• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile içi tacizden nasıl emin olunur?

Bu tedirgin zamanınızda sizi üzmek istemem, bağışlayın lütfen ; " asla yapmaz diyeceğimiz biri değil " dediğiniz bir kisiyle nasil yalnız birakabiliyorsunuz , bu bir çeşit ihmal değil mi ?

Saat , kalem, biblo , çakmak , gözlük her cesiti var bu kameraların .

En güzeli iki tarafa asılacak saat ve tablo kameralar eğer gizli olacaksa.

Çocuğunuzun boynuna asacaginiz kolye kamera da olabilir .

Çok üzücü. Şüphesi bile akıl kaçırır.

Çocuk küçük olduğu için(yakınlaşmanın iyi mi kötü mü olduğunu ayırt edemediği için daha doğrusu masum kötüye aklı ermiyor) kişiye iftira atmak istemiyoruz. Ama asla yapmaz diyebileceğimiz biri de değil. Çocuğu kucağına oturtarak sallandırdığından şüphelendik. Çok kötü bir durumun içinde olduğumuz için lütfen kimdir neyin olur diye detay istemeyin sadece bana böyle bir şeyi kaydedecek ve evin içindeki bu şahşın anlamayacağı bir gizli kamera önerin. İnternette pek yorum yok iş görecek gibi değiller. Çocuk bu şahşa aşırı düşkün ikisinin bağı koparılmaz, tabi gerçekten varsa böyle bir şey asla hiçbir şey olmamış gibi devam edilemez hayatta göremez bile çocuğu.
Niye karşına alıp çocuğumla vakit geçirmeni istemiyorum hoşuma gitmeyen hareketlerin var uzak dur, sana çocuk yaklaşsa bile uzak duracaksın diye sert bir dille uyarmıyorsun. Kamera alsan ne göreceksin. İşin işten geçtiğini mi, ondan sonra ne yapılsın kamera. Uzak tutacaksın 1.si
2.si çocuğunu kimselerle yalnız bırakmayacaksın odaya mı gidiliyor sende peşlerinden gideceksin o an ki ev işini falan bırakıp ondan önemli işin olamaz. Kısacası sahip çıkacaksın, kötüye göz açtırmayacaksın. Birşey olsa anası ne yapıyormuş derler anası bakmamış derler.

Bunda ailelerin etkisi büyük ben de cocukken tacize uğrayanlardanım ailem bana kızmasın diye anlatamamıştım. Gene oda arkadaşım 21 yaşında köyden babasinin arkadasi tarafindan bacagini zorla oksamak yanina oturmak kizi sıkıştırmak suretiyle taciz etmiş kız söyleyememişti köyden tanidik diye. Bir tanidigim üniversite zamaninda otobüse tacize uğruyor babam beni okuldan alır diye söyleyemiyor. Ülkemizde bu örnekler çok maalesef.
ben söylemeye çalıştım bana da sen yanlış anlamışsındır x abini dediler :(

Demin içimi uzun uzun döktüm ama şarj bitmiş tel kapandı. Bugün 3.defa oyun terapistine gittik kızımla. Psikologla sohbet ederek oyunlar oynadı resimler yaptılar, tacizle ilgili bir bulgunun olmadığını söyledi. Ana güvenmediğim biriyle aynı ortamda bulunmanın bizi yıpratacağı için ilk işimin taşınmam gerektiğini söyledi. Kpss hazırlandığım için bir işte çalışmıyorum şu an ama birikimim var taşınabilirim aslında işte ev sahipleri çalışmayan birini istemiyor. Bu hiç aklıma gelmemişti benim. Bulunduğum şehirde 3 ay peşin alınmaz hiç, teklif ediyorum eylülden sonra çalışacağım diyorum yine kabul edilmiyorum. Bi otelle görüştüm aylık 1250 ye anlaştım ama kızım otel odasında yapamaz diye düşünüyorum. Sanırım eylüle kadar hiç bir yere gidemeyeceğiz
Şükürler olsun🙏🏻🙏🏻 Ama bir annenin hisleri boşuna değildir diyorum şimdi ben kim olduğunu soranlara da hep kızdım eğer bu şahıs babası dışında biriyse çok rahat bahanelerle uzaklaştırın eğer babaysa da yapacakları etkinliklerde siz de bulunun yanlarında

Elim ayağım titredi okurken sizi düşünemiyorum Rabbim sığınırım büyük ve yanlış konuşmaktan. Amin ağır zaman gözümüzü dört değil, bin açmalıyız.
Lütfen kamera falan değilde direkt psikoloğa götürüp durumu belirtin. Tekrar o kişi ile aynı ortamda asla kalmasın. 😢😢😢😢
Size bol bol sabır diliyorum. Çocuğun annesi misiniz yakını mi o kısmı anlayamadım pek. Ama bana göre teyzesi falan gibi geldiniz ve bu kişide neyse fazla detay sormayın demişsiniz. Gözümüzun bebeği gücümüzün yetmediği her şerde Rabbim'e emanet olsun insaAllah.

Demin içimi uzun uzun döktüm ama şarj bitmiş tel kapandı. Bugün 3.defa oyun terapistine gittik kızımla. Psikologla sohbet ederek oyunlar oynadı resimler yaptılar, tacizle ilgili bir bulgunun olmadığını söyledi. Ana güvenmediğim biriyle aynı ortamda bulunmanın bizi yıpratacağı için ilk işimin taşınmam gerektiğini söyledi. Kpss hazırlandığım için bir işte çalışmıyorum şu an ama birikimim var taşınabilirim aslında işte ev sahipleri çalışmayan birini istemiyor. Bu hiç aklıma gelmemişti benim. Bulunduğum şehirde 3 ay peşin alınmaz hiç, teklif ediyorum eylülden sonra çalışacağım diyorum yine kabul edilmiyorum. Bi otelle görüştüm aylık 1250 ye anlaştım ama kızım otel odasında yapamaz diye düşünüyorum. Sanırım eylüle kadar hiç bir yere gidemeyeceğiz
Oh çok şükür. Siz gene de gözünüzü ayırmayıp o kişiyi başka çocuklarla ilgilenmek isterse de takip edin.
Çok zor bir durum. Durumu göre şikayet edersiniz. Rabim size kolaylıklar, ferahlıklar nasip eylesin.

Back
X