• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile içi sıkıntı

Fatsam52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-14
Puanlar
36
Arkadaşlar iyi günler malum ben Karadeniz Bölgesi'nde ordu'da yaşıyorum ve fındık zamanı geliyor kayınvalidemlerle falan bilen bilir belki konuşmuyorum eşimle de bu konuda çok boşanma eşiğine geldik ve bu konuda şiddet çokda olmasa hem fiziksel olarak hem psikolojik olarak çok uyguladı özellikle psikolojik şiddetı çok uyguladı ama çocuk için birbirimize hep şans verdik neyse şimdiki konumuz ben istemediğim halde köye gitmeye zorluyor beni çarşıdan gidelim gelelim diyorum onu da kabul etmiyor ne yapacam bilmiyorum zaten memurluk sınavına hazırlanıyorum inşallah atanırsam boşayacam bunu da katlanmak istemıyorum buna ben ne yapacağımı bilmıyoruö sizce 2 ay idare edip gitmeli miyim yoksa rest mi çekeyim 😒☹️

Para alıyo musunuz ben gitmezdim valla

Arkadaşlar iyi günler malum ben Karadeniz Bölgesi'nde ordu'da yaşıyorum ve fındık zamanı geliyor kayınvalidemlerle falan bilen bilir belki konuşmuyorum eşimle de bu konuda çok boşanma eşiğine geldik ve bu konuda şiddet çokda olmasa hem fiziksel olarak hem psikolojik olarak çok uyguladı özellikle psikolojik şiddetı çok uyguladı ama çocuk için birbirimize hep şans verdik neyse şimdiki konumuz ben istemediğim halde köye gitmeye zorluyor beni çarşıdan gidelim gelelim diyorum onu da kabul etmiyor ne yapacam bilmiyorum zaten memurluk sınavına hazırlanıyorum inşallah atanırsam boşayacam bunu da katlanmak istemıyorum buna ben ne yapacağımı bilmıyoruö sizce 2 ay idare edip gitmeli miyim yoksa rest mi çekeyim 😒☹️
Darp raporun var mı hiç? İlla iz olmasına gerek yok ağrı/acı hissi olmasını da yazıyoruz biz rapora. Mahkemede geçerliliği var.

Hem psikolojik hem fiziksel şiddet olduğu yerde 1 dk dahi durma çık git o evden. İdare et ya da rest çek diyemem :(

Hiçbir acı psikolojik şiddet kadar acıtmaz. Sırf çocuk var diye hayatınızı neden karartıyorsunuz? Bazı şeyler olmuyorsa arada “çocuk” dahi olsa zorlamamak gerekir.

Böyle bir ortamda büyüyen çocuktan da sağlıklı bir birey olmasını beklemeyin. Defalarca denemiş,çözememişsiniz. Çözülmüyorsa bir düğüm de siz atıp yolunuza devam edin.

Darp raporun var mı hiç? İlla iz olmasına gerek yok ağrı/acı hissi olmasını da yazıyoruz biz rapora. Mahkemede geçerliliği var.

Hem psikolojik hem fiziksel şiddet olduğu yerde 1 dk dahi durma çık git o evden. İdare et ya da rest çek diyemem :(
Darp raporu almadım hiç

Eski konularınıza biraz baktım da kayınvalide evindeyken hamile kalmış,bebek doğurmuşsunuz şimdi çocuğum için şans verdim falan yazmışsınız.
Ne desem boş aile ve eş belli .İşiniz yok gücünüz yok,anneniz eşinize kızıma çok yüz verme demiş.
Çalışın desem çocuğum küçük diyeceksiniz.
Bir de çok afedersiniz ama burada bir çok konuda olduğu gibi siz d evlendikten sonra memur olma hevesi gelmiş.İnşallah olur ama o iş zor ona bel bağlamayın.
Madem şiddet var eşinizin suyuna gidin yapılacak çok da bir şey yok maalesef.

Eski konularınıza biraz baktım da kayınvalide evindeyken hamile kalmış,bebek doğurmuşsunuz şimdi çocuğum için şans verdim falan yazmışsınız.
Ne desem boş aile ve eş belli .İşiniz yok gücünüz yok,anneniz eşinize kızıma çok yüz verme demiş.
Çalışın desem çocuğum küçük diyeceksiniz.
Bir de çok afedersiniz ama burada bir çok konuda olduğu gibi siz d evlendikten sonra memur olma hevesi gelmiş.İnşallah olur ama o iş zor ona bel bağlamayın.
Madem şiddet var eşinizin suyuna gidin yapılacak çok da bir şey yok maalesef.
Çocuğum küçük
İşim yok
Ailem arkamda değil

Eee biz ne yapalım? Sihirli değnek mi değdirelim?

Gitmiyorum deyin ve yine şiddet uygularsa darp raporu alın. Davanızı açın evden gitmeyin aileniz arkanızda değilmiş galiba. O gitsin köyüne bu sırada daha rahat çalışırsınız sınava. Boşanmak için sınavı beklemeyin dicem ama zaten az kaldı şurda. Ben olsam asla gitmezdim köye falan.

Çocuk doktoru değil miydin panpa

Siz kpederden de dayak yiyen üyesiniz değil mi?

Aileniz kabul etmiyordu sizi ama ben olsam gider kapılarına dayanırım zorla geri gönderemezler koca kadını, boşanma planını da ana evinde gerçekleştirirdim.

Gitmeyin. Kades uygulamasını indirin dayak atarsa kullanın, darp raporu alın. Deli gibi kpss-ye hazırlanmayı da unutmayın

Şimdi normalde beni hiçbir güç oraya götüremez fındık işi kolay iş değil gidersem de ilk günden kendimi sakatlarım bi de bana bakmak zorunda kalırlar mümkünse de her gittiğimde yaparım zaten dik arazi sal kendini yalandan aşağı ama tutuncak şekilde ama işin içinde şiddet var şimdi boşancağım kesinse ve şiddet görüyorsan yalandan 2 ay idare et derim