Dövme AİLE dövmesi. Lütfen YARDIM!!

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

izmirin_birtanesi

Guru
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
295
23
318
36
Merhaba kızlaaar

Ben sol (el) bileğime ailemdekilerin baş harflerini yazıdrmak istiyordum (ALTB) yani imza gibi.. YA DA ense bölgesine kuşlar ve bunların içinde harfler. Ama şimdi başka fikirler de arıyorum. Aranızda tecrübeli birçok dövme sever var anladığım kadarıyla Yardımcı olur musunuz?

Yardımlarınızı bekliyorum
Şimdiden teşekkürler

umay tasvirir yaptırırdım...Türk mitolojisinde bereket tanrıçasıdır...ya da Ay ızıt olabilir güzelliğin sembolüdür...

B kimin adının baş harfi bilmiyorum ama eger seninse klavye tuşu gibi yaptırıp ALT + B gibi farklı bişey de yaptırabilirsin :):)

Ayni dövmeyi bende düsünüyordum uzun zamandir hatta gerceklesdiricem büyük ihtimalle. Cuma günü randevu almaya gidicem. Ben öyle cok süslü seyleri sevmiyorum yani anlami olmayan dövmelere karsiyim (cicek kelebek yildiz gibi mesela) bu tür dövmelerin sonunda pisman olma ihtimali buyuk bicok arkadasimdan biliyorum.. bu yuzden bende sol bilegime SYEOR altinada sonsuzluk isaretini yapdircam yani kesin kararim :) sadelikden yanayim yani ailemin bas harfleri hicbizaman pisman olucami zannetmiyorum bu yuzden :)

bende yaptırırsam küçük bir deniz atı yaptırmak istiyorum,
yavrusunu doğana kadar taşıyan tek erkek deniz atıymış:)

Merhaba kızlar uzun zamandır bakamadım buraya kusura bakmayın. Güzel fikirleriniz için teşekkür ederim

Şu an yine kararsız kaldım. Aslında Talb yaptıracaktım. Benimle birlikte 1 abimin baş harfi de T.. Ama şimdi büyükten küçüğe mi yaptırsam diyorum ve 2t'li yani Altbt

Tabi yazı şekline karar vermek çok zor Dövmeye karar vermek gerçekten çok zormuş..

Sizde bu arada yaptıranlar oldu mu? Evetse ne yaptırdınız

Sağlıcakla kalınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…