Aile geçmişinde kanser ve takıntılarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bırıncı derece aannen meme kanserı ıse sureklı olarak goguslerını kontrol ettır ve yılda bır kez doktora gıt rahım ıcınde 6 ayda bır smear yaptır

Kızlar yine sizler varsınız şükür de derlesebiliyorum. Başlıktan da anladığınız üzere ailemde malesef kanserden genç kayıplar oldu. Annem 54 yaşında meme kanseri ve ananem yine o yaşlarda rahim kanseri. İkisi de kadın hastalıkları olduğu için benim takilmam doğal değilmi. Şimdi herkesten kontrollerini yaptir vs yorumu gelecek biliyorum. O konuda sıkıntı yok. Farkındayım ve aksatmiyorum. Benim merak ettiğim böyle iki kuşak kadın hastalıkları kanseri olup 3. kuşakta olmayan bir örnek varmı? tanıdığınız bildiginiz bir örnek bile rahatlatacak beni. Yoksa kesin gözüyle bakıyor insan :KK43:
gerçek örnek rahatlatır şimdi beni.
Teşekkür ederim şimdiden.
Ailemde tam 6 tane kanser hastasi var nerdeyse eceliyle olen yok her hafta biri icin kemoteraoiler ameliyatlar icin hastanelerdeyiz. Hep soyle dusunuyorum. Evet muhtemelen bendede kesin olacak. Ama hic ayilip bayilmiyorum. Cikarsada genetik zaten yapilicak sey tedavi. Sonuc gorursek ne ala gormesek oda Allahtan. Bunu kendime eziyet etmiyorum. Yani kesin gelicek biegun ama ne zman gelir hic bilmiyorum.

Ailemde tam 6 tane kanser hastasi var nerdeyse eceliyle olen yok her hafta biri icin kemoteraoiler ameliyatlar icin hastanelerdeyiz. Hep soyle dusunuyorum. Evet muhtemelen bendede kesin olacak. Ama hic ayilip bayilmiyorum. Cikarsada genetik zaten yapilicak sey tedavi. Sonuc gorursek ne ala gormesek oda Allahtan. Bunu kendime eziyet etmiyorum. Yani kesin gelicek biegun ama ne zman gelir hic bilmiyorum.
Sen benden de karamsarsın yani. Kanser olmama ihtimalin yok diyorsun :KK12:

Sen benden de karamsarsın yani. Kanser olmama ihtimalin yok diyorsun :KK12:
Ama kendimi yiyip bitirmiyorum.hani diyorumk kesin olacagim ama o gunu beklemiyorum. Belki yarinda olurum belki 20 yil sonra. Allahtan geliyo boynumuz kildan ince. Cok ameliyatlar cok kazalar gecirdim yinede cok agrili sancili gecmedi.

Ama kendimi yiyip bitirmiyorum.hani diyorumk kesin olacagim ama o gunu beklemiyorum. Belki yarinda olurum belki 20 yil sonra. Allahtan geliyo boynumuz kildan ince. Cok ameliyatlar cok kazalar gecirdim yinede cok agrili sancili gecmedi.
Belkide sonumuz bambaşka bişeyden olur. Hiç hesapta olmayan. Kaderi bilemeyiz. Insanlar gelecek programı yaparken kader gülermiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X