Tabiki silmeyin. Bakmayin kaldirin isterseniz ama silmeyin atmayınSlm kızlar yakın zamanda boşanacağım 2 çocuğum var şu an avukatım dava işleri ile uğraşıyor.telefonuma bildirimler geliyor geçmiş zamanlara ait bir sürü fotoğraf benim zorumla çekilen çoğunluğusiz telefondaki, evde albümdeki aile fotoğraflarını ne yaptınız çocuklarin olduğu hepsini temizlediniz mi yoksa bıraktınız mı çocuklarimlayım diye hangisi doğru olan
Ben çok ağlıyordum gördükçe çoğu zaman. Hepsini sildim. Telefonu değiştirdim. Çocuklarımın bile olsa o zamanlar bana hep acı şeyleri hatırlatıyordu. Ben yeni bi sayfa açtım. Çocuklarım ile yeni anılar biriktiriyorum.Slm kızlar yakın zamanda boşanacağım 2 çocuğum var şu an avukatım dava işleri ile uğraşıyor.telefonuma bildirimler geliyor geçmiş zamanlara ait bir sürü fotoğraf benim zorumla çekilen çoğunluğusiz telefondaki, evde albümdeki aile fotoğraflarını ne yaptınız çocuklarin olduğu hepsini temizlediniz mi yoksa bıraktınız mı çocuklarimlayım diye hangisi doğru olan
Benim amcam seneler önce bosandi akıllı telefonlar yoktu basılı fotoğraflar vardı biz o kadının olduğu yerleri kestik eğer ortadaysa suratını karalamistikSlm kızlar yakın zamanda boşanacağım 2 çocuğum var şu an avukatım dava işleri ile uğraşıyor.telefonuma bildirimler geliyor geçmiş zamanlara ait bir sürü fotoğraf benim zorumla çekilen çoğunluğusiz telefondaki, evde albümdeki aile fotoğraflarını ne yaptınız çocuklarin olduğu hepsini temizlediniz mi yoksa bıraktınız mı çocuklarimlayım diye hangisi doğru olan
Çocuklarla olan aile fotolarını sildiniz miHerşeyi sildim. Sadece düğün fotoğraflarını sakladım. O da sığınağa. Belki çocuklar ister lazım olur diye. Neyse 2 yıl olmak üzere boşanmam. Onları da saklamamın mantıksız olduğunu düşünüyorum şu an.
Çocuklar ister mi büyüyünce eski fotoğraflara bakmak acabaHerşeyi sildim. Sadece düğün fotoğraflarını sakladım. O da sığınağa. Belki çocuklar ister lazım olur diye. Neyse 2 yıl olmak üzere boşanmam. Onları da saklamamın mantıksız olduğunu düşünüyorum şu an.
Mutluyken ve üzgünken karar vermeyin .Şuan duygularınızla hareket ederseniz pişman olma ihtimaliniz yüksek .Slm kızlar yakın zamanda boşanacağım 2 çocuğum var şu an avukatım dava işleri ile uğraşıyor.telefonuma bildirimler geliyor geçmiş zamanlara ait bir sürü fotoğraf benim zorumla çekilen çoğunluğusiz telefondaki, evde albümdeki aile fotoğraflarını ne yaptınız çocuklarin olduğu hepsini temizlediniz mi yoksa bıraktınız mı çocuklarimlayım diye hangisi doğru olan
Bende sildim suanki neslin bizim gibi albüme bakacak kadar eglenecegini dusinmuyorim eglence anlari degisti .bir iki düğün resmini sakladim ilerde ölümlü dünya olur vs vs diye babasinin yüzünü bilsinHerşeyi sildim. Sadece düğün fotoğraflarını sakladım. O da sığınağa. Belki çocuklar ister lazım olur diye. Neyse 2 yıl olmak üzere boşanmam. Onları da saklamamın mantıksız olduğunu düşünüyorum şu an.
Bir de şu var. Gerçekten anlaşamıyoruz arkadaş kalıp çocuklarımızı büyütelim diyen insanlarla, çoluk çocuğunu hiçe sayanların anne babalığı farklı. Biz de durum 2. Gibi. Eee öyle birinin babalığını övüp fotoğraflarla yadetmek ne derece mantıklı?? Bu böyle olan anneler içinde geçerli yani.Bende sildim suanki neslin bizim gibi albüme bakacak kadar eglenecegini dusinmuyorim eglence anlari degisti .bir iki düğün resmini sakladim ilerde ölümlü dünya olur vs vs diye babasinin yüzünü bilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?