Aile dostu otel bulamamak

Bahsettiğiniz şeylere hiç denk gelmedim ben ya. Hangi otellere gidiyorsunuz ki? Bu sene The X Belek’teydik, böyle bir şey yoktu. Daha önce de Kremlin Palace ve Royal otellerini denedik. Sadece birinde white party vardı akşam, orada sizi rahatsız eden şeyler belki olabilirdi. Onun dışında gayet normal aktiviteler oluyor. Bir de şart mı ki ya? Biz bu sene iki gece bağımsız takıldık. Zaten çocuklarla onları izlemek zor oluyor. Sizi rahatsız ediyorsa izlemezsiniz, başka yerlerde takılırsınız. Sırf bu yüzden iyi otelleri elemeyin bence.

Gittiğimiz otel 5 yıldızlıydı ona güvenerek aldık. Ben de anlayamadım daha önce bu kadarına denk gelmemiştik. Biz normal gösterileri izlemek için girdik önce çocuklar için etkinlikler oldu sonra dans ekipleri çıktı. Sonra yarışma adı altında böyle bir şey yapıldı.

Evet izlemek zorunda değiliz ama oğlum ve eşim normal gösterileri izlemek istiyor hatta direk oğlum dans etmeye çıkıyor sahneye 😊 böyle bir sürprizle karşılaşmak istemiyorum sonrasında.

Ben otel tatilini sevemiyorum.. bungolowcuyum ben. Yemeğimi dışarda yiyip tatilimi baş başa yapmayı sevenlerden. Tabi çocuğum daha doğmadı belki ilerde mecbur otel tercih etmek zorunda kalabilirim

Aslında ben de öyleyim ya da daha mütevazi oteller de olabilir. her şey dahil ve otelden çıkmamak bana göre değil. Yıllarca öyle tatil yaptık hatta 3-4 şehir gezerdik kafamıza göre. Ama çocuk olunca resmen tükürdüğümü yaladım 😅

Aslında ben de öyleyim ya da daha mütevazi oteller de olabilir. her şey dahil ve otelden çıkmamak bana göre değil. Yıllarca öyle tatil yaptık hatta 3-4 şehir gezerdik kafamıza göre. Ama çocuk olunca resmen tükürdüğümü yaladım 😅
Otel tatilide yaptım ama bilmiyorum bana göre değildi. Gerçi ben sezonu dışında gittim gittiğim yer tamamen aile oteliydi yaşlı çiftler ufak çocuklar falan vardı bize pek uymadı. Sonra sapanca tatiline başladık ve başbaşa istediğimiz gibi geçirebildiğimizi farkettik.
Çocuktan sonrada niyetimiz yanımıza anne vs alarak yine sapanca tatili yapmak. En azından çocuk büyüyüp bişeylere heveslenmeye başlayana kadar tadını çıkartmak

Otel tatilide yaptım ama bilmiyorum bana göre değildi. Gerçi ben sezonu dışında gittim gittiğim yer tamamen aile oteliydi yaşlı çiftler ufak çocuklar falan vardı bize pek uymadı. Sonra sapanca tatiline başladık ve başbaşa istediğimiz gibi geçirebildiğimizi farkettik.
Çocuktan sonrada niyetimiz yanımıza anne vs alarak yine sapanca tatili yapmak. En azından çocuk büyüyüp bişeylere heveslenmeye başlayana kadar tadını çıkartmak

Evet çocukla çok mümkün olmuyor tutturuyorlar. Ama Sapanca da iyi fikirmiş 👍

Siz kendiniz uygun bulamıyorsanız benim yapacak hiçbir şeyim yok. Hangi sezonlarda ne zaman hangi sitede tatil daha uyguna ayarlanır çok iyi biliyorum. Mesela The Land Of Legends için 4 günü ailecek 40bine ayarlamıştım geçen sene kampanyadan, inanabiliyor musunuz? . Diğer otelleri de uyguna ayarlıyorum çünkü son dakika değil sezon açıldığı an pazarlık payımı da yaparak ayarlıyorum. Biz de parayı çuvalla kazanmıyoruz değil mi?
ayrıca kadın yazın demiş. Ben de yazdım. Belki bir gün gider.
Nasıl ucuza ayarlanıyor? Hangi sezonlardan hangi kampanyalardan faydalanıyorsunuz? Ben de önümüzdeki sene için erken rezervasyon yapmak istiyorum genel tüyolar verirseniz sevinirim.

Nasıl ucuza ayarlanıyor? Hangi sezonlardan hangi kampanyalardan faydalanıyorsunuz? Ben de önümüzdeki sene için erken rezervasyon yapmak istiyorum genel tüyolar verirseniz sevinirim.
Tabi. Mart gibi rezervasyonlar açılıyor ama ocaktan itibaren kontrol ediyorum muhakkak %50 indirimle açılan çok var. Bu sene 1 haftalık 3 çocuk 2 yetişkin liberty lykia yı 130bine ayarladım deluxe kısmi deniz manzaralı. Gayet uygun oraya göre.
Bi de land of lagends için ALL kullanıyorum inidirimleri çok oluyor hele bazı kartlara da indirim yapıyorlar. Yani erkenden sürekli kontrol edip yakalamak lazım. Ve sitesinden ayarlıyorum bir de ödeme yapmadan şansımı deneyip arayıp indirim istiyorum ehehehehe

Tabi. Mart gibi rezervasyonlar açılıyor ama ocaktan itibaren kontrol ediyorum muhakkak %50 indirimle açılan çok var. Bu sene 1 haftalık 3 çocuk 2 yetişkin liberty lykia yı 130bine ayarladım deluxe kısmi deniz manzaralı. Gayet uygun oraya göre.
Bi de land of lagends için ALL kullanıyorum inidirimleri çok oluyor hele bazı kartlara da indirim yapıyorlar. Yani erkenden sürekli kontrol edip yakalamak lazım. Ve sitesinden ayarlıyorum bir de ödeme yapmadan şansımı deneyip arayıp indirim istiyorum ehehehehe
Bu sene tatili gideceğimiz hafta ayarladık. Kasımda, martta ayarlayan bazı arkadaşların otelleri hala aynı fiyattı, hatta daha uygun olan da vardı. Balayında gittiğim otelin gecesi kışın 28 bindi, geçen hafta 20 bin. Ben erken rezervasyona olan inancımı yitirdim bu sene. Şöyle haberlere de denk geldim. Bazı oteller müşteri potansiyelini hep koruyor ama bu yıl çok var böyle. Az çok piyasadan haberdar olmak lazım. Öyle olursa senin taktikler çok işe yarar.

Eklentiler

• IMG_6390.webp
    IMG_6390.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 8
Bu sene tatili gideceğimiz hafta ayarladık. Kasımda, martta ayarlayan bazı arkadaşların otelleri hala aynı fiyattı, hatta daha uygun olan da vardı. Balayında gittiğim otelin gecesi kışın 28 bindi, geçen hafta 20 bin. Ben erken rezervasyona olan inancımı yitirdim bu sene. Şöyle haberlere de denk geldim. Bazı oteller müşteri potansiyelini hep koruyor ama bu yıl çok var böyle. Az çok piyasadan haberdar olmak lazım. Öyle olursa senin taktikler çok işe yarar.
İşte sürekli bakmak lazım. Bazen diyorum ya çok çok erken çok ucuza açılıyor.

Evet çocukla çok mümkün olmuyor tutturuyorlar. Ama Sapanca da iyi fikirmiş 👍
Yani size özel havuzla dilediğiniz gibi yapmak güzel oluyor. Birde tatil alanı tamamen restaurantların olduğu bir bölgede. Dışardan siparişe açık, gerektiğinde araçla heryere 10 dk mesafede olduğu için açıkçası güzeldi. İlla aqua istenirse zaten kalınan yer o tarz parklara da 5-10dk mesafede. Ben denizde yada otelde dilediğimce bikini vs giyemediğim için bungolow benim için çok rahattı

Back
X