- Emoji Skoru
- 25
- Puanlar
- 3
Merhabalar herkese. Ben daha önce de konu açmıştım. Babam alkolik kısaca. İçmediği zaman yani gündüz vakti çok iyi birisi ama maalesef her akşam içiyor. Annem ve ben artık dayanamayacak noktaya geldik. Her gün her gün sarhoş birisini idare etmeye çalışmak çok zor. Annemle babam ayrılsa ne olur diye düşünüyorum. Annem çoğu kavgada artık dayanamıyorum deyip ertesi gün sakinleşiyor. Çünkü millet ne der diye düşünüyor . Bir de zaten babam yıllardır içiyor sadece son yıllarda sıklığını artırdı. Bu adam ne için içiyor acaba beni sevmiyor mu sevdiği başka birisi mi var vs vs bir sürü şey düşünüyor annem. Benim bir de 20 yaşında erkek kardeşim var. Onun da arkadaş ortamı pek iyi değil alkol o da içiyor. Annemi ayrılır konusunda desteklemiyor. Annem de bizi düşünerek katlanıyor. Çocuklar evlenecek veya işte ayrılırsa kardeşimin kötü yollara düşmesinden kendine zarar vermesinden korkuyor bence. Ama ben çok yoruldum. Tamamen bittim diyebilirim. Şehir dışında tıp okuyorum. Tıp zaten başlı başına bir stres kaynağıyken artık üzerimdeki aile yükünü taşıyamıyorum. Her gün telefonları korkarak açıyorum. Anneme nasıl destek olacağımı bilmiyorum. Burda benim evim de var ama annem gelmiyor yine kardeşimi bırakamıyor. Ya açıkçası ben bitmiş durumdayım. Yerimde olsanız napsrdınız yalvarırım birileri bir şeyler söylesin. Babam alkolü bırakmıyor ama biz de onu bırakamıyoruz. Çok huzursuzuz. Dünyanın tadı yok ve ben daha 23 yaşındayım. Eğer kardeşim olmasaydı net bir şekilde annemin ayrılması için her şeyi yaparım ama kardeşim de akıllı bir çocuk değil. Annem ayrıldığında ona eziyet edebilirdin neden ayrıldın senin yüzünden böyle oldu kendimi öldürcem vs her şeyi diyebilir yapabilir. En ufak olaylarda bile bizi tehdit ediyor zaten