aile içinde küslük olanlarcan cevap bekliyorum.

Halamin cocuguyla abim yasitlar aralarinda 4 ay falan var.
Babaannem telefonda anneme diyor daha abimler bebekken, siz bi gelin bak bizimki sizinkini nasil dovecek.
( bizimki dedigi kizinin oglu, sizinki dedigi oglunun oglu)

Sen kayınvalidene böyleysen senın ne çocugun sevılır ne başka seyn . Hade iyi akşamlar.
:)) genelde senin gibi her şeye burnunu sokanların ve nokta koyucuların, klişe yorumudur bu....bence sen de kv ne ne söyleyeceğini öğretiyorsan, ohooooo:)) iyi akşamlar

Çok çok yakışıklı demek normal yani?
Sen istediğini elbet dersin, ben de istediğim gibi dönüt veririm. Onların yanında da böyle kendini ya da çocuğunu ovuyorsan, gerı durmaları normal.
evet çocuk çok çok yakışıklıysa, doğruyu söylüyorsam normaldir tabii...napim yalan mı söyliyim.komikmisiniz anlamıyorum ki.

Ben görümcemi hiç sevmesemde, oğlunu severdim. Oğlan büyüyünce aynı anası gibi bana laf çarpmaya başladı. O kadının oğlu olduğunu gösterdi. Tersi de olabiliyor yani.
ben zaten bu laf sokmalara uyuzum...laf sokmaya çalışırlar, sonra kendilerine laf girince ortalığı yıkarlar....ya bu işlere girmeyecekler yada karşılarına ne çıkacağını hesaplayacaklar....onlardan burda bile var....takma kimseyi boşver

Benim babaannem ve halamlar da iki oglunun cocuklarini asla sevmediler, gelinleri sevmiyorlar diye. Annemle kustukten sonra bize olan davranislari gosterdikleri ufacik sevgileri bile azaldi.
Babaannem oldu gitti bizi bi gonulden kucaklamadan, halamlar da senede iki defa goruyorlar bizi simdi bayramda. Cok bile.
canım ben yalapşap sevgi istemedim...yani sünnet olan oğluma bir geçmiş olsun bile demediler de, bunun üzerine konuşurken annem dedi ki ''sana gıcıklık olsun diye, seni sevmiyorlar diye yapmışlardır'' amaaan çok da lazımdı sanki...yapmazsa ben de onlara yapmam, kocam da yapmaz.herkes yaptığının bedelini bir gün öder...senin babannenin mezarına da sağken kimi sevmişse o gitsin

Halamin cocuguyla abim yasitlar aralarinda 4 ay falan var.
Babaannem telefonda anneme diyor daha abimler bebekken, siz bi gelin bak bizimki sizinkini nasil dovecek.
( bizimki dedigi kizinin oglu, sizinki dedigi oglunun oglu)
terbiyesizler....ya bir de biz bu kvnin tüm giderlerini karşılıyorduk ve ev aldık.düşün yani...şimdi de kızına yapıyoruz.3 de 1 fiyatına sıfır evi olacak...tabii ev işi kağıt üzerinde garantiye bindikten sonra, görümcem gerçek yüzünü gösterdi.Ondan önce yalakaymış demek ki

Bizim aklımız çıkıyor ailecek yeğenime, ikinci de inşallah yarın sabah gelecek 11 de yattım heyecandan uyuyamadım o tarafa bu tarafa döndüm kalktım geldim kk başına oyalanmak için.
Geline de bildiğim kadarıyla bayılan yok oysa evde hiç :KK64:

Valla helal olsun size
Gelini çok sevmemenize rağmen yegeninize değer verip çok seviyorsunuz

Benimkiler ne beni ne oğlumu sevmezler
Bir gün evde şarkı söylüyordum "beni sevmeyen ölsün ölsün " eşim niye ölsün bırak yaşasın dedisonra dan anladım ailesi ni kastetmis adam

O andan sonra emin oldum sevilmedigime

terbiyesizler....ya bir de biz bu kvnin tüm giderlerini karşılıyorduk ve ev aldık.düşün yani...şimdi de kızına yapıyoruz.3 de 1 fiyatına sıfır evi olacak...tabii ev işi kağıt üzerinde garantiye bindikten sonra, görümcem gerçek yüzünü gösterdi.Ondan önce yalakaymış demek ki
Bizim de durum ayni canim. Butun aileye bakan babam, babaannemi sağken her gun sabahin 6sinda hastaneye goturen babam, buyuk halami evlendiren babam, kucuk halam bosaninca babama gelmesi gereken kira kucuk halama veriliyordu, butun her seyi ustlenen onlara deli divane olan babam ama seni kirk yil gormesem aklima gelmezsin ama kardesini bi gun gormesem nefes alamam diye babama soyleniyor. Adamin yuzune yuzune.
Afedersin ama deveye diken insana seven(!) yaraniyor gercekten.
Sen de hic kafana bile takma, cocuk nerde sevilip nerde sevilmedigini cok iyi biliyor.
simdi halam bana sana ölüyorum dese kac yazar, kirk kat el gibi benim icin.

Arkadaşlar, kaynana, kayın, görümce v.s. niye gelinin çocuğunu sevmez.....Annem diyor ki, geline gıcıklık olsun diye...Benim çok çok yakışıklı ve herkesce sevilen oğluma babanne ve halalar mesafeli.Hep kendi kız kardeşlerinin çocuğunu seviyorlar.Bunun sebebi gerçekten beni rahatsız etmek midir?Anne rahatsız olur mu? Açıkcası ben umursamıyordum, annem böyle bir yorum yapınca fikirlerinizi almak istedim
Benim kv de cocuklarimi benden cok sevio nerdeyse,kucagimdan kapiodu ver diye.yaninda yatiriodu geceleri sen duymazsin diye.. ben de bu kadar cok sevmesinden sikayetciyim.
Nolcak simdi? Keske biraz az sevse,cocuklarimi bana biraksa:)

kv kızlarının çocuklarını sever hep...yılan yavrusu ne demekmiş ohaaa ilk kez duydum.bence beni rahatsız edip huzurumu bozmaya çalışıyorlar diye düşünüyorum...aptallar işte
yok canım benim eşimin babannesinin 1 kızından tek çocuğu var onu hiç sevmez tü kaka dır, sebebi de kız aynı halası boyu posu tipi rengi kaşı gözü vs, halasının minyatürü . onlar kendine benzemediği zaman sevmiyorlar ne iş anlamadım ama :KK70:

Alakası yok tam tersi oğlunun çocuğu diye çok çok sevilir kaynanalarca :KK66: ayrıca sanki çocuk sadece gelinin ne komik bir düşünce

Bence de tam tersi.annem ve babam oğlunun çocuklarini daha çok seviyor.onlara daha düskün.babam benim çocugumu o kadar sevmez.ayni sekilde esimin ailesinde de seziyorum bunu.

Benim kv de cocuklarimi benden cok sevio nerdeyse,kucagimdan kapiodu ver diye.yaninda yatiriodu geceleri sen duymazsin diye.. ben de bu kadar cok sevmesinden sikayetciyim.
Nolcak simdi? Keske biraz az sevse,cocuklarimi bana biraksa:)
O SEVGİ DEĞİL KISKANÇLIK:KK53::KK53:
seni hatırlıyorum, sevmek farklı bişey o çocuklarını senden kıskandığı için uzaklaştırmaya çalışıyor kıt aklıyla

:)) genelde senin gibi her şeye burnunu sokanların ve nokta koyucuların, klişe yorumudur bu....bence sen de kv ne ne söyleyeceğini öğretiyorsan, ohooooo:)) iyi akşamlar
Hanimlar bence benim egom cok yuksek Hic hos degil.İtici bir durum.Nasil torpulesem? Boyle olup da cozebilmis olan var mi?

:D Bak ne buldum şeker ? İlla benı gıcık edip eski konularınıza baktırıyorsunuz. Kendi ağzınla demişsin egom tavan diye .
Ben boş konuşmam..

Bu lafım sağlamdı ama dimi :KK55:

:KK70: Bak ne buldum şeker ? İlla benı gıcık edip eski konularınıza baktırıyorsunuz. Kendi ağzınla demişsin egom tavan diye .
Ben boş konuşmam..

:)))))))) araştırmacı bir kişiliksin tebrik ederim....evet egom tavandır.sorsaydın söylerdim.sana çok mütevaiz ve alçakgönüllü olduğumu söylemedim ki......ama gerçekten oğlum için egodan yazmadım.çok yakışıklı bir çocuk işte napalım....gıcık olma, o kadar önemli bir şey yok ortada

:KK70: Bak ne buldum şeker ? İlla benı gıcık edip eski konularınıza baktırıyorsunuz. Kendi ağzınla demişsin egom tavan diye .
Ben boş konuşmam..

senin annen çocukları için, senin için, güzel tatlı v.s. demedi sanırım.bunu doğru buluyorsundur.olabiir.o senin doğrun.bu benim doğrum.niye çabaladığını anlamadım.bak ben senin için çabalamıyorum.
ama valla sabah sabah mesajın komik geldi, sempatik geldi, güldüm, yahu sabahın köründe buna mı taktın sen:)))

senin annen çocukları için, senin için, güzel tatlı v.s. demedi sanırım.bunu doğru buluyorsundur.olabiir.o senin doğrun.bu benim doğrum.niye çabaladığını anlamadım.bak ben senin için çabalamıyorum.
ama valla sabah sabah mesajın komik geldi, sempatik geldi, güldüm, yahu sabahın köründe buna mı taktın sen:)))
Yooo ne takıcam sen dün gece cevap vermişsin bende bugun gördüm ve cevap yazdım .
Takan sensın sanırım aynı mesajıma 2. cevabın bu :) Neyse hadı uzatmıcam diğer konuna bak sen ..

evet çocuk çok çok yakışıklıysa, doğruyu söylüyorsam normaldir tabii...napim yalan mı söyliyim.komikmisiniz anlamıyorum ki.
Herkese yavrusu yakışıklı görünür. Gerçekten yakışıklı da olabilir. Ama senin bunu ilk mesajında çok çok yakışıklı diye belirtmen çok itici.
Egom tavan demişsin başka yerde de. İnsan bırak megalomanligi, mütevazi olmalı, takdir gören budur.
Ben de çocuğuma iltifat edildiğinde, havalara girmem, mütevazi olurum, ben de iltifatla karşılık veririm. Evde de güzelliğiyle, zekasıyla ilgili yorumlar yapmam. Ben onlari yavrum olduklari için seviyorum. Bu özelliklere bağlı olarak değil. Yani senin oğlunun da sağlıklı düşünen insanlar tarafından sevilmesinin görüntüsüyle alakası olamaz.

Evet canım seni sevmedikleri için çocukla nisbet yapıyorlar akillarinca boşver senin sevgin yeter ona inşallah. Biraz büyüyüp akli erince çocukta anlar koyar mesafesini gitmek istemez onlara

Herkese yavrusu yakışıklı görünür. Gerçekten yakışıklı da olabilir. Ama senin bunu ilk mesajında çok çok yakışıklı diye belirtmen çok itici.
Egom tavan demişsin başka yerde de. İnsan bırak megalomanligi, mütevazi olmalı, takdir gören budur.
Ben de çocuğuma iltifat edildiğinde, havalara girmem, mütevazi olurum, ben de iltifatla karşılık veririm. Evde de güzelliğiyle, zekasıyla ilgili yorumlar yapmam. Ben onlari yavrum olduklari için seviyorum. Bu özelliklere bağlı olarak değil. Yani senin oğlunun da sağlıklı düşünen insanlar tarafından sevilmesinin görüntüsüyle alakası olamaz.

ama ben kaç kez ifade ettim, yani el bilse seviyor, sevilmeyecek bir çocuk değil diyorum.konu burda benim sevmem v.s. değil.benim dışımdaki insanlardan söz ediyorum.anne dışında niye severler çocuğu: yani canı ciğeri diye yakın arabalar sever, ya efendi, yakışıklı, sempatik v.s. diye dışardan severler.bunu anlatıyorum.anlamak niye zor geliyor ki....herkes kendinin nasıl olacağına kendisi karar versin.siz yada başkaları törpü gibi niye şekil vermeye çalışır anlamam.ne güzel, çocuklarınızla ilişkinize sizin adınıza sevindim.benimkini de bana bırakırsanız ben sevinirim...size itici gelmiş olabilir, yapacak bir şeyim yok maalesef

Back
X