Aile eski eş problemi

Hayatadair77363

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
155
40
48
27
Kızlar 3 yıl sonra merhabalar konularda bahsettiğim kişiden 3 ay önce boşandım sonunda ama maalesef bitmedi sorunlar boşandıktan sonra ailemin yanına geldim orda da huzur vermedi sürekli beni takip etti rahatsız etti yok seviyorum yok pişmanım yaptıklarımdan dolayı ölüyorum sensiz gibi konuşmalar sürekli ailemi arıyor barıştın diye en sonunda uzaklaştırma aldım alsam ne nafile benden habersiz annemgille sürekli konuşuyormuş barışmak istediğini en sonunda annem dedi ki şans ver bir kere daha ne olacak zaten evli değilsiniz istemezsen ayrılırsın dedi inandım ona ve şans verdim barıştım ama 15 gün sürmedi aynı hiç değişmemiş en ufak tartışmada hakaretler küfürler beni aşşalaması ve dayanamadım çıktım tekrar annemgile geldim burda da dayanamıyorum artık babam sanki istemiyormuş gibi davranıyor her hareketime kızıyor dışarı çıksam çıktın diye kızıyorlar evde dursam evde yatıp duruyorsun diyor işe gireyim diyorum girme diyorlar şimdi de gir dedi babam ama orda da rahat vermiyorlar 50 defa arıyorlar nerdesin eve gel çıktın mı biryere gitme sürekli bir baskı baskı 25 yaşına geldim artık ayrı ev tutayım diyorum olmaz diyorlar zaten eski eşim takipte en ufak birşeyimi hatamı bulmaya çalışıyor Dışarda bir yerde görse hemen ailemi arıyor kızınız burda geziyor diye bu şekilde yaşayamıyorum artık hayattan o kadar bunaldım ki köye gitmeyi düşünüyorum artık orda yaşayayım kimseyi istemiyorum sizce ne yapmalıyım ?

Yatılı bakıcı işine bakın sağlam Guvenılır şirketlerden farklı sehırde . Gidin ve yerinizi söylemeyin . Hızlı para biriktirir istediğiniz şehirde yenı bi düzen kurarsınız hem maaşları yüksek hem kira fatura düzen kurma derdiniz olmaz hemen ilk zaman . Eğer işi seversenız de o şekilde devam edersiniz

Aileniz sizi istemıyor o adamla iletişimi kesmiyor

ama ailem merak eder diye korkuyorum bilmiyorum hiç ayrılmadım onların yanında ya başıma bir iş gelirse

Bana da mantıklı geldi gerçekten maaşları da iyi ve kalma etme derdin de yok haftada 2 gün veya 1 gün izin ailenize gitmeden haber verin arada görüşmeye gelirsiniz

ama ailem merak eder diye korkuyorum bilmiyorum hiç ayrılmadım onların yanında ya başıma bir iş gelirse
Aileniz sizi merak etseydi o herifin yanına göndermezdi . Sizin için korkardı geri geldiğinizde de surat sallamazlardı . Üstünüzde baskı kuruyorlar sebeb ne eski damat arıyor ? Cidden bu aile yanında başınıza iş gelmeyecegıne mi inanıyorsunuz sizi ateşe salıyorlar .

Ayrıca kocaman kadınsınız yahu . aramayın sormayın demedim ki yerinizi bildirmeyin dedim . Eski eşinize söylerler bi kadın cinayeti daha yaşanmasın . Mılyonlarca kadın çalışan var siz doğru yolda yürüyünde başınıza iş gelmez Allah ın izniyle . Başınıza işi aileniz getirecek gibi duruyor şöyle bakınca

Şehir değiştir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…