• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile hekimliğinden aradılar ve...

Bugün babamı aile hekimliğinden arıyoruz demişler kızınız bekar olduğu için 21 24 yaş arasına kadar arayacağız adet günlerini öğreneceğiz evlilik dışı hamilelikler kürtajlar çok oluyor demişler. Babam kızıp kapatmış annemi aramışlar şok olduk böyle birşey var mı hayretler içindeyiz aile hekimimize mesaj attım hemen cevap vermesini bekliyorum.

24 den sonra evlilik dışı hamile kalmanıza izin veriyor zaar aile hekimliği🤔
Hiç böyle saçma şey duymadım.

Beni annemlerin aile hekimliginden aramislardi oradan kaydimi aldırdıktan iki sene sonra falan. Doktor benim eski aile.hekimim olunca annemin numarasini vermistim ama hic öyle özel sorular sormamisti.
23 senelik böbrek hastasiyim. 2005te geldi aile hekimligi ondan önce de saglik ocagi doktorlariyla aram iyiydi, en sık ayda bir en kotu 3 ayda bir aile hekimligine giderim. Hemsire hic cinsel hayat hakkinda bile soru sormamistir yasim 30 ustu oldugu halde.
Arayanda var bir bit yenigi

Yok canım daha neler.
Otelde 2 insanın evlilik cüzdanını soramıyorsun kime ne senin bekar cinsel ilişki yaşayıp yaşamadığın.
Biri art niyetli bir arama yapmıştır. Arkası gelmese bari.
Maalesef bazen evlilik cüzdanı soranlara denk geliyoruz 🤦🏻‍♀️

Back
X