Aile dostu otel bulamamak

yani çok güzel bi otel var her şey dahil alkolsüz günlüğü 9 bin civarı, aquaparkı yok ama çocuk etkinlikleri var sahil oteli, aracınız varsa aquapark 5 dk. uzaklıkta günlük girişle gidiyor herkes. ben de kahvaltı dahil sahil oteli düşünüyorum geçen yıl yemekleri orda yedik çok sevmiştik bir yıldır aklımda kaldı 😂
Bu otelin adı nedir acaba

Club paradiso fiyat performans
Limak atlantis
Ama yer varımdır bilemiyorum. Erken rezervasyon yapsanız iyi olurdu

Kingdom Otel Antalya, sabahları yüzmeye Rixos’a servisle gidiyorsunuz ve bütün gün The Land Of Legends tema parktan istediğiniz kadar faydalanabiliyorsunuz, otelin içinde de çocuklar için akşam çok güzel gösteriler var. Sabah maşa ve koca ayı geliyor çocukları selamlıyor falan, hele 23 nisana denk gelirseniz Allaaaaah büyük şenlik harika. Ama bu çok tuzlu maalesef. Ama diyorum ya çocuklar buraya bayılıyor. Biz bayılmıştık.
İkincisini Liberty Lykia Fethiye . Burası asla vazgeçmediğimiz her sene gitmek için can attığımız otel. Bi kere koskocaman. Çocukları oyun alanına koyuyorsunuz, onlar götürüyor ormanda aktiviteler okçuluk yüzme ya neler neler, ayrıca çocuklar için denizi bile var, 24 saat yemeği içeceği her şeyi var? dalga gelmesin diye dalga kesen yapmışlar denize. Her yerde park, manzarası, elemanları müthiş. Hele dini bayramlarda giderseniz a la cart restoranlarda ücretsiz ağırlanıyorsunuz. Çalışanlar da harika. Çocuklarım asla ordan eve gelmek istemiyor, ve tiyatro salonunda çocuklarla büyük tiyatro gösterisi hazırlıyorlar 1 hafta sonunda.
Üçüncüsü de Antalya’da Kremlin Palace. Çocuklar için yine burası kesinlikle cennet. Çocuk oyun alanları harika, belli saatlerde çocuklara tiyatro, gösteriler falan var. Çocuklar uyuyunca da yetişkinler için var. Denizi de çok güzel ama dalgası var biraz.

Biz bu üçünden çok memnunuz ailecek. Tavsiye ederim ama müsait yer var mıdır pek sanmıyorum.
Liberty şuan full. Sanmıyorum.

Daha öncesinde uygun fiyatlı her sey dahil olarak vikingen Alanya ve mc aranciada kaldık. Iki otel de uygun fiyatlı mc aranciada aqua park yoktu sadece. İsterseniz bir bakın bütçenize daha uygun olabilir. Vikingen beğendiğim bir oteldi dediğiniz tarz akşam eğlencesi de yoktu canlı müzik vsydi. Mc aranciada baby disco sonrasi yetişkine özel dans gösterisi, Bingo oyunu vs oluyordu yine rahatsız edici bir aktivite değildi.

Vardır mutlaka ama benim aklıma şu geldi, oğlunuz gece aquaparka gidecek değil ya, Gündüzleri gidersiniz, belli bir giriş ücreti ile gündüzleri gidip tesisten yaralanabiliyorsunuz) Siz de yakınlarda daha uygun bir butik otelde kalabilirsiniz, daha ucuza gelir. Ben sizi anladım, mesela alkol ve eğlence değil, böyle turistleri cezbetmeye odaklanan yerlerde rezillikler yaşanabiliyor, gece gürültüsü de cabası.

Denize sıfır aqua parkı olmayan daha mütevazı otelleri tercih edebilirsiniz. Neden mecburen ki? Ben hiç gelemem öyle gürültülü yerlere. Oğlum daha havuzlu otel görmedi. Gayet de keyifli oluyor.

Merhaba herkese. Geçtiğimiz yıllarda aldığımız her tatilde mutlaka sinirimi bozacak bir şey oluyor. 8 yaşında oğlum var aquapark ve her şey dahil olan otellere gidiyoruz mecburen. Onlar da hep Antalya civarı. Orda da derdim akşam eğlencelerindeki rezillikler.

Geçen yaz resmen eğlence adı altında güzellik yarışması diye bir şey yapıldı. Kadınlardan seksi dans vs yapmaları istendi. Çocuk olduğu için direk kalktık. Sonraki akşamlarda da bu tarz şeyler yapıldı. Oralar ve Ruslar için normal belki ama ben böyle bir şey istemiyorum açıkçası.

Bana her şey dahil olan aquaparkı olan ve en önemlisi rezil eğlencelerin olmadığı otel tavsiye edebilecek olan var mı? Yer önemli değil bütçe 50.000 diyebilirim. Ağustos ortasında gideceğiz.
10gün sonrası için 50 bine otelmi bulunur bu şekilde 😀şubatta aldım oteli 70 bine şimdi almaya kalksam 130falan çıkıyor. 10gün sonrasına dediğiniz standartlarda otel bulmanız bu bütçeyle çok zor.

Kingdom Otel Antalya, sabahları yüzmeye Rixos’a servisle gidiyorsunuz ve bütün gün The Land Of Legends tema parktan istediğiniz kadar faydalanabiliyorsunuz, otelin içinde de çocuklar için akşam çok güzel gösteriler var. Sabah maşa ve koca ayı geliyor çocukları selamlıyor falan, hele 23 nisana denk gelirseniz Allaaaaah büyük şenlik harika. Ama bu çok tuzlu maalesef. Ama diyorum ya çocuklar buraya bayılıyor. Biz bayılmıştık.
İkincisini Liberty Lykia Fethiye . Burası asla vazgeçmediğimiz her sene gitmek için can attığımız otel. Bi kere koskocaman. Çocukları oyun alanına koyuyorsunuz, onlar götürüyor ormanda aktiviteler okçuluk yüzme ya neler neler, ayrıca çocuklar için denizi bile var, 24 saat yemeği içeceği her şeyi var? dalga gelmesin diye dalga kesen yapmışlar denize. Her yerde park, manzarası, elemanları müthiş. Hele dini bayramlarda giderseniz a la cart restoranlarda ücretsiz ağırlanıyorsunuz. Çalışanlar da harika. Çocuklarım asla ordan eve gelmek istemiyor, ve tiyatro salonunda çocuklarla büyük tiyatro gösterisi hazırlıyorlar 1 hafta sonunda.
Üçüncüsü de Antalya’da Kremlin Palace. Çocuklar için yine burası kesinlikle cennet. Çocuk oyun alanları harika, belli saatlerde çocuklara tiyatro, gösteriler falan var. Çocuklar uyuyunca da yetişkinler için var. Denizi de çok güzel ama dalgası var biraz.

Biz bu üçünden çok memnunuz ailecek. Tavsiye ederim ama müsait yer var mıdır pek sanmıyorum.
Kadın 4 gün için 50 bin bütçe diyor siz günlüğü en az 20-30bin olan otellerden bahsediyorsunuz. Gittiğiniz o şahane oteller size kalsın bence havanızı başka yerde atabilirsiniz.

eftelya otel çok güzeldi çoçuklar için ama fiyatı nasıl bilmiyorum bodrumda da voyage torba güzel 50.000 tl belki eftelya olabilir ama voyage en az 80 bin sezon olduğu için fiyatlar uçuk heryerde

Tamam siz yazın yine de bakayım

Kadın 4 gün için 50 bin bütçe diyor siz günlüğü en az 20-30bin olan otellerden bahsediyorsunuz. Gittiğiniz o şahane oteller size kalsın bence havanızı başka yerde atabilirsiniz.
Konu sahibi tamam siz yine de yazın demiş diye açıklama yapılmış, bence iyiki de yapılmış. Bir sonraki sezon için bizlere de erken rezervasyon önerisi oldu, o istemese şahsen ben yazmasını isterdim, öneriler için teşekkürler Donya Donya .

Siz kendiniz uygun bulamıyorsanız benim yapacak hiçbir şeyim yok. Hangi sezonlarda ne zaman hangi sitede tatil daha uyguna ayarlanır çok iyi biliyorum. Mesela The Land Of Legends için 4 günü ailecek 40bine ayarlamıştım geçen sene kampanyadan, inanabiliyor musunuz? . Diğer otelleri de uyguna ayarlıyorum çünkü son dakika değil sezon açıldığı an pazarlık payımı da yaparak ayarlıyorum. Biz de parayı çuvalla kazanmıyoruz değil mi?
ayrıca kadın yazın demiş. Ben de yazdım. Belki bir gün gider.

Valla ben de sizin gibi düşündüm hadi neyse yazmayayım dedim. 50.000 çok da düsük değil bence fiyatlar şişirilmiş fiyatlar. Ama sanki 10 bin falan yazdım. Ben de anlayamadım bu yorumları. Yaz başında Sırbistan turuna gittiğimiz için 2. tatil olacak o sebeple. Ki tur bile 100.000 civarına geldi bize. 200.000 yine değil.

Bahsettiğiniz şeylere hiç denk gelmedim ben ya. Hangi otellere gidiyorsunuz ki? Bu sene The X Belek’teydik, böyle bir şey yoktu. Daha önce de Kremlin Palace ve Royal otellerini denedik. Sadece birinde white party vardı akşam, orada sizi rahatsız eden şeyler belki olabilirdi. Onun dışında gayet normal aktiviteler oluyor. Bir de şart mı ki ya? Biz bu sene iki gece bağımsız takıldık. Zaten çocuklarla onları izlemek zor oluyor. Sizi rahatsız ediyorsa izlemezsiniz, başka yerlerde takılırsınız. Sırf bu yüzden iyi otelleri elemeyin bence.

10gün sonrası için 50 bine otelmi bulunur bu şekilde 😀şubatta aldım oteli 70 bine şimdi almaya kalksam 130falan çıkıyor. 10gün sonrasına dediğiniz standartlarda otel bulmanız bu bütçeyle çok zor.

Bütçe önerisi istemedim teşekkürler. Konuyu açtığımdan beri bu yazılıyor. Gülmeniz de ayrı bir konu. Bu yaz 2. tatilimiz olacak. O sebeple. Yurtdışı dediğiniz rakamdan uyguna geldi bize.

Ben otel tatilini sevemiyorum.. bungolowcuyum ben. Yemeğimi dışarda yiyip tatilimi baş başa yapmayı sevenlerden. Tabi çocuğum daha doğmadı belki ilerde mecbur otel tercih etmek zorunda kalabilirim

Back
X