- 30 Mart 2011
- 405
- 957
- 35
- Konu Sahibi Latinachica
çok merak ediyorum.içinizde var mı böyle durumda olan diye.ben kendimi bildim bileli annem ve babam hiç geçinemiyor.mutlu,huzurlu bir ailede büyümedim.evde süüüüürekli gergin ve huzursuz bir ortam var.ilerde evlenmemeyi düşünmemin tek sebebi onlardır.babam çok şükür kötü alışkanlığı olmayan kendi halinde biri.dışarıdan biri olsa akıllar verir,konuşur eder.dersiniz ki ne iyi adam.ama ev içinde alakası yok.ne çocuklarına bir nasılsın der,ne de annemle tek kelime konuşuyolar.
ama resmen hiçç konuşmuyolar.babamın orda koltukta bütün gün hiç konuşmadan durabilmesine hayret ediyorum.sinirlerimi bozuyor.bunu ergenliğe yeni giren çocuk bile yapmaz.zaten konuşsa dicem...konuşmayı da bilmez ki.ağzından güzel kelime çıktığını görmedim.annem pür pak mı.tabiki hayır onun da yanlışları var.o da sürekli babamı bana eleştiriyor.içim daralıyor artık.bu konulardan.böyle bi ortamda büyümenin bana etkileri çok büyük oldu.hiçbir şekilde evlenmek istemiyorum.evliliğimin de böyle olacağından korkuyorum.
bu durumu yaşayan var mı.naptınız ne ettiniz.cözümü var mı
ama resmen hiçç konuşmuyolar.babamın orda koltukta bütün gün hiç konuşmadan durabilmesine hayret ediyorum.sinirlerimi bozuyor.bunu ergenliğe yeni giren çocuk bile yapmaz.zaten konuşsa dicem...konuşmayı da bilmez ki.ağzından güzel kelime çıktığını görmedim.annem pür pak mı.tabiki hayır onun da yanlışları var.o da sürekli babamı bana eleştiriyor.içim daralıyor artık.bu konulardan.böyle bi ortamda büyümenin bana etkileri çok büyük oldu.hiçbir şekilde evlenmek istemiyorum.evliliğimin de böyle olacağından korkuyorum.
bu durumu yaşayan var mı.naptınız ne ettiniz.cözümü var mı