Aile içi şiddet

Calisiyomusun? Eger calisiyosan birikimini yap. Kendine yeni bir duzen kur. Evlilik kurtulus degil sakin ama sakin o evden kurtulmak icin birini bulup evleneyim kafasina girme. Yoksa burda 2 cocukla ortada kaldim ne yapicam konusu acarsin. Kocaman insansin calis didin hayatini kur. Ailen bilr olsa sana kimse siddet uygulayamaz.

Kızlar merhaba. Ben 24 yaşımdayım aile evinde yaşıyorm. Ama bıktım babamın şiddeti annemin şiddeti bu hem psikolojik hem ekonomik Hemde fiziksel. İlişkim olduğu zaman rahat rahat konuşamıyorum suan biriyle tanıştım hissetti mi ne bana ailen baskıcı mi dedi? İçimdeki ses diyor ki nereye kadar insanlardan saklicaksin anlat gitsin ne kaybedersin sen ne utaniyorsun? Zor durumdayım yalnız çaresiz kimssesiz hissediyorum varmi böyle durumda olanlar ya da durumdan gecenler çareyi nasıl buldular? Bu arada ben sırf bu aileden kurtulmak için önüme gelen herkese evet te demedim bunun bilincindeyim çok şükür ama diyorum yani Allah bana niye böyle yapıyor?😔😔Bu seferde sorgulamam başlıyor
24 yaşında bence bir insan aile evinde durmamalı. Biz kardeşimle 18de üniversiteye çıktık çıkış o çıkış daha asla dönmedik. İş bulup ayrı bir yere çıkmalısınız

Kızlar merhaba. Ben 24 yaşımdayım aile evinde yaşıyorm. Ama bıktım babamın şiddeti annemin şiddeti bu hem psikolojik hem ekonomik Hemde fiziksel. İlişkim olduğu zaman rahat rahat konuşamıyorum suan biriyle tanıştım hissetti mi ne bana ailen baskıcı mi dedi? İçimdeki ses diyor ki nereye kadar insanlardan saklicaksin anlat gitsin ne kaybedersin sen ne utaniyorsun? Zor durumdayım yalnız çaresiz kimssesiz hissediyorum varmi böyle durumda olanlar ya da durumdan gecenler çareyi nasıl buldular? Bu arada ben sırf bu aileden kurtulmak için önüme gelen herkese evet te demedim bunun bilincindeyim çok şükür ama diyorum yani Allah bana niye böyle yapıyor?😔😔Bu seferde sorgulamam başlıyor
Benimde ailem çok baskıcıydı kuzenlerimle kafeye gitmek için bile yalvarırdık. Nişanlandım,nişanlım başka şehirden beni görmeye geliyordu ona bile izin vermezlerdi yalan söyleyip bi şekilde görüşürdüm. Evlendim. Şimdi sorsan biz ne yaptık ki derler 😊

Geleneksel Türk aile yapısı. İdare edin, duymaZdan gelin. Anlayacaklarını düşünüyorsanız ben artık 24 yaşındayım çok üstüme geliyorsunuz diye şikayetçi olduğunuz konuları belirtin ve orta yol bulmaya çalışın.

X