Aile Hekimi Gebelik Testi

myirem

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
51
53
8
Yarın için aile hekiminden randevu aldım ama gebelik testi yapıp yapmadığından da emin olamadım Bilgisi olan var mı kızlar gebelik testi yapılıyor mu ücret talep ediyorlar mı randevu almadan da yaptırabilir miydim boşuna mı aldım randevuyu? Kafamda deli sorular:KK14:

Eline plastik bir bardak veriyorlar.. içine idrar yapıyorsun; sonra bardagi hemsireye götürüp hep beraber daldiriyorsunuz idrar da gebelik testini.. Oturup sonuç bekliyorsunuz 5 dk.. :-)
başıma böyle bir olay gelmişti.. geyik olsun diye yapmıştım bende..
bhcg testi hastanelerde yapılıyormuş.. sizin oralarda nasıldır bilemem..
bekledigin sonucu alman dileği ile..

Artık sağlık ocakları kanda gebelik testi de yapıyor 11 e kadar falan kan alıyorlar öğleden sonra sonuç çıkıyor hiçbir ücret talep etmiyor lar. Özel de 40-70 arası değişiyor beta HCG

Eline plastik bir bardak veriyorlar.. içine idrar yapıyorsun; sonra bardagi hemsireye götürüp hep beraber daldiriyorsunuz idrar da gebelik testini.. Oturup sonuç bekliyorsunuz 5 dk.. :-)
başıma böyle bir olay gelmişti.. geyik olsun diye yapmıştım bende..
bhcg testi hastanelerde yapılıyormuş.. sizin oralarda nasıldır bilemem..
bekledigin sonucu alman dileği ile..

Onu ben ev konforunda da yaparım bea :rolleyes:

Artık sağlık ocakları kanda gebelik testi de yapıyor 11 e kadar falan kan alıyorlar öğleden sonra sonuç çıkıyor hiçbir ücret talep etmiyor lar. Özel de 40-70 arası değişiyor beta HCG

Anam benim randevu 13,20 de yaaa :mad:
Acaba erken gitsem randevusuz bakarlar mı ki bana :110:

Tamam canım benim çok teşekkür ederim bu bilgi için resmen yarınımı kurtardın:KK15: iyi ki varsınız kadınlar kulübü kadınlarıEn Büyük KK:nazar::nazar::nazar:

Anaa bak ne güzel sağlık ocaklari çağ atlamış.. kanda da bakıyor muş artık.. neyse yarın bilgilendirme niteliğinde bir cevap yazarsın artık konuya :-)

bugün gittim sabahtan doktora randevum öğleden sonraydı ama 11e kadar kan alıyorlar deyince gözüm korktu açıkcası gittim bomboştu zaten hemen göründüm doktora çok güleryüzlüydü hatta tüm tetkiklerini burda yapalım eğer hamileysen dedi yine özele gitmek istersen sonuçlarınla gidersin dedi masraf olmaz gerçi hepsi yapılmıyor burada ama konuşuruz o zaman yine dedi birde hormonlarıma da bakacakmış hazır kan alınmışken diğer değerlerini de görelim bir dedi yarın öğleden sonra alacağım sonuçları dua edin ne olur nasıl geçecek zaman inanın bilemiyorum biraz karışık yazmışım ama umarım anlışılırdır :KK24:

bugün gittim sabahtan doktora randevum öğleden sonraydı ama 11e kadar kan alıyorlar deyince gözüm korktu açıkcası gittim bomboştu zaten hemen göründüm doktora çok güleryüzlüydü hatta tüm tetkiklerini burda yapalım eğer hamileysen dedi yine özele gitmek istersen sonuçlarınla gidersin dedi masraf olmaz gerçi hepsi yapılmıyor burada ama konuşuruz o zaman yine dedi birde hormonlarıma da bakacakmış hazır kan alınmışken diğer değerlerini de görelim bir dedi yarın öğleden sonra alacağım sonuçları dua edin ne olur nasıl geçecek zaman inanın bilemiyorum biraz karışık yazmışım ama umarım anlışılırdır :KK24:

Ne güzel.. hakkında hayırlısı olsun.. ilk önce sağlık.. inşallah diledigin gönlünden geçen duan kabul olur..
Ama olmazsa da sakın üzülme.. her güzel anın hayırlı bir vakti vardır.. devam edersin umutla dua etmeye..

Ne güzel.. hakkında hayırlısı olsun.. ilk önce sağlık.. inşallah diledigin gönlünden geçen duan kabul olur..
Ama olmazsa da sakın üzülme.. her güzel anın hayırlı bir vakti vardır.. devam edersin umutla dua etmeye..

Teşekkür ederim canım benim üzülmem dersem de inanma sen bana yine de üzülürüm elbette bu kadar umutlanmışken ama bilirim ki her şerde vardır bir hayır.... vaktimi beklemeye devam ederim ne yapalım :KK23:

ayy cok heyecanlıyım hala sonuçlanmadı hormon sonuçları açıklandı ama gebelikle ilgili hicbişey yazmıyor yoksa kayıp mı ettiler benim kanımı :KK17:

Hekim bhcg sonucunu soylemedi mi?? Tahlil sonucu kağıdını da mi vermediler?? Ordan baksana şaşkın :)

Hekim bhcg sonucunu soylemedi mi?? Tahlil sonucu kağıdını da mi vermediler?? Ordan baksana şaşkın :)

hekime yarın sabah görüncek bu şaşkın :KK49: tahlil sonuçlarına internetten baktım bhcg yok tüm kan değerleri var bakalım doktor ne diyecek :KK51:

Tahmin ettiğim gibi gebelik testimi kaybetmişler:KK34: sonuç çıkmadı bende o sinirle gittim özele yaptırdım sonuç 16.85 çıktı hamile miyim değil miyim şimdi ya kafam çok karıştı:KK42:

Hadi hayırlı olsun hamilesin bebisim :-)
İnşallah sağlıcakla tutunur yavrun da, değerlerin katbekat artar.. gözün aydın..

Aayyy inşallah tatlım yaa bu sözleri duymak bile hayal gibi inşaallah sonu da gelir hayırlısıyla yaaa çok mutluyum çoookkkkk:rolleyes:

Back
X