aile içinde küslük olanlarcan cevap bekliyorum.

uzun kirpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
1.598
1.224
48
45
Arkadaşlar, kaynana, kayın, görümce v.s. niye gelinin çocuğunu sevmez.....Annem diyor ki, geline gıcıklık olsun diye...Benim çok çok yakışıklı ve herkesce sevilen oğluma babanne ve halalar mesafeli.Hep kendi kız kardeşlerinin çocuğunu seviyorlar.Bunun sebebi gerçekten beni rahatsız etmek midir?Anne rahatsız olur mu? Açıkcası ben umursamıyordum, annem böyle bir yorum yapınca fikirlerinizi almak istedim

Annen haklı canım çocuğun ne suçu var sana nispet yapalım derken oğluna haksızlık ediyorlar ama yapcak bişey yok oğlun büyüyünce bu sefer mesafeli davranılan onlar olur.. sen yine umursamamaya devam et en iyisini yapıosun

Annen haklı canım çocuğun ne suçu var sana nispet yapalım derken oğluna haksızlık ediyorlar ama yapcak bişey yok oğlun büyüyünce bu sefer mesafeli davranılan onlar olur.. sen yine umursamamaya devam et en iyisini yapıosun
Severlerse sevilirler, sevmezlerse sevilmezler...Ben napiyim şimdi :))

Arkadaşlar, kaynana, kayın, görümce v.s. niye gelinin çocuğunu sevmez.....Annem diyor ki, geline gıcıklık olsun diye...Benim çok çok yakışıklı ve herkesce sevilen oğluma babanne ve halalar mesafeli.Hep kendi kız kardeşlerinin çocuğunu seviyorlar.Bunun sebebi gerçekten beni rahatsız etmek midir?Anne rahatsız olur mu? Açıkcası ben umursamıyordum, annem böyle bir yorum yapınca fikirlerinizi almak istedim
çocuğunuzun çok çok yakışıklı olmasıyla sevilmesinin ne ilgisi var??

çirkin olsaydı sevilmeyi hak etmiyor muydu yani o zaman neden sevmiyorlar diye sorgulamayacak mıydınız?

Bizim aklımız çıkıyor ailecek yeğenime, ikinci de inşallah yarın sabah gelecek 11 de yattım heyecandan uyuyamadım o tarafa bu tarafa döndüm kalktım geldim kk başına oyalanmak için.
Geline de bildiğim kadarıyla bayılan yok oysa evde hiç :KK64:

çocuğunuzun çok çok yakışıklı olmasıyla sevilmesinin ne ilgisi var??

çirkin olsaydı sevilmeyi hak etmiyor muydu yani o zaman neden sevmiyorlar diye sorgulamayacak mıydınız?
yok yani güzel/yakışıklı bir çocuk dışardan bile sevilir ya, oğlumu herkes seviyor.onu demek istedim.Herkesin sevdiği çocuğu, kendi kanından insan daha çok sever

Bizim aklımız çıkıyor ailecek yeğenime, ikinci de inşallah yarın sabah gelecek 11 de yattım heyecandan uyuyamadım o tarafa bu tarafa döndüm kalktım geldim kk başına oyalanmak için.
Geline de bildiğim kadarıyla bayılan yok oysa evde hiç :KK64:
:))))))) İnşallah hayırlısıyla doğsun, hayırlısıyla büyüsün.

Ben annesi sevilmeyen çocuğun, annesi sevilen bir çocukla aynı derecede sevileceğini düşünmüyorum. Çok mu karışık yazdım bilmiyorum ama şöyle örnek vereyim. Akrabalık derecemin aynı olduğu, birini çok sevdiğim, ama diğerini hiç sevmediğim akrabalarımın çocuklarına olan sevgim de farklıdır. Annesini sevmediğim çocuğu merak etmem, soğuk gelir bana, öyle çok içimden gelmez sevmek. Annesini sevdiğim çocuğu daha çok sevme potansiyelim vardır.
Sizinkilerde de durum bu olabilir. Kötü davranmak, veya çocuğu başka şekilde üzmek gibi davranışlar yoksa öbürünü daha çok seviyorlarmış, bunu daha az seviyorlarmış gibi meselelere girilmesini tavsiye etmem. Bırakın insanlar içinden geldiği kadar sevsin, sevmeyen sevmesin.

Ben annesi sevilmeyen çocuğun, annesi sevilen bir çocukla aynı derecede sevileceğini düşünmüyorum. Çok mu karışık yazdım bilmiyorum ama şöyle örnek vereyim. Akrabalık derecemin aynı olduğu, birini çok sevdiğim, ama diğerini hiç sevmediğim akrabalarımın çocuklarına olan sevgim de farklıdır. Annesini sevmediğim çocuğu merak etmem, soğuk gelir bana, öyle çok içimden gelmez sevmek. Annesini sevdiğim çocuğu daha çok sevme potansiyelim vardır.
Sizinkilerde de durum bu olabilir. Kötü davranmak, veya çocuğu başka şekilde üzmek gibi davranışlar yoksa öbürünü daha çok seviyorlarmış, bunu daha az seviyorlarmış gibi meselelere girilmesini tavsiye etmem. Bırakın insanlar içinden geldiği kadar sevsin, sevmeyen sevmesin.

Valla kendileri bilirler.Benim çocuğuma hala da var amca da var....Babasının halaları ve amcaları ölürler oğluma.Kendileri düşünsün.Çocuğun yüzüne karşı söylemeseler iyiydi de...Dönüp sen çok şunu seviyorum, bunu seviyorum diyorlar.Olmuyor.Yoksa kimseyi sıkmıyoruz tabii

Benim cocugum oldugunda onu sevmeyen veya daha az seven insanlari takacak kadar umursamam sanirim. Ben onun annesiyim ve bir tek benim bile sevgim yeterli gelir zaten.

En derin yaram.
Bizimkiler hem anami sevmediklerinden.
Hemde benim kilolu bir cocuk olmamdan dolayi sevmediler.(kendilerinden duydum).
O yuzden gelinin sevmedikleri gibi torunlarininda psikolojisini bozdular.
Uzak durmak en iyisi.

Sırf KISS dinliyorum diye adımı deliye çıkartanlar benim teyzelerim.Annem annesiyle küs...Anneannem ana kraliçe..Ana Kraliçenin küs olduğuyla barışan kovandan atılir

Genelde boyle nedense bende anlam veremiyorm
allah herkesi gonluncd iflah etsin diyelim takmayalim

Genelleme yapmayaydin iyiydi.annen annesinden duymus.nenen nenesinde.sen de bu sacmaliga dahil oldun. İgneyi hic kendimize batirmayalim.

Genelleme yapmayaydin iyiydi.annen annesinden duymus.nenen nenesinde.sen de bu sacmaliga dahil oldun. İgneyi hic kendimize batirmayalim.
ben de anlamaya çalışıyorum.bu yüzden yazdım buraya....yani şimdi benim çocuğumu sevseler de kendilerine, sevmeseler de kendilerine....seveni oğlum da sever, sevmeyeni sevmez.hayat boyu herkes bizi sevecek diye bir şey de yok.açıkça söylemeyene kadar ben farketmemiştim vallahi.kendileri söyledi falancanın çocuğu, filancanın çocuğunu seviyruz diye...geriye sadece oğlum kaldı, demek ki onu sevmedikelrini anlatıyorlar

Back
X