- 12 Kasım 2020
- 155
- 40
- 48
- 27
- Konu Sahibi Hayatadair77363
Kızlar 3 yıl sonra merhabalar konularda bahsettiğim kişiden 3 ay önce boşandım sonunda ama maalesef bitmedi sorunlar boşandıktan sonra ailemin yanına geldim orda da huzur vermedi sürekli beni takip etti rahatsız etti yok seviyorum yok pişmanım yaptıklarımdan dolayı ölüyorum sensiz gibi konuşmalar sürekli ailemi arıyor barıştın diye en sonunda uzaklaştırma aldım alsam ne nafile benden habersiz annemgille sürekli konuşuyormuş barışmak istediğini en sonunda annem dedi ki şans ver bir kere daha ne olacak zaten evli değilsiniz istemezsen ayrılırsın dedi inandım ona ve şans verdim barıştım ama 15 gün sürmedi aynı hiç değişmemiş en ufak tartışmada hakaretler küfürler beni aşşalaması ve dayanamadım çıktım tekrar annemgile geldim burda da dayanamıyorum artık babam sanki istemiyormuş gibi davranıyor her hareketime kızıyor dışarı çıksam çıktın diye kızıyorlar evde dursam evde yatıp duruyorsun diyor işe gireyim diyorum girme diyorlar şimdi de gir dedi babam ama orda da rahat vermiyorlar 50 defa arıyorlar nerdesin eve gel çıktın mı biryere gitme sürekli bir baskı baskı 25 yaşına geldim artık ayrı ev tutayım diyorum olmaz diyorlar zaten eski eşim takipte en ufak birşeyimi hatamı bulmaya çalışıyor Dışarda bir yerde görse hemen ailemi arıyor kızınız burda geziyor diye bu şekilde yaşayamıyorum artık hayattan o kadar bunaldım ki köye gitmeyi düşünüyorum artık orda yaşayayım kimseyi istemiyorum sizce ne yapmalıyım ?