizi bile var, 24 saat yemeği içeceği her şeyi var? dalga gelmesin diye dalga kesen yapmışlar denize. Her yerde park, manzarası, elemanları müthiş. Hele dini bayramlarda giderseniz a la cart restoranlarda ücretsiz ağırlanıyorsunuz. Çalışanlar da harika. Çocuklarım asla ordan eve gelmek istemiyor, ve tiyatro salonunda çocuklarla büyük tiyatro gösterisi hazırlıyorlar 1 hafta sonunda.
Üçüncüsü de Antalya’da Kremlin Palace. Çocuklar için yine burası kesinlikle cennet. Çocuk oyun alanları harika, belli saatlerde çocuklara tiyatro, gösteriler falan var. Çocuklar uyuyunca da yetişkinler için var. Denizi de çok güzel ama dalgası var biraz.

Biz bu üçünden çok memnunuz ailecek. Tavsiye ederim ama müsait yer var mıdır pek sanmıyorum.

yani çok güzel bi otel var her şey dahil alkolsüz günlüğü 9 bin civarı, aquaparkı yok ama çocuk etkinlikleri var sahil oteli, aracınız varsa aquapark 5 dk. uzaklıkta günlük girişle gidiyor herkes. ben de kahvaltı dahil sahil oteli düşünüyorum geçen yıl yemekleri orda yedik çok sevmiştik bir yıldır aklımda kaldı 😂

O fiyatlara side taraflarında bulursunuz sanırım. Von resort otelleri vardı öğrenciyken gitmiştik hatta. Çocuk şovları falan vardı biz çok sıkılmıştık ama aileler için iyidir heralde😅 Fiyat daha yükseğe çıkarsa çok daha fazla seçenek var tabii ki, özellikle belek tarafında.

Dansöz revü vs değil derdim. Otelde konaklayanların seçilip sahneye çıkıp striptiz tarzı yarışa sokulması.

Böyle bir seye hiç dek gelmedim🙄🙄🙄. Ben gittiğimde ya müzik grubu ya akrobat grubu çıkıyordu, dans gösterisi tarzı şeyler vardı. Tavsiyem de Akra Kemer💖

Bodrum tarafına gidebilirsiniz.
Akşam animasyonları çok daha soft oluyor antalyaya göre, canlı müzik falan anca.
Turgutreis otelleri bu konuda beklentinizi karşılayacaktır.

Back
X