Aile içi tacizden nasıl emin olunur?

Aileniz size inandigi icin bi nebze mutlu olmalisiniz.bunu anlatamayan anlattiginda ailesi tarafindan turlu siddette maruz kalan kizlarimiz var.

Allah onları islah etsin . Bende zaten aileme anlatamadim cok korktum . Ama arkadasimin biri bizden 2 yas büyüktü o annesine anlatmis ,anneside benim anneme anlatmisti. Malesef çocuklarin bir cogu tacize ugradiklarini söyleyemeden iclerinde yasiyorlar

Benimde zamanimda başima geldi annem arkadasimin annesinide yanina alip o kisinin ailesine gitti. Savunmalari askerden geldi . Bizimkiler bütün cam çercevelerini indirdiler. Annem bu mahalleden gitmezseniz yıkarim evinizi dedi. Evlerini satip oğullarinida köyden bir kızla evlendirip gittiler ama ben 29 yıldır unutamiyorum ve nefes aldigim sürece beddua ediyorum

annenize bravo, ne guzel en azından bir bedel ödetmiş. askerden gelmişmiş. pislik.

Benimde zamanimda başima geldi annem arkadasimin annesinide yanina alip o kisinin ailesine gitti. Savunmalari askerden geldi . Bizimkiler bütün cam çercevelerini indirdiler. Annem bu mahalleden gitmezseniz yıkarim evinizi dedi. Evlerini satip oğullarinida köyden bir kızla evlendirip gittiler ama ben 29 yıldır unutamiyorum ve nefes aldigim sürece beddua ediyorum
Ayyy birde o adana kız mi verdiler? 😠

Aynen pisliğin tekiydi suratını hic unutamiyorum.
Kizin ailesini uyarsaydınız keşke inanirlar mi allah bilir de.. böyle pislikler hiçbirşey olmamış gibi yuva kurup hayatına devam etmemeli.. şahsen evleneceğim insanın böyle olduğunu öğrensem evlenmezdim ama kız ve ailesi ne yapardı bilemem

Kizin ailesini uyarsaydınız keşke inanirlar mi allah bilir de.. böyle pislikler hiçbirşey olmamış gibi yuva kurup hayatına devam etmemeli.. şahsen evleneceğim insanın böyle olduğunu öğrensem evlenmezdim ama kız ve ailesi ne yapardı bilemem

Köyde düğün yapıp kızı apar topar gelin etmişler . Bazen aklıma geliyor ya kızı olduysa ya onuda taciz ederse diye .

Köyde düğün yapıp kızı apar topar gelin etmişler . Bazen aklıma geliyor ya kızı olduysa ya onuda taciz ederse diye .
Yuhhh artık..adam bulunmaz hint kumaşı sanki.çok mu zengindi? yada akrabamıydı ?Valla aklım almıyor

Yuhhh artık..adam bulunmaz hint kumaşı sanki.çok mu zengindi? yada akrabamıydı ?Valla aklım almıyor

Canim bu olay 29 yil onceydi ozamanlar bazi aileler istanbula kız verme meraki vardi bazı kızlarinda istanbula gelin gelme meraki vardi zengin falan degildi .

Allahim sen koru ya cidden her yere kamera koyup izleyin en mantıklısı bu :( ben olsam o insani öldürürdüm allahim sen yaşatma nasıl iğrenç bişey her kimse bu doğruysa allah bin belasını versin inşallah sinirden ellerim titredi

Muge anli izler misin bilmem.
Bır konuda cocugun biri kayıp bir kadın konusunda suphelı idi.
Ve olay cozulmeden suphe ustunden kalkmadan evlendi. Karısı hamileyken olay cozuldu ve kendisi cezaevine girdi.
Yani aıle bilse de belki umursamayacaktı.
Var boyle insanlar. Bıze imkansız gibi geliyor ama varlar.

Allah cocuga elını uzatanların bin turlu belasını versin gunyuzu gormesınler.

Çocuğa olumsuz gelmiyor durum psikolog nasıl emin olacak yani emin olur mu net bir şey söyler mi
Çocuk olumlu ya da olumsuzu kavrayacak bilinçte olmayabilir.Çocuğa çok fazla soru sorarak kafasını karıştırmadan bir psikologdan yardım alın bir an önce.

Off cok uzuldum. Sadece suphesi bile yeter. O cocuk o kisiden uzaklastirilmali.

Bende 8 yasindayken baska 2 kız arkadasimla birlikte komşumuzun askerden yeni gelen oğlu tarafindan taciz edildim. Oyüzden hayatim boyunca erkeklerden korktum.hala otobüste minübüste arka koltuguma bir erkek otursa yada yolda yürürken yakin mesafemden bir erkek yürüse zangır zangır titriyorum. oyüzdende oğlumu sürekli koruma eğilimindeyim kimseye güvenemiyorum. Keşke elimde bir fırsatım olsada unutabilseydim. Şuanda hamileyim ve en büyuk korkum bir kızımın olması. Çevremdekiler beni cinsiyet ayrimi yapiyor saniyorlar ama kimse içimi bilmiyor
Kızı erkeği kalmadı bu işin. Sapik sapiktir .Benimde başımdan taciz geçti sayılır ki ben büyük tehlike atlattım , muhtemelen bugün hayatta bile olmayacaktım :( Aynı mahalleden çok tanımadığımız biriydi. keşke hiç birimiz yaşamamış olsaydik. Bardağın dolu tarafından bakıyorum , başımdan geçtiği için çok daha uyanigim ve çocuğumu daha iyi koruyorum diye bakıyorum. Çünkü geçmişi değiştiremeyiz, sizde dolu taraftan bakmaya çalışın

Annelerinizi tebrik ederim 🌼 Helal olsun onlara en azından susmamislar

Konu sahibi 3,5 yaşında kızım var tuhaf gelen bir davranış olduğu zaman kızım atıyorum eltimin oğlu x abinle nasıl oyun oynuyorsun hadi bizde yapalım diyorum, absüt bir davranış sa eğer amcası dayısı hatta babası bile olsa Allah yaşatmasın tabii de uzak tutarım rezil ederim. Böyle kızımla iletişimim gözlerinin içine bakarak dinliyorum onu. Uyun tarzında anlamaya çalışıyorum bir çok şeyi Şüphe duyduğunuz kişi için kızım o seni nasıl sallıyor hadi beraber de oynayalım aynısını diyin kamera alıp aynı şeyi çocuğa yaşatmayın, zaten öyle emin olursunuz.

Kızı erkeği kalmadı bu işin. Sapik sapiktir .Benimde başımdan taciz geçti sayılır ki ben büyük tehlike atlattım , muhtemelen bugün hayatta bile olmayacaktım :KK43: Aynı mahalleden çok tanımadığımız biriydi. keşke hiç birimiz yaşamamış olsaydik. Bardağın dolu tarafından bakıyorum , başımdan geçtiği için çok daha uyanigim ve çocuğumu daha iyi koruyorum diye bakıyorum. Çünkü geçmişi değiştiremeyiz, sizde dolu taraftan bakmaya çalışın

Cok gecmis olsun. Rabbim birdaha yasatmasin

Allaha şükürler olsun böyle bir şey başıma gelmedi ama 1 yaşında kızım var o kadar diken üstündeyim ki parkta bile milleti kesip erkek yaşlı amca vs tipler varsa uzak duruyorum sanki bakmaları bile sapıklıkmış gibi geliyor ve kimseye emanet rtmem bir an olsun ayırmam kızımı yanımdan...

geçenlerde twitterda okumuştum eskiden köy yerlerinde cinlerden hamile kaldı vs diye şeyler ortaya atarlarmış herkes duymuştur bunu tabii eskiden dna testi yokmuş o yğzden öyle derlermiş dna çıkınca o gebeliklerin aile içi istismardan olduğu ortaya çıkmış cahil halk işte

Muge anli izler misin bilmem.
Bır konuda cocugun biri kayıp bir kadın konusunda suphelı idi.
Ve olay cozulmeden suphe ustunden kalkmadan evlendi. Karısı hamileyken olay cozuldu ve kendisi cezaevine girdi.
Yani aıle bilse de belki umursamayacaktı.
Var boyle insanlar. Bıze imkansız gibi geliyor ama varlar.

Allah cocuga elını uzatanların bin turlu belasını versin gunyuzu gormesınler.
Doğru var da haberi olsa bırakacak insan da var.. keşke haberi olsa belki bırakırdı adamı.. o umursamayanlar bana dokunmayan yılan diye düşündükleri için.. böyle pisliklere sustukça bedel ödemedikçe azıttılar işte.. en başta pisliklerin kendi anne babasının bedel ödetmesi lazım ki ama tabi insanlar aman evladım iyi olsun da diye düşündükten sonra

Back
X