Aile Engeli.

Bunları ben de düşündüm canım, ama insan çok sevince bunlar aşılır gibi geliyor. Bana değer verdiğini, mutluluğumu istediğini biliyorum bu adamın. bundan şüphem olmadığı için gerçekten çok istiyorum kavuşmayı. Bilsem ki rahat davranıyor, umursamıyor, rahatını bozmuyor; ben de hak verebilirdim babama..

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canımm. :)

Sen kendinden eminsen aşılamayacak engel yoktur canım benim.. İsteyin yeter ki.. Babanda kabul edecektir zamanla.. Eve zincirleyip, istemediğin bi adama zorla verecek değiller ya..
Herşey gönlünüze göre olsun canım benim.
Düğününüze çağırırsınız artık.:32:

Evet, bu işler kesinlikle nasip kısmet işi; ama benim babam herşeyi işine geldiği gibi yorumlayan biri olduğu için sırf ben kendim istiyorum diye bile karşı çıkmak isteyebilir.
Babam ne yazık ki maddiyata önem veren biri. Onun durumu babama göre baya düşük kalıyor. Öncelikle bunu sıkıntı edecektir, daha sonra da onun lise mezunu oluşunu...
Annemi dinleyeceğini pek sanmıyorum. Çünkü babam dediğim dediktir. .

O kadar katı babam ne yazık ki. Bu inadı nasıl kırabileceğimi hiç bilmiyorum...

Yarının ne getireceği belli olmaz dediğin gibi, belki babam ikimizi de şaşırtır. Yani öyle umuyoruz. :)

Yanlış; ama kine göre neye göre yanlış. İşte bu da tartışılır. Babamın yanlışları benim doğrularım olabilir, çünkü babamla çok farklıyız. Önceliklerimiz farklı. Babam aşırı gelenekci, kalkıp ona şunu seviyorum, evlenmek istiyorum desem inat olsun diye bile hayır diyebilir... Dediğin doğru, bazen aileyi karşımıza almak zorunda kalabiliriz ama yine de kavga gürültüyle evlenmektense gelinlikle çıkmak isterdim evimden...

aynı durum bnde de var .. hatta sırf o kavga gürültüden korktuğum için ayrılığı denedım ondan uzaklaştım , sevdiğimi sorgular oldum .. babam senın babanın aynısı hatta bıraz daha fazlası dıyebilirm nasipmiş kısmetmş hiç bunları değerlendireceğini de sanmıyorum . benm sevgilim de lise mezunu babamın nazarında adam bile değil :(( maddiyatta önemli.. maddi olarak bıraz daha iyi bı duruma gelince söylemeyı düşünüyrm babama.. en azından belkı o gözünü boyar." ben onu sevıyorum" dan öte ona hitap etcek somut şeyler bulmak lazım ..
annemın bizde de bı fonkısyonu olmayacak .. Allah hayırlı olanı doğru olanı yaşatsın inş.

Sen kendinden eminsen aşılamayacak engel yoktur canım benim.. İsteyin yeter ki.. Babanda kabul edecektir zamanla.. Eve zincirleyip, istemediğin bi adama zorla verecek değiller ya..
Herşey gönlünüze göre olsun canım benim.
Düğününüze çağırırsınız artık.:32:

Eminim, ve çok istiyorum sahiden de. Tek dileğim, o gün gelip çattığında babamın dilinin bağlanması. :) Canım benim, sen bize bol dua et, şu iş olsun da; düğünüme çağırırım tabii. :)

aynı durum bnde de var .. hatta sırf o kavga gürültüden korktuğum için ayrılığı denedım ondan uzaklaştım , sevdiğimi sorgular oldum .. babam senın babanın aynısı hatta bıraz daha fazlası dıyebilirm nasipmiş kısmetmş hiç bunları değerlendireceğini de sanmıyorum . benm sevgilim de lise mezunu babamın nazarında adam bile değil :(( maddiyatta önemli.. maddi olarak bıraz daha iyi bı duruma gelince söylemeyı düşünüyrm babama.. en azından belkı o gözünü boyar." ben onu sevıyorum" dan öte ona hitap etcek somut şeyler bulmak lazım ..
annemın bizde de bı fonkısyonu olmayacak .. Allah hayırlı olanı doğru olanı yaşatsın inş.
Ah ah.. Seni çok iyi anlıyorum, aynı durumlarımız nerdeyse. Dediğin gibi, Rabbim hayırlı olanı yaşatsın, amin..

ikna ederim...
sevdiğimden ve sevildiğimden eminsem bana hiç birşey engel olamaz...
ben başta karşı çıkan, bu iş olmaz diyenlerin sonra damatlarının önünde eğildiğini, onu yere göğe sığdıramadıklarını gördüm...
başta çok istedikleri ve onay verdikleri adama da sen adam değilmişsin dediklerini...
sizde başlar, sizde biter kısaca...

işin kötüsü benım babamla konuşulmaz da .. evde sadece onun sözü gecmeli.. bu konuda bır de önyargısı var çnkü erkek kardeşim babamın onay vermediği biriyle niaşnlandı , sonra kendı kakarıyla nişanı attı ama sonuç babam "bak ben haklıydım "dedi .. bende aynını yaşamak istemıyorum .. ve bu durum o kadar cok yıpratıyor ki hem ilişkiyi hem senı .. Allah yardımcın olsun ..

işin kötüsü benım babamla konuşulmaz da .. evde sadece onun sözü gecmeli.. bu konuda bır de önyargısı var çnkü erkek kardeşim babamın onay vermediği biriyle niaşnlandı , sonra kendı kakarıyla nişanı attı ama sonuç babam "bak ben haklıydım "dedi .. bende aynını yaşamak istemıyorum .. ve bu durum o kadar cok yıpratıyor ki hem ilişkiyi hem senı .. Allah yardımcın olsun ..

Eminim, ve çok istiyorum sahiden de. Tek dileğim, o gün gelip çattığında babamın dilinin bağlanması. :) Canım benim, sen bize bol dua et, şu iş olsun da; düğünüme çağırırım tabii. :)

Tamam o zaman hakkınızda hayırlısı olsun. Kavuşrsun tez vakitte inşallah canımm:34:

Baban babam mı acaba? Bu kadar olur...
Aynı durumla karşı karşıyayım.
1,5 senedir babamın keyfinin gelmesini bekliyoruz.
Kati surette kabul etmiyor evlenmemi... Hem de seninle aynı şekilde beni o insana daha görmeden tanımadan layık görmediği için...

Bunları ben de düşündüm canım, ama insan çok sevince bunlar aşılır gibi geliyor. Bana değer verdiğini, mutluluğumu istediğini biliyorum bu adamın. bundan şüphem olmadığı için gerçekten çok istiyorum kavuşmayı. Bilsem ki rahat davranıyor, umursamıyor, rahatını bozmuyor; ben de hak verebilirdim babama..

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canımm. :)

insan çok sevip aşık olarak bir karar verirse büyük bir yanılga içine düşer bunu sakın unutma...ben bu durumu yıllar
önce yaşadım,ailemin onay vermeyeceği biriyle birlikteydim. o zaman o kadar kararlıydım ki her şekilde ikna ettirebilirdim terkedilmeseydim...ama sonra ayrı dünyaların insanı olup çıktık...ben demiyorum ki o yanlış insandır...sadece o işaretlediğim kısım
düşündürdü beni..bu gibi bir durumda karşındakinden çok ama çok emin olman gerekiyor..tamamiyle içine sinmesi lazım mantıken de..

Sanki bu konuyu ben açmışım gibi, seni öyle iyi anlıyorum ki..
inşaallah her sey gonlumuzce olur..

Back
X