• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile evlerinde kalmak istemeyen eş?

bizim nikah sonrası kayınpederim ailelerimiz için düğün yemeği ayarlamıştı. illa dedi ki bize de gelin. eşim yok olmaz biz eve gidiyoruz dedi damatsız gelinsiz yemek yenildi, biz de direkt eve geçtik 15 cmlik topuklu ayakkabı beni mahvetmişti eşimden allah razı olsun o gün için. takıldık o gün yemek söyledik vs.

kimse de bir şey demedi ahahahahaha
Erkek derse bizim millet laf etmez. Eğer siz hayır ben otele gitmek istiyorum deseydiniz laf söz olurdu. Nesilden nesile anlatılırdı hatta bu olay. Erkekler damat olarak da şanslı erkek evlat olarak da.

Yakın zamanda nikahımız var ve biz eş durumu yapmak için nikahımızı biraz erken yapıyoruz henüz evimiz falan yok biraz bekleyeceğiz. Balayı vs geçtikten sonra ailelerimiz ikimizinde farklı şehirlerde. Ve ben sohbet ederken ona artık evleneceğimize göre iki şehire de ziyarete gittiğimize göre ve evli olduğumuza göre ailelerimizin evinde kalacağız dedim. Nişanlımda rahat edemeyeceğini söyledi ve bu konuda çok ısrardı otelde kalırız ne olacak diyor. Bende o zaman sizinkilerde de ben kalmam dedim blöf olsun diye tamam orda da otelde kalırız dedi yani gayet ciddi. Çok ayıp olmaz mı sizce de ya bilmiyorum ben şaşırdım aileimizin evleri varken otelde kalmak garip değil mi? Ben mi yanlış düşünüyorum aileme sormak istemedim belki yanlış anlarlar ama yol yordam nedir siz ne diyorsunuz?
Garip olan sizin düşünceniz bence evli çift neden ailesinin evinde kalsın ki. Kocamla bunca zamandır bir kere bile ne kendi ailemde ne de onun ailesinde kaldık. İnsan rahat edemez herşeyden önce ayrıca evli bir çiftin özellikle de yeni evliyse ne işi var aile evinde. Otelde kalıcak durum olmasa anlarım belki mecburiyet doğsa ama mis gibi otel işte kalın keyfinize bakın. Eşiniz düşünceli bir insan belliki size biraz rahat batmış diye yorumladım. Ayrıca başbaşa vakit geçirmek varken ailesinin yanında iki büklüm kardeş gibi niye oturasınız

Abin evlenirken balayına gitmedi. İnsanlar balayı konseptine alışık değil laf söz olur diye. Dört yıl sonra ben evlendim ve gittim gayet tatile. Kimse de garipsemedi. Çevrede ilk giden ben olmama ragmen. Çok kim ne dere odaklanmak lazım. Adam rahat edemiyorsa edemiyordur. Yani. Tüm gün ailenizle vakit geçireceksiniz zaten otelde uyumaya kim ne desin. Hatta ilerde aile içinde esprisi falan döner. Böyle seylerde saygı duymak çok kasmamak lazım.

Yakın zamanda nikahımız var ve biz eş durumu yapmak için nikahımızı biraz erken yapıyoruz henüz evimiz falan yok biraz bekleyeceğiz. Balayı vs geçtikten sonra ailelerimiz ikimizinde farklı şehirlerde. Ve ben sohbet ederken ona artık evleneceğimize göre iki şehire de ziyarete gittiğimize göre ve evli olduğumuza göre ailelerimizin evinde kalacağız dedim. Nişanlımda rahat edemeyeceğini söyledi ve bu konuda çok ısrardı otelde kalırız ne olacak diyor. Bende o zaman sizinkilerde de ben kalmam dedim blöf olsun diye tamam orda da otelde kalırız dedi yani gayet ciddi. Çok ayıp olmaz mı sizce de ya bilmiyorum ben şaşırdım aileimizin evleri varken otelde kalmak garip değil mi? Ben mi yanlış düşünüyorum aileme sormak istemedim belki yanlış anlarlar ama yol yordam nedir siz ne diyorsunuz?
Kız ne dıyosun
Kaşınma, adama tamam deeee

Erkek derse bizim millet laf etmez. Eğer siz hayır ben otele gitmek istiyorum deseydiniz laf söz olurdu. Nesilden nesile anlatılırdı hatta bu olay. Erkekler damat olarak da şanslı erkek evlat olarak da.
bana kimse pek bir şey diyemez ailede. despotum bu konularda. erkek kardeşim de öyledir.

Yatılı misafir hiç sevmem, kendim de gitmem. Eşiniz mis gibi otelde kalalım demiş, ne var bunda? Artık kimse kimsenin evinde kalmıyor zaten, yeni evli insanların devamlı aile evinde olması da hiç doğru değil bence

Amaaan abartmayın
Mis gibi otelde kalın
Çığlık çığlığa sevişin
Rahat rahat duşa girin

Benim eşim bırakın aile kendi arkadaşlarında bile kalmaz. Kibarca anlatın durumu ailenize. Acikcasi bende sevmiyorum aile yani ilk zamanlar degil ama sonra kendi evini benimseyince aile evi de yabanci geliyor insana. Otel en güzeli.

Back
X