Aile içi tacizden nasıl emin olunur?

Eğer sürekli evde olan biriyse bebegin uyanınca sesini duyma amaçlı kullanacağinizi bahane ederek bebek kamerası alabilirsiniz xiaomi mijia 360. Sürekli kayıt yapmıyor hafıza kartı takmayinca ama siz de böyle deyin ondan şüphelendiğinizi bilmesin öylesine koyun kamerayı. Odaya çekilince takip edersiniz

Bunu bir bilene sordum.
Bir psikolog eşliğinde çocuktan bu öğrenilebiliyormuş. Böyle olaylarda da zaten kanıt dahi olsa çocuğuktan bir nevi bu şekilde ifade alınıyormuş. Yani bir psikolog çocuktan bu durumu öğreniyormuş bir şekilde.
İşte şu amcayla oyun oynar mısın, nasıl bir oyun bu gibi falan.
Ben yerinizde olsam direkt böyle bir yola başvururum. İftiraysa iftira emin olmak için yapmam lazım. O çocuğun hayatı, psikolojisi zaten böyle birşey yapması beklenen birine iftira atılmış olmasından daha önemli. Umarım aile içi, akraba diye üstü örtülemez yine aile tarafından.

Çocuğa olumsuz gelmiyor durum psikolog nasıl emin olacak yani emin olur mu net bir şey söyler mi

Bilmiyorum şuan ne yazacağımı içim bi garip oldu ama eğer böyle bi yönelimi olan biriyse zaten ihtimalleri tahmin edip kameranın olduğu yerde akıllı davranır. Ben olsam yanlarına gitmeyeceğime güvendiririm, mesela duşa giriyorum ya da uyuyacağım biraz gibi, sonra aniden yanlarına giderim. Ya da telefonumun ses kaydını açıp oldukları yere bırakırım bazen. Tabii sürekli evde olan biriyse, ki galiba öyle bu kadar korkup hala o şahsa bi şey demeyip emin olmaya çalışıyorsanız. Yani bilmiyorum inşallah sizin düşündüğünüz gibi bi şey değildir ve yanlış anlamışsınızdır. Allah yardımcınız olsun.

Cocuk kaç yasında ona göre psikolog eşliginde çözülür Allah kötü insanlardan korusun cocuklarmızı

Ne yaparsanız yapın ama elinizi çabuk tutun.
Aynı durum çok yakın bir arkadaşımın başına geldi.4 yaşındaki oğluna öz amcası tecavüz etti.Arkadaşım,oğlu sürekli anne amca dudağımdan öpüyor deyince önemsememişti.Sonra olan oldu zaten.Açık yazıyorum ki annelerimiz daha bilinçlensin.Bu zamanda hiç kimseye güven olmaz amca dayı dede kuzen kim olursa olsun o sizin çocuğunuz ve siz istemediğiniz sürece kimse onu kucağına alamaz almamalı.!!! Bırakın kırılan kırılsın sonradan ağlayan siz olmayın.

Hayır eşi bile yapmaz diyemedi üstü asla örtülmez sadece emin olmak gerekiyor tabiki çocuk yanlız bırakılmayacak artık ama anlık böyle bir şey tekrarlanırsa şüphede kalınmadan netleşmeli ve gereği yapılmalı

Çocuğa olumsuz gelmiyor durum psikolog nasıl emin olacak yani emin olur mu net bir şey söyler mi
Onlar cocugu konusturup anlarlar hic merak etmeyin uzman birine göturün yalnız cocugun o sahsa bu olaydan bahsetme durumu olabilir mi o zaman sahıs cocugu tembihler sakın söyleme falan diye bu konuda da dikkatli olun Allah yardmcıniz olsun cok zor bir durum

Kayınpeder, amca vs sanırım. Bence odaya gittiğin de aniden odaya gidin. Ya da göndermeyin çocuğu. Gözünüzden ayırmayın sakın. Bu ne rezillik ya.

Süpehelenir hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…