Aile içi dalgalar

Haklısınız. Benim mail kutuma o kadar çok reklam geliyor ki bu aralar artık gına geldi. Ben de elimden geldiği kadar etraftaki küçük dükkanlardan almaya çalışıyorum. Simdi bir çoğu şükür tekrar açabildi. Bir süre her yer kapalıydı.

Teşekkür ediyorum. Artık ben de öyleyim. İnsanlar tatiline bile karışabilir mi? Öyle negatifler ki,benim çocuğum üzerinde bile söz hakkına sahipler. Ben laf söyletmiyorum böyle de böyle sıfatlara yakıştırılıyorum. Ama olsun yani dedikodudan,kinden,kibirden beslenmekten çok daha evladır.

Teşekkür ediyorum

Maalesef ki öyle...

çözüm çok basit çok görüşüp samimi olup kötü oluncağına resmi olup tatlı tatlı görüşmek..

çözüm çok basit çok görüşüp samimi olup kötü oluncağına resmi olup tatlı tatlı görüşmek..
Öyle olması lazım ama ben koca koca taş yiyordum kafama,artık dakikam yok diyordum... annem de uygulayabilse keşke... kendi de görüşmek konuşmak istiyor onlarla. Kendi tercihi ama üzülen annem oluyor. Bunu da ona anlatamıyorum

her aranıldığında açmayabilir anneniz bir laf edende varsa işim vardı sonra arıcaktım elime geçmedi unuttum vs. desin geçiştirsin emin ol bir çok kişi artık öyle yapıyor

Onlar kardeş sizi ilgilendirmez boşverin...sadece annenize "beni karıştırmayın, ne derdiniz varsa kendi aranızda halledin benimde huzurumu kaçırmayın"demesini tavsiye edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…