Gebeliğe Hazırlık Aİle hekimi kafamı karıştırdı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

whereverimayroam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
20
13
3
32
Merhaba ben Pazartesi günü kan vermiştim. Betahcg değeri 8.5 çıktı. Dün test yaptım pozitifti yine. Bu sabah aile hekimine gittim. Bana son adet günümü sordu bende 20 şubat dedim o zaman çok kötü dedi. Anlattım testte pozitif gördüğümü normalde bugün adet olmam gerekliydi dedim ha o zaman 2 haftalık dedi. Şimdi internetten bakıyorum 4 haftalık hesaplıyor hangisi doğrusu ?

Merhaba ben Pazartesi günü kan vermiştim. Betahcg değeri 8.5 çıktı. Dün test yaptım pozitifti yine. Bu sabah aile hekimine gittim. Bana son adet günümü sordu bende 20 şubat dedim o zaman çok kötü dedi. Anlattım testte pozitif gördüğümü normalde bugün adet olmam gerekliydi dedim ha o zaman 2 haftalık dedi. Şimdi internetten bakıyorum 4 haftalık hesaplıyor hangisi doğrusu ?
Gebelik haftası Son adet tarihiniz ie göre hesaplanır.. Yani iki haftalık falan değil..4,5 haftalık bebeğiniz.. Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..

Önemli olan kan artış takibi canım sen kendini hiç birseye inandırma kaderde varsa o olur. Iki günde bir kan ver artış varsa sağlıkla gelir insallah

Son adet tarihi 20 Şubat'sa bana beta değeri düşük gİbi geldi .bu arada gebelik son adete göre hesaplanıyor..geç döllenme varsa tabi yükselir değer inşallah geç döllenme yaşayıp değerleri sonradan yukelen kişiler var burda okudum..takibini yaptırın.hayirlisi olur insallah

20 Şubat ise 4+5 sin şuanda tebrikler.. ama bir kadın doğuma görünmenizde fayda var. Takviye önerileri olabilir. Durumu en iyi onlar değerlendirir. 4+5 için 8,5 pek iyi bir değer değil. Progestan kullanmalısınız

Gebelik haftası Son adet tarihiniz ie göre hesaplanır.. Yani iki haftalık falan değil..4,5 haftalık bebeğiniz.. Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..
Benimde 2 gün önce 39.5 çıktı kaç haftalık 3 haftalık mı yani 5-50 arası 2 haftalık diyor ya nette bilemedim bende

Back
X