Doğum günü meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz kadınlar kendi doğum günümüze önem veriyor olabiliriz ama emin olun erkeklerin genelinin öyle ince, düşünülmüş kutlama beklentisi yok.
Adamın doğum günü ailesinin yanında denk gelmiş, hep beraber kutlasak mutlu olacağım demiş. Evet ayrıca bir kutlamaya da ihtiyaç duymuyor. Zorunuza giden kısmı sizinle başbaşa olmak istememesi ama kendi doğum günü onda böyle bir anlam taşımıyor. Sizin doğum gününüzde yaparsa bunu alınıp gücenirsiniz.
Evet zoruma giden kısmı tam olarak o ve sor bakalım planları yoksa sen ayarlarsın demesi. Yani ikinci plana koyulmak gibi. Ama çok iyi anladım gelen fikirler sayesinde. O gün sadece onun istediği şekilde organize edeceğim. Teşekkür ederim 🌹

eşinize nasıl bir doğum günü kutlaması istediğini sormuşsunuz. O da ailesiyle bir kutlama istediğini söylemiş. olay orada bitmiş bence. sormuşsunuz söylemiş işte. doğum günü onun. o nasıl istiyorsa öyle kutlanmalı bence. sonrasında surat falan da asılmamalı tabii ki
Aynen karar verdim zaten. Tam olarak istediğini yapacağım

Sizin doğum gününüzü veya evlilik yıldönümünüzü ailemle kutlayalım dememiş. Kendi doğumgünü. Adamın doğumgünü. Öz be öz kendisine ait olan bir gün. İstediği gibi mutlu olacağı gibi kutlasın. Eşisiniz annesi değil.
Annesi olmakla ne alakası var bunun? Hayır efendim böyle yapacağım demiyorum zaten. Yorum yaparken araya bir iki laf sokuşturalım diyorsunuz illa ki yani.

nasıl bir doğum günü isterdin diye sorduğumda hep beraber olalım yeter başka bir şey istemiyorum dedi.

Erkekler genelde bu doğum günü olayına hatta genel olarak özel gün yıldönümü olaylarına kadınlar kadar duygusal bakmıyor sırf kadınların gönlü olsun diye filan kutluyorlar. Bence abartmayın adam kutlama istemiyor illa yok istiyorsun istemek zorundasın diye darlamanın manası yok
Emin misiniz? "Hep beraber olalım yeter" diyen bir insan özel günleri umursamıyor gibi mi duruyor sizce ? Belki de sadece göstermelik, sosyal medyada yayınlanan kutlamalara benzer bir kutlama istemiyordur.

Talebi aileyle kutlamakmış yapacak birşey yok. Biz özel günlerde asla aileyle plan yapmıyoruz. 4 yıldır hiçbir doğum günümüzde aile karıştırmadık, kimsede niye bizsiz kutladınız demez. Gerekirse onlarla ayrı kutlarız

Birlikte ikinci doğum günü. Biri balayına denk geldi, diğerlerinde de başka yerlerdeydik. Abartmıyorum.
Şuna bile beğenmedim atacak kadar neyin kafasını yaşıyorsunuz siz? Gözümde canlanan tam olarak kara suratlı cadı süpürgeli bet yengeler. Ayyy vallahi değişiksiniz ya. Hepiniz en harika insanlarsınız okeyyyyyy

Tatil plani yaparken takvime bakmiyor musunuz?
Hem yildonumu hem dogum gunu iceren tarihlerde memlekete gidiyorsunuz
1 hafta ileri tarihte gitseniz iki gunde de basbasa olacaktiniz
Onun ailesine gittiginizde de gecmis dogum gununu kutlamak isterseler bi pasta alir yine kutlarlardi
Sizin ailenizde evlilik yildonumu onun ailesinde dogum gunu denk gelmezdi boylece

Talebi aileyle kutlamakmış yapacak birşey yok. Biz özel günlerde asla aileyle plan yapmıyoruz. 4 yıldır hiçbir doğum günümüzde aile karıştırmadık, kimsede niye bizsiz kutladınız demez. Gerekirse onlarla ayrı kutlarız
Herhalde burda da aile yapılarının farklı olması önemli olan konu. Mutluluklar dilerim size de 🌹🌹🌹

Emin misiniz? "Hep beraber olalım yeter" diyen bir insan özel günleri umursamıyor gibi mi duruyor sizce ? Belki de sadece göstermelik, sosyal medyada yayınlanan kutlamalara benzer bir kutlama istemiyordur.
Evet zaten o süreçte aileyle birlikte olacaklarmış plana göre. Burda benim söylediğimle çelişen ne onu anlayamadım

Tatil plani yaparken takvime bakmiyor musunuz?
Hem yildonumu hem dogum gunu iceren tarihlerde memlekete gidiyorsunuz
1 hafta ileri tarihte gitseniz iki gunde de basbasa olacaktiniz
Onun ailesine gittiginizde de gecmis dogum gununu kutlamak isterseler bi pasta alir yine kutlarlardi
Sizin ailenizde evlilik yildonumu onun ailesinde dogum gunu denk gelmezdi boylece
Başka türlü izin denk gelmiyor konuda bahsettiğim gibi eşim daha önce çıkalım dedi ama zaten onu bir anlık sinirle söyledi ve uymuyor ikimizin işine de maalesef ,😞

Kızlar selammmm. Derdini öpeyim demeden önce lütfen güzel güzel fikirler bekliyorum 😂

Yakın zamanda eşimin doğum günü var. Biz bu süreçte yıllık izinde olacağız ve doğum gününde de eşimin memleketinde olacağız. Benim onu yemeğe götürme planlarım vardı aslında, hediyesini de şimdiden hazırladım ama geçenlerde sohbet ederken nasıl bir doğum günü isterdin diye sorduğumda hep beraber olalım yeter başka bir şey istemiyorum dedi. Nasıl yani özel bir şey istemez misin dedim, hayır gerek yok hep beraber daha mutlu olucam dedi. Yani kısa süren bir gerilim yaşadık özel bir şey istemez misin dedim ve o da onu yanlış anladığımı söyledi. Ardından ikimiz için özel bir şey planlamak istediğimi söyledim,tamam bizimkilere sorarsın planları yoksa sen hazırlarsın o gün dedi. Ya da daha önceki veya sonraki günlerde yap dedi. Ay ben buna çok kızdım. Eşe sorulması gerekmez mi kızlar? Sonra neden yanlış olduğunu anlamadığını söyledi, ben de açıkladım ve hak verdi. Hak verse de o an benim içim soğumadı. Gerek yok hep beraber kutlarız madem dedim. Sonra sinirlendi, tamam izini daha erkene alıyorum doğum günümde burda oluruz dedi. Tabii ki öyle bir şey olmadı, yine o tarihte orada olacağız.

Şimdi bu kadar konuşmanın üstüne ben gidip doğum günümü tam o gün mü kutlasak, yoksa lanet olsun sen hak etmiyorsun diyerek hiç mi kutlamasam, ya da tam olarak başta dediği ailesiyle bir organizasyon yapıp daha sonrasında ona surat mı assam. Ya da farklı bir fikir? Bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz?

AY NE DEĞİŞİK BAKIŞ AÇILARI BUNLAR EŞİMİN ANNESİ OLMAMDAN TUT DA BENCİL BİR İNSAN OLDUĞUM, AİLESİNİN BENDEN İCAZET ALMASINA KADAR GELDİ 😂😂😂 TAMAM KIZLAR AY AHHAHAHAHA
Adama nasıl istersin demişsiniz o da söylemiş. Siz bunu beğenmemissiniz..sizinki bencillik bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X